czopuch 15.04.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzien dobry,Sciana z bk24+15 cm styropianu.Poradzcie mi jakie zewnetrzne gniazdo wybrac i jak je zamocowac zeby dobrze sie trzymalo i mostka termicznego sie nie nabawic? (moze jakas fotka sie trafi?)Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 15.04.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja mam gniazdo zewnętrzne schowane w styro i zamknięte gustownymi drzwiczkami na powierzchni elewacji .Jak potrzebuje korzystać otwieram drzwiczki i zapinam wtyczkę do gniazda , jak skończę - zamykam drzwiczki i gniazda nie widać . Żadnego mostka termicznego nie zaobserwowałem w tym miejscu . Wieczorem sfocę coś to podstawię linka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 15.04.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 - proszę : LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 15.04.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzien dobry, Sciana z bk24+15 cm styropianu. Poradzcie mi jakie zewnetrzne gniazdo wybrac i jak je zamocowac zeby dobrze sie trzymalo i mostka termicznego sie nie nabawic? (moze jakas fotka sie trafi?) Dziekuje za pomoc. jak nie ma jeszcze styropianu to proponuje wstawienie klocka drewnianego przymocowanego do bk a do tego klocka montujemy puszke albo gniadko n/t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 15.04.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Zamontuj na piance montażowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 15.04.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Co to za drzwiczki? Gniazdko tak wygląda, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 15.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A ja mam tak jak Adam Słodowy uczył w teleranku, puszka przygotowana do ocieplania (wystaje 12 cm) : http://www.komiksownia.republika.pl/dzialka/20_06_08_gniazdo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 15.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Eee widze kolega też ma ospel na ścianie . Ci od ocieplenia sami by obsadzili puszkę tylko puche trzeb im zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 15.04.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Wolałem samemu, na puchę drewnowkręty, a całość na długie koły. Ani drgnie. Ich pianka mogła by nie wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 15.04.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Co to za drzwiczki? Gniazdko tak wygląda, czy co? Gniazdko jest osadzone za drzwiczkami - trochę wyobraźni i już wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 15.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No tak ale co to za dzwiczki od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 15.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No tak ale co to za dzwiczki od czego? - ekhhhh - ponieważ nie podoba mi się / razi me poczucie estetyki / gniazdko na zewnątrz elewacji - więc schowałem je za drzwiczkami - o wiele bardziej mi się podobają drzwiczki niż gniazdko na zewnatrz . Po otwarciu drzwiczek wewnątrz jest gniazdko - mam Ci zrobić fotę z otwartymi drzwiczkami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 15.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No tak ale co to za dzwiczki od czego? - ekhhhh - ponieważ nie podoba mi się / razi me poczucie estetyki / gniazdko na zewnątrz elewacji - więc schowałem je za drzwiczkami - o wiele bardziej mi się podobają drzwiczki niż gniazdko na zewnatrz . Po otwarciu drzwiczek wewnątrz jest gniazdko - mam Ci zrobić fotę z otwartymi drzwiczkami ?? Kurna chata! Pablitoo, okres masz? My chcemy wiedzieć, skąd takie zajefajne drzwiczki wytrzasnąć, a nie zobaczyć je otwarte, czy też choćby odrobinę uchylone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 15.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ja też chcę wiedzieć najlepiej linka do jakiegoś gotowca w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 15.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kurna chata! Pablitoo, okres masz? My chcemy wiedzieć, skąd takie zajefajne drzwiczki wytrzasnąć, a nie zobaczyć je otwarte, czy też choćby odrobinę uchylone.. O żesz - nie krzyczcie i nie bijcie - nie zrozumiałem ... Już mówię - drzwiczki nabyłem na składzie budowlanym LUSKAR w miejscowości Wielka Wieś koło Krakowa - ale bardzo podobne / takie same / widziałem w markietach typu Castorama, Leroy Merlin etc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 15.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 O takich drzwiczkach nie pomyślałem. Ja swoje gniazdka pokryłem tynkkiem nawet się otwierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 15.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kurna chata! Pablitoo, okres masz? My chcemy wiedzieć, skąd takie zajefajne drzwiczki wytrzasnąć, a nie zobaczyć je otwarte, czy też choćby odrobinę uchylone.. O żesz - nie krzyczcie i nie bijcie - nie zrozumiałem ... Już mówię - drzwiczki nabyłem na składzie budowlanym LUSKAR w miejscowości Wielka Wieś koło Krakowa - ale bardzo podobne / takie same / widziałem w markietach typu Castorama, Leroy Merlin etc ... Dzięki A widzisz szukam czegoś takiego właśnie po marketach i nie mogę znaleźć. Będę się musiał uważniej przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 15.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kurna chata! Pablitoo, okres masz? My chcemy wiedzieć, skąd takie ... .... Dzięki A widzisz szukam czegoś takiego właśnie po marketach i nie mogę znaleźć. Będę się musiał uważniej przyjrzeć. Wleź na stoisko z płytkami, a dokładniej z akcesoriami do płytek w Castoramie. Tam są drzwiczki rewizyjne od małych do takich 45x45, dokładnie takie jak na fotce. Sam się rozgladam, bo potrzebuję takie 45x80 i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 16.04.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Dzięki A widzisz szukam czegoś takiego właśnie po marketach i nie mogę znaleźć. Będę się musiał uważniej przyjrzeć. ja też chcę wiedzieć najlepiej linka do jakiegoś gotowca w sklepie LINK - proszę - sklep z pełną gamą takowych drzwiczek w różnych rozmiarach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.04.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ja planuję zamontować puszkę w rurze http://images34.fotosik.pl/423/2add78bc625d66ecm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts