strawberka 06.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 podnoszę temat, bo myślę o szklanym stole w mieszkaniu i szklanej ławie proszę użytkowników szklanych stołów o zdjęcia i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 W stosunku do mojego poprzedniego wpisu zmieniło się tyle, że w domu mam nie tylko ławę ale doszedł stół w jadalni z czarnego szkła i przezroczysty stół w kuchni. I mam gdzieś, że się rysuje :) I nie przeszkadza mi, że zostają ślady paluchów (woda leci ze ściany). I nikt mnie nie przekona do innego materiału i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strawberka 06.05.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 hihi nefer na taką opinię liczyłam moja znajoma ma szklaną ławę i stół z przezroczystego szkła, w małym mieszkaniu, którego i ja niebawem będę posiadaczką takie rozwiązanie jest świetne, bo nie zagraca optycznie wnętrza znalazłam stół za niecałe 500zł, zastanawiam się czy przy tak niskiej cenie stół jest "wyględny" a jakość szkła nie jest taka jak w butelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Swój do kuchni kupiłam za chyba mniejsze pieniądze - nie rysuje się o dziwo, ale się kiwa - no zamocowanie nóg to on ma wyjątkowo bezsensowne. Na szczęście nie jest jakoś niezbędny - jak mnie wkurzy to go podmienię Szkło to szkło - tego bym się nie bała. Raczej wykończenie innych elementów może nie zwalać z nóg. Ponadto szkło zawsze można przeszlifować pastą jak komuś przeszkadzają rysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.05.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mnie rysy nie przeszkadzają. Irytują mnie tylko ślady kocich łap widoczne już chwilę po wytarciu stołu Na innych powierzchniach niewidoczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mój kot ma zakaz wchodzenia na stół, więc temat nie jest tak drażliwy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.05.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Moje też mają zakaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A czy one o tym wiedzą ???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noira 07.05.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mały off....jak się robi kotu zakaz? Posiadam od 2 dni takowego i chętnie się dowiem Mam szklaną ławę w salonie, strasznie porysowana, ale to pikuś z porównaniem do poprzedniej drewnianej. Zostawały odparzenia po imprezie od alkoholu, od goracej kawy...stawiam na szkło. Nefer, co to za pasta do szlifowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.05.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 szklany stol - stanowczo mowie nie! mam jeden od 6 lat - tragedia! kwestia czyszczenia oraz oddzwiekow. do domu zamowilismy drewniany.ale pewnie zalezy z jakiego szkla masz. my mamy bialy ze szkla mrozonego. nawet solidne czyszczenie nie zawsze usuwa plamy nawet po samej wodzie! dodatkowo kazdy dzwiek jest bardzo glosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 na przykład : http://glass24.pl/p-2617/zestaw-polerski-tlenek-ceru-100g-plus-filcowy-krazek-polerski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noira 09.05.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Nafer, wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 10.05.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 użytkuję szklaną ławę już kilka lat i też mówię nigdy więcej,brudzi się w tempie expresowym a czyści trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.05.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ja również odradzam miałam szkalny stół w jadalni oraz w salonie i potwierdzam że brudzi się niemiłosiernie a nie umyty wygląda jak "świńskie koryto" i niestety bardzo się rysuje. Radzę się dobrze zastanowić. Ja juz nigdy takiego nie kupię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Nafer, wielkie dzięki. NIe ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noira 10.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 NIe ma sprawy Oczywiście miało być Nefer, sorki za literówkę. Co do brudzenia się bardziej niż inne stoły to nie odnotowałam, bo czy szklany czy drewniany, to brudny jest i tak brudny, to raczej kwestia tego, że na szkle bardziej widać. Dla mnie to niczego nie zmienia, bo czy drewniany, czy szklany trzeba często przecierać by utrzymać czystość U mnie problemem jest to, że brudzi się od spodu, psy traktują ławę jak budę i mam mazy od nosków, teraz mi dojdą kocie łapki. Mimo wszystko w nowym domu prawdopodobnie ława tez będzie szklana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Psy to jak małe dzieci - małe dzieci też robią sobie budę pod ławami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKowal 10.10.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 na moje nieszczęście posiadam w kuchni szklany stół i odradzam zakup takiego. Jest zimny, widać na nim najmniejszą plamkę oraz każdy odcisk dłoni, poza tym jest bardzo głośny, stawiając talerz lub puszczając sztuciec robi się strasznie dużo hałasu.Stanowczo polecam meble drewniane, mają rodzice są ciepłe, ciche i nie są brudzące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 11.10.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja nie polecałabym szklanego stołu w kuchni bo jest po prostu zimny. Miałam kiedyś okazję jeść przy takim stole i nawet łokci nie można było oprzeć bo było zimno. Zastanawiałabym się jedynie nad stolikiem kawowym, tam może nie jest to tak uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts