Kanton 15.04.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 szukam zdjęć (niekatalogowych) z waszymi łazienkami z tej fabryki. Bo mnie troche irytuje tylko opoczno i paradyż, czy nie ma innych firm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 zajrzyj do Pamesy, FAP, Dado Rubiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 15.04.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 my będziemy mieli połowe podłogi w łazience w kaflach imitujących drewno.Tylko,że dopiero za około 5 tygodni i pewnie Tobie bardziej chodziło o całość:)na reszcie bęzdzie gres imitujący kamień.http://www.aparici.com/productos/ambiente.asp?tipo=1&porcelanico=0&serie=JUNGLE&idambiente=255&ambiente=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 15.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Są setki innych firm.Masz rację z tym "ciągle Opoczno i Paradyż".Jakieś ograniczenie w horyzontach.Nie dość,że ich płytki nie są zbyt piękne,to jeszcze często droższe od włoskich czy hiszpańskich gresów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 15.04.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 zajrzyj do Pamesy, FAP, Dado Rubiera Nefer ale prawdziwe łazienki a nie z katalogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 15.04.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A czym się różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 15.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 szukam zdjęć (niekatalogowych) z waszymi łazienkami z tej fabryki. Bo mnie troche irytuje tylko opoczno i paradyż, czy nie ma innych firm? Mam plytki w lazience i wc z tej firmy. Na zdjeciach jednak wiele z nich nie zobaczysz, bo po pierwsze mam bez-oknowa lazienke, wiec zdjecia wychodza zupelnie nienaturalne, po drugie plytki mam niemalze biale (z lekka faktura jakby plotna, ktore mieni sie na srebrno), wiec wiele przy bialych scianach tez nie widac. Najlepiej przejsc sie do sklepu z plytkami, tam gdzie sa zrobione mini lazienki i wtedy sie przyjrzec. Ogolnie plytki polecam jak najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 15.04.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 w katalogu jest to co siedzi człowiekowi typu architekt czy producent w głowie a zwykła łazienka jest wynikiem męki twórczej i finansowej zwykłego obywatela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 15.04.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Faktycznie na ogół jest to męka,której rezultaty są straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 zajrzyj do Pamesy, FAP, Dado Rubiera Nefer ale prawdziwe łazienki a nie z katalogówzajrzyj do mojego dziennika. Prawdziwa jest jedna z Pamesy : http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SdkWluOqYcI/AAAAAAAADa0/e4XSeCs_wss/s512/IMG_1311.JPG niestety jeszcze nie skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.04.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 szukam zdjęć (niekatalogowych) z waszymi łazienkami z tej fabryki. Bo mnie troche irytuje tylko opoczno i paradyż, czy nie ma innych firm? Za jakieś 2 miesiące zapraszam do dziennika - obie łazienki będą w aparici. Nie wiem czy wyjdą katalogowo pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Majki - wyjdą po Twojemu, więc lepiej niż katalogowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.04.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Majki - wyjdą po Twojemu, więc lepiej niż katalogowo O Boże ... zawstydzasz mnie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts