retrofood 15.04.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Skleroza się mię czepiła na dobre, ale dawne czasy pamiętam. I pamietam jak po 1968 roku w walce o równouprawnienie, kobiety duże i małe zrzuciły biustonosze i obiecały więcej ich nie zakładać. I pamiętam jak dzięki temu jadna z koleżanek na polibudzie pomagała nam (niechcący) zrozumieć i zapamiętać teorę ruchu drgającego złożonego. Bo jakesmy z kumplem oceniali jej walory, to nauka sama wchodziła do głowy.Ten szlachetny zwyczaj jakoś jest w zaniku. Dzisiaj kobity okutały się w różne przepaski i nie pozwalają już młodzieży na zgłębianie nauk. Czy ktoś wie dlaczego? Co im przeszkadzają takie drgające półkule, które, ciekawe świata, wesoło biegają pod bluzką w te i nazad? I tylko patrzą jakby tu się wyrwać na swobodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 15.04.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Moja teoria jest taka, ze to fabrykanci tegoż „gatunku” garderoby, zagrożeni widmem bankructwa – wymyślili „puchatka”, bo to niby wygodniej a zdecydowanie powiększa optycznie naturalne walory kobiecości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 hm ... ja myslę tak młodym zgrabnym dziołchom to sie dziwię - bo jak sie jest młodym , to oprócz światopoglądu nic raczej nie wisi i wygodniej by było bez.... no chyba że jak ja w młodości np. sie nosi D - to wtedy niestety natura przegrywa a te starsze to niestety muszą coby sie nic o kolana nie obijało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.04.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a te starsze to niestety muszą coby sie nic o kolana nie obijało no niestety http://images42.fotosik.pl/100/344768d28f47d53e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a te starsze to niestety muszą coby sie nic o kolana nie obijało no niestety http://images42.fotosik.pl/100/344768d28f47d53e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 15.04.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dziewczyny, ale Stanisław nie pisał o nabywaniu wiedzy w Uniwersytecie III Wieku lub (i) przez "starszą młodzież" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dziewczyny, ale Stanisław nie pisał o nabywaniu wiedzy w Uniwersytecie III Wieku lub (i) przez "starszą młodzież" no a Ty myslisz, że domy buduja 18-latki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 15.04.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A nie? kurcze...ja nie wiem ... no to jak są 18-stki budujące to nich się może wypowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.04.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A nie? kurcze...ja nie wiem ... no to jak są 18-stki budujące to nich się może wypowiedzą ` 18-tki o budowaniu??? prędzej o przeciwieństwie budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 15.04.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Szkoda że ta rewolucja miała tak krótki żywot bo mnie też wkurza to chomąto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A nie? kurcze...ja nie wiem ... no to jak są 18-stki budujące to nich się może wypowiedzą ` 18-tki o budowaniu??? no coś Ty .... nie o budowaniu ino o biustonoszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 15.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 hm ... ja myslę tak młodym zgrabnym dziołchom to sie dziwię - bo jak sie jest młodym , to oprócz światopoglądu nic raczej nie wisi i wygodniej by było bez.... no chyba że jak ja w młodości np. sie nosi D - to wtedy niestety natura przegrywa a te starsze to niestety muszą coby sie nic o kolana nie obijało Z mojego męskiego punktu widzenia muszę zauważyć, że pewien stopień obwisłości dodaje piersiom pięknego dojrzałego erotyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.04.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a one najpierw się walą, a później dopiero budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Z mojego męskiego punktu widzenia muszę zauważyć, że pewien stopień obwisłości dodaje piersiom pięknego dojrzałego erotyzmu hm.... o to chodzi, że u mnie to na ten przykład w tym wieku to nie jest juz tylko jeden stopień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 I pamietam jak po 1968 roku w walce o równouprawnienie, kobiety duże i małe zrzuciły biustonosze i obiecały więcej ich nie zakładać. A ja mam wrażenie, że taką deklaracje złożyły tylko jakieś porypane feministki nie pytając całej reszty normalnych kobiet o zdanie. Przez te idiotki teraz musze stać w autobusie obok wygodnie rozpartego jegomościa, nikt mnie nie puszcza w drzwiach. Na domiar złego nim urodziłam dziecko musiałam wstawać o szóstej do pracy. Równouprawnienie to nie był mój pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 15.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Z mojego męskiego punktu widzenia muszę zauważyć, że pewien stopień obwisłości dodaje piersiom pięknego dojrzałego erotyzmu hm.... o to chodzi, że u mnie to na ten przykład w tym wieku to nie jest juz tylko jeden stopień Bo zbyt jędrne piersi stają się aseksualne, kojarzą się z dojrzewającym dzieckiem lub renesansową rzeźbą z zimnego kamienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.04.2009 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Z mojego męskiego punktu widzenia muszę zauważyć, że pewien stopień obwisłości dodaje piersiom pięknego dojrzałego erotyzmu hm.... o to chodzi, że u mnie to na ten przykład w tym wieku to nie jest juz tylko jeden stopień No, jeśli wtulając nos w przełęcz "pomiędzy" można się udusić, to rzeczywiście, może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.04.2009 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 I pamietam jak po 1968 roku w walce o równouprawnienie, kobiety duże i małe zrzuciły biustonosze i obiecały więcej ich nie zakładać. A ja mam wrażenie, że taką deklaracje złożyły tylko jakieś porypane feministki nie pytając całej reszty normalnych kobiet o zdanie. Przez te idiotki teraz musze stać w autobusie obok wygodnie rozpartego jegomościa, nikt mnie nie puszcza w drzwiach. Na domiar złego nim urodziłam dziecko musiałam wstawać o szóstej do pracy. Równouprawnienie to nie był mój pomysł. Mój też nie, ale z tymi stanikami, to się zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 16.04.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A ja mam wrażenie, że taką deklaracje złożyły tylko jakieś porypane feministki nie pytając całej reszty normalnych kobiet o zdanie. Przez te idiotki ... musiałam wstawać o szóstej do pracy. Równouprawnienie to nie był mój pomysł. No niestety.Feminizm( początki w USA)to nic innego jak pozyskanie 50% nowego podatnika,a żeby obeszło się bez bólu zrobiono to pod przysłoną - emancypacją kobiet,ale i tak uważam że dobrze się stało.Coś za coś,dzięki równouprawnieniu płci w pracy zawodowej mamy równouprawnienia w edukacji. A staniczki to fajna sprawa,bo nic nie bimba,a przecież panowie,żeby im nie bimbało majtasy noszą.Natomiast lato to czas,kiedy panie powinny sobie pooddychać,a panowie przewietrzyć.Tak dla zdrowia. PS.Jędrne na pewno bimbają,ale "zwisy"...klapią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts