Perłóweczka 22.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No no ....co ja tu widzę takie zmiany ze ho ho podbitka pikna mi sie tez marzy no...ale ta kasa schody bomba ...i powiedz mężowi ze robota pierwsza klasa i fachowcą to niech podziękuje piękne schody i tarasik będzie a jaki kolorek elewacji sobie zamierzasz położyć napewno bedzie ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 25.09.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Hej Aniucha!!!! chciałam spytać jak rozwiązałaś problem wierzchniej odzieży.......czy zmieściłaś szafę jakąś w wiatrołapie??????Pozdrawiam.Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 28.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witaj Aniu!!! Widze,że u was też prace nada trwają.Nikt nie leniuchuje Mąż zdolny,oj zdolny pochwal go bo płyteczki wyszły mu super! Mój tez kładł kiedys,pierwszy raz,w kotłowni,ale dobrze,że w kotłowni bo cóż...za równo mu nie wyszło... ale jak na pierwszy raz to ja jestem z niego dumna A ja chciałam zapytac o kamyk między kwiatami.Z kąd,za ile i co to za kamyk wogóle? bo wiesz,do mnie jutro elewację wchodza robic i muszę szukać kamyka już na ta opaskę koło domu. Pozdrówka,mua mua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witaj Aniu płytki pewnie juz skonczone jak tam idą prace przy elewacjii ? kolorki jakie wybrałaś ? pochwal się nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 30.09.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Hej dziewczynki U nas pogoda sie popsuła jesień wkroczyła wilekimi krokami. Perłóweczko-płytki prawie połozone.Troszkę to trwa,ale mąz kładzie je po pracy.Więc za duzo naraz nie położy.Elewacja jeszcze nie zaczęta.w tym tygodniu maja przywiezć rusztowania.mam nadzieję,ze od przyszłego tygodnia rusza pełna parą. Kolor domku chcę mieć kremowy lub blado zółty Niedaleko jest domek o slicznym żółtym odcieniu,więc podejdę się zapytac co to za kolor i pewnie kupie taki sam A$IA-Męza to ja chwalę po każdej połozonej płytce Jeśli chodzi o kamyczki to jest to zwykły otoczak. Oj jestem ciekawa Twojej elewacji Jaki kolorek wybrałaś? EDZIA1-Wiatrołap w Librze nie nalezy do największych szafa niby wejdzie ,ale wąska.My zrezygnowalismy z niej na rzecz zwykłego wieszaka.A jak Twoja budowa? na jakim etapie jesteś? Pozdrawiam was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 30.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Otoczak,czyli taki kamień z rzeki jak na barkach wyciągają? bo ja tez myslałam o takim otoczaku,żwirku z Wisły.Jak nie znajde nic tańszego to pewnie też taki będzie.A elewacja ,to została wybrana podobnie jak Twoja będzie,czyli: spodobał nam sie dom pod Krakowem,podjechalismy ,zapytaliśmy o numery i firmę tynku, i powiedzieliśmy gościowi co będzie robił jaki chcemy Noi jakbyś miała zdjęcie tych kamyków gdzies z bliska to ja bym prosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Aniu to mąż ma dobrze z tobą gdy go tak co płyteczkę chwalisz ale to dobrze bo wychodzi mu super moze zmieni zawód czekamy na foteczki ps. a gdzie takie kamyki mozna zakupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Hellooooooooo koniec spania czekamy na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 09.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 bardzo ladny przytulny domek mam pytanie jakiej firmy kafelki kladziesz na tarasie? widze ze okna i dach podobny do mojego i kolor kafli calkiem fajnie by wspolgral z moim domkiem ja polozylam jasna elewacje w kolorze waniliowo- cytrynowym w zaleznosci od kata padania swiatla /bardziej dla mnie wanilia/ jestem bardzo zadwolona /elewacje skonczylismy 2 dni temu wiec na goraco pisze domek ma pierzynke na zime pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.10.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 witam jak tam idzie z elewacją pewnie juz skonczona , czekamy na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 18.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Hej aniucha!!!! U mnie stan surowy, teraz na dniach wstawiamy okna....uff już nie mogę się doczekać takiego stanu jak u Ciebie!!!!! A ponieważ u mnie jeszcze daleko do zamieszkania .......podgladam Twoje mieszkanko!!!!Tak rzeczywiście wiatrołap jest malutki...ja odwróciłem schody i między kotłownię a schody wsadziłam spiżarkę ( w kuchni zlikwidowałam na rzecz łazienki z prysznicem)......dlatego mam problem z szafą na wierzchnie ubrania ......no ale może coś wymyślę.Pozdrawiam i czekam na kolejne fotki z pomysłami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Aniu Nasza żeby ułatwić nam życie to zapraszam do zaglądania i dodawania przepisów http://forum.muratordom.pl/post3716372.htm#3716372 ps. gdzie te twoje foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam! Czy mogłabys mi powiedziec gdzie zakupiłaś takie fajne krzesła ( chyba skorzane jeżeli oko mnie nie myli:-) ) do jadalni. Szukam wlasnie krzesel w tym kolorze. Pozdrawiam Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 20.10.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witajcie!!!! Znowu mnie długo nie było na fm Ale pobyt w szpitalu i wizyty u lekarzy z powodu choroby mojej córki uniemozliwiły mi zagladanie tutaj.Na szczęście jest wszystko dobrze.Był to fałszywy alarm. A pozatym powoli ale to bardzo powoli wykańczamy nasz domek z zewnatrz.Mamy zrobioną juz całą podbitke,taras i schody zewnętrzne.zwiezione materiały i rusztowania do elewacji.Z powodu brzydkiej pogody ekipa przesunęła malowanie na przyszły tydzień. zaczęłam też dopieszczać swój salon.ubieram go w dodatki i już nie jest taki pusty.Mam też nadzieję,ze do świąt kupię sobie lampy bo już nie moge patrzec na te sterczące kable z żarówkami. Aha26-krzesła kupiłam w salonie meblowym VOX. Edzia-widzę,ze idziecie do przodu Jak juz będa okna to zrobi sie całkiem domowo Perłóweczko-smaczna stronka napewno bede zaglądała bemark-zazdoszę elewacji.wstaw jak możesz zdjęcia swojego domku.jestem strasznie ciekawa Twojego koloru płytki na tarasie i schodach to kenia czerwona firmy stargres. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 02.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Hej Aniucha!!!! Mam prośbę ...napisz proszę albo prześlij zdjęcia całej górnej łazienki ......będę wdzięczna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.12.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_1-przez-sniezyce-zawie-5395.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.12.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://kartki-internetowe.pl/kartki/47/6/d/612.gif Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt i zbliżającego się Nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 23.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://img96.imageshack.us/img96/7740/dsc08956.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 31.12.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/zegarsylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogusława konkel 10.02.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 <a href=http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0409/obraz7936e49.jpg' alt='obraz7936e49.jpg'>[/quo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts