margay 01.04.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Z okazji świąt Wielkanocnychżyczę wszystkiego tego,co od Boga pochodzi.Oby skrzydła wiary przykryłykamienie zwątpieniai uniosły serca ponad przemijanie http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1390.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENIA I ZBYSZEK 08.08.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Aniu witamy i pozdrawiamy. My tez budujemy Librę. Właśnie jesteśmy na etapie stawiania ścianek dzialowych na piętrze, ale zastanawiamy się jakie macie wymiary drzwi balkonowych, czy 120cm? czy 150 na 230cm?. Bardzo proszę o podanie waszych wymiarów, bo nie bardzo jesteśmy zdecydowani jakie maja być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 30.03.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 chciałąm spytać jakiej firmy macie drzwi wewnętrzne i jakiego koloru????? Myślę, że już niedługo tu zajrzysz i wkleisz nowe fotki.......Pozdrawiam Librowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-podkarpackie 23.05.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 WitamBardzo podoba mi się Wasz domek.Ja także buduję Librę II. Miałbym wielką prośbę - czy mogła byś mi napisać w jakiej odległości masz postawiony stół na dole ( chodzi mi o odległość od drzwi balkonowych i od tego dużego okna w salonie ).Bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź za co z góry dziękuję. Pozdrawiam PSJeśli to nie było by problemem to proszę o wysłanie na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romanek84 31.07.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Witammieliśmy zamiar budować libre, ale każdy nam odradza ze względu na duży koszt dachu, czy jest ktoś na forum kto budował ten dom kończył w tym roku i ile go wyniósł dach kompletny i czym kryty?? i cały dom może ktoś ma rozpisane wszytkie ceny co ile wyniosło do stanu surowego?? czy faktycznie jest taki drogi?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts