Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

łazienki Aparici.

Kanton

Recommended Posts

my będziemy mieli połowe podłogi w łazience w kaflach imitujących drewno.Tylko,że dopiero za około 5 tygodni i pewnie Tobie bardziej chodziło o całość:)na reszcie bęzdzie gres imitujący kamień.

http://www.aparici.com/productos/ambiente.asp?tipo=1&porcelanico=0&serie=JUNGLE&idambiente=255&ambiente=1

szukam zdjęć (niekatalogowych) z waszymi łazienkami z tej fabryki. Bo mnie troche irytuje tylko opoczno i paradyż, czy nie ma innych firm?

Mam plytki w lazience i wc z tej firmy. Na zdjeciach jednak wiele z nich nie zobaczysz, bo po pierwsze mam bez-oknowa lazienke, wiec zdjecia wychodza zupelnie nienaturalne, po drugie plytki mam niemalze biale (z lekka faktura jakby plotna, ktore mieni sie na srebrno), wiec wiele przy bialych scianach tez nie widac. Najlepiej przejsc sie do sklepu z plytkami, tam gdzie sa zrobione mini lazienki i wtedy sie przyjrzec. Ogolnie plytki polecam jak najbardziej :).

zajrzyj do Pamesy, FAP, Dado Rubiera :)

Nefer ale prawdziwe łazienki a nie z katalogów

zajrzyj do mojego dziennika. Prawdziwa jest jedna z Pamesy :

http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SdkWluOqYcI/AAAAAAAADa0/e4XSeCs_wss/s512/IMG_1311.JPG

niestety jeszcze nie skończona.

szukam zdjęć (niekatalogowych) z waszymi łazienkami z tej fabryki. Bo mnie troche irytuje tylko opoczno i paradyż, czy nie ma innych firm?

Za jakieś 2 miesiące zapraszam do dziennika - obie łazienki będą w aparici.

Nie wiem czy wyjdą katalogowo :wink:

pozdrawiam, majki