froshka 15.04.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam,czy mozecie podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z codziennym użytkowaniem szklanego stołu...? z góry dziękuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 15.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Tragedia.Nie kupuj takowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdal15 15.04.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja nie mam takowego stołu ale sąsiadka ma i narzeka bardzo że trzeba czyścić i pucować no stop i że drugi raz to napewno by nie kupiła takiego. Jak już nie ma siły to zakłada na niego obrus i cały "czar "szklanego stołu pryska.Apowiem szczerze że też miałam chrapkę na szklany stół ale potym co widzę u sąsiadki to jestem na NIE dla szklanych stołów. MOŻNA PATRZEĆ ALE NIE DOTYKAĆ!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 15.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A upuść łyżkę na taki. Huk na cały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
froshka 15.04.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 hmmm... potwierdziłyście tylko moje przypuszczenia... szkoda... dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 15.04.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja mam dwa szklane stoły ( główny w salonie i niski stolik w kąciku wypoczynkowym) i jestem bardzo zadowolona. Faktycznie trochę się brudzą, ale nie jest to aż taka makabra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 15.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Koleżanka ma i też narzeka. Kiedyś w sklepie "napaliłam się" na piękny stół z czarnego szkła. Po jednym dotknięciu palcem momentalnie mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 15.04.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 niniejszym odpuszczam sobie również szklany stół to jadalni. a marzył mi się taki z czarnym szklanym blatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 15.04.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Natępny będzie drewniany.Tylko drewno.Piękne i b.dobre robi Ludwik Styl.No ale kosztują swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 15.04.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja takiego nie mam, ale znajomi kupili i błyskawicznie się stłukła połowa - już przy monatażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 17.04.2009 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 w kuchni to mamy stół z ikei (dostępny jest w 4 kolorach). http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00116265 - przy rozłożeniu siada przy nim swobodnie 10 osób i jeszcze jest miejsce (220cm dł.) do salonu kupiliśmy taki, można zamówić w różnych bejcach. http://images44.fotosik.pl/105/f7bc1b7f1aa3964dm.jpg pięknie rozsuwa się na prowadnicach, bardzo solidny i ciężki (zresztą z ikei też ciężki ) to taka alternatywa dla szklanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
froshka 17.04.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 no jednym słowem mam problem... najbardziej do naszego wnetrza pasowałby właśnie szklany (czarny), gdyż kuchnia ma szkalne frony a i wypoczynek jest "black" moze mi ktos doradzi jaki powinien byc ten moj stól w jadalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 30.04.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 użytkuję stół ze szklanym blatem lat około 10 i nie bardzo rozumiem wypowiedzi poprzedników. Czyści się łatwo - wystarczy popsikać sprayem do szyb i cała filozofia. Dżizas, czy ja o czymś nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja co prawda dopiero od roku uzytkuje szklany stol w jadalni i szklany (czarne szklo) stolik w salonie i podobnie jak poprzedniczka - zadnych problemow z czyszczeniem nie mam - pianka do mycia okien, sciereczka i stol jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 01.05.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja co prawda dopiero od roku uzytkuje szklany stol w jadalni i szklany (czarne szklo) stolik w salonie i podobnie jak poprzedniczka - zadnych problemow z czyszczeniem nie mam - pianka do mycia okien, sciereczka i stol jak nowy Zdaje sie, ze wczesniejsze wypowiedzi nie tyczyly sie problemow z czyszczeniem stolow szklanych (z tym to akurat nie ma chyba problemow), a po prostu o to, ze na nich zostaja bardzo widoczne (szczegolnie na czarnych) slady czy to od palcow, czy to z kurzu. Osobiscie uzytkuje stolik szklany przy sofie i mimo, iz nie jest to czarne szklo, to widac wszelkie slady, uzytkowalam tez kiedys stol szklany w jadalni i nigdy wiecej, chocby nie wiem jak ladnie wygladal (wyczyszczony oczywiscie ). Problemem tez jest dla mnie to, ze szklo sie po prostu rysuje (wczesniej czy pozniej pojawia sie rysy), a szkoda taki ladny stol obkladac serwetkami/podkladkami. A zeby nie bylo, ze nie posiadam stolika z czarnym blatem , to zakupilam wlasnie maly stolik-dostawczy, ktory ma wlasnie szklo czarne, ale ten bedzie bardziej na pokaz niz do masowego uzytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potek 01.05.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 zastanawiałem się nad szklanym ,ale sprawiłem sobie z GRANITU i jest SUPER żadnych śladów nic przedtem miałem drewniany i po latach wiadomo ślady od napojów alkocholowych gorących itp a na granicie nic polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Mam szklaną ławę, bo w moim wielkim mieszkaniu każdy inny stół wyglądałby kuriozalnie. Szklany nadaje wnętrzu lekkości. Użytkuje się fajnie. Psik, psik i już czysty. Jest porysowany, ale mam go już 10 lat - nie ma dziwne - robi za stół w jadalni, biurko, stół warsztatowy jak trzeba coś naprawić ... Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 01.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 zastanawiałem się nad szklanym ,ale sprawiłem sobie z GRANITU i jest SUPER żadnych śladów nic......... jesli jest z czarnego granitu, to slady z pewnoscia widac, mam blat granitowy czarny w kuchni i jest to koszmar....ladny tylko jak nikt nie dotyka i jest wypolerowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potek 01.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 NIE CZARNY POPIEL TOTALNIE NIC NIE WIDAĆ MOŻNA MIESIĄC NIE WYCIERAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Mam szklany stoliczek przy fotelach i sofie. Czyści się łatwo, ale brudzi się jeszcze latwiej... Mam go od półtora roku i jest już bardzo porysowany. Synek często z niego korzysta przy oglądaniu telewizora (lubi coś sobie podjadać), czasem bawi się zabawkami. Pewnie gdybym mu zabroniła, stoliczek byłby w lepszym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts