pietrekzbronami 15.04.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam! Proszę wpisywać sugestię i uwagi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w69w 18.04.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Gdzie Wam się tak spieszy ........ Będę śledził prace . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 18.04.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam Szwagra:) Porządna ekipa porządnie robi i nie kręci wałków! W poniedziałek pięciu murarzy będzię, więc mury pójdą w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 22.04.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 super szybkie tempo , ale czy mogłbyś napisać coś o kosztach...ile płacisz ekipie, ile materiały...interesuje mnie to bardzo, bo w lipcu też zaczynam...pozdrawiam i będę śledzić postępy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 22.04.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ceny materiałów budowlanych sprawdzam na Allegro i później negocjuje na składzie budowlanym:) Ekipa jest zaprzyjaźniona i ma wziąść 30-40tys za całość z dachem włącznie. Koszt stanu surowego planowaliśmy zamknąć 100-110tys jednak koszt będzie większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w69w 23.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zaglądam zawsze rano żeby zobaczyć jak Wam Aksamitka rośnie .A rośnie w oczach . Pewnie jutro będzie już deskowanie stropu bo ze zbrojeniem to na bank nie dadzą rady .....chociaż ...... gdyby tak w nocy...... Moja uwaga : przymocować deskę na zewnętrznych ścianach dającą grubość płyty a nie murować cegłą . Przecież i tak cała ściana będzie ocieplona więc mostków termicznych nie będzie . W ten sposób ciężar płyty stropu rozłoży się na całym murze a nie na 3/4 grubości no i szybkość wykonania . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwierzbicki 05.05.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam Też buduję Aksamitkę 2, ale jestem już na etapie wykończeniówki. Już myślałem, że nikt nie buduje tego pięknego domku. Masz niesamowite tempo budowy. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 03.10.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam, Ile stali i jakiej poszło u Ciebie na ławy i na strop ? Co ile dawaliście pręty na stropie (jaka kratka) ?? Jaka szerokość ław?Gratuluje postępów w pracach! Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 12.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam Też buduję Aksamitkę 2, ale jestem już na etapie wykończeniówki. Już myślałem, że nikt nie buduje tego pięknego domku. no to jest nas trzech pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts