aniucha2 09.06.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mam dwie córeczki-Ola trzynascie lat i Nastusia 4 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 gratuluję pociech Nastusia 4 latka to tak jak moja Julia a chodzi do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 09.06.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 niestety nie jeszcze rok musi zostac w domku ze względu na swoja wadę.(urodziła sie z refluksem moczowym i ze zdwojeniem moczowodu.w tej chwili po dwoch zabiegach wada się cofnęła,ale przez rok jeszcze musi byc pod ochrona.czyli zadnych publicznych toalet itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 niestety nie jeszcze rok musi zostac w domku ze względu na swoja wadę.(urodziła sie z refluksem moczowym i ze zdwojeniem moczowodu.w tej chwili po dwoch zabiegach wada się cofnęła,ale przez rok jeszcze musi byc pod ochrona.czyli zadnych publicznych toalet itp) uuu to nie wesoło ale najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skończyło moja Julia też nie chodzi do przedszkola,bo ja siedzę w domu z młodszą córką. Pojdzie za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mam dwie córeczki-Ola trzynascie lat i Nastusia 4 latka to fajnie u nas tez przewaga kobitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 pokoik Oli bardzo przytulny i fajniutki lampa cudna napewno robi śliczny nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dzis planuje cos robic w ogrodzie.bede chciała troszke popielic bo zielsko miedzy tujami rosnie a brat męza z kolegą troszke pokopią w ogródku pracuj pracuj póki pogoda pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mam dwie córeczki-Ola trzynascie lat i Nastusia 4 latka to fajnie u nas tez przewaga kobitek kobiety górą! a może tak pora na chłopa...tak dla oczyszczenia atmosfery która pierwsza sie zgłasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mam dwie córeczki-Ola trzynascie lat i Nastusia 4 latka to fajnie u nas tez przewaga kobitek kobiety górą! a może tak pora na chłopa...tak dla oczyszczenia atmosfery która pierwsza sie zgłasza ja mogłabym się zgłosić ale trochę się boje że blizniaki by były-kolejne a ja nie mam tyle pokoi w nowym domu chyba że zacznę budowe drugiego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ja mogłabym się zgłosić ale trochę się boje że blizniaki by były a ja nie mam tyle pokoi w nowym domu chyba że zacznę budowe drugiego domku To dobrze jakby były blizniaki a dodatkowy pokój napewno sie znajdzie ale ja wróżę Ci jedno.....co nie ufasz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ale ja wróżę Ci jedno.....co nie ufasz mi ufam ufam tylko matka natura lubi płatać figle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ale ja wróżę Ci jedno.....co nie ufasz mi ufam ufam tylko matka natura lubi płatać figle no dwa razy mieć pecha (czytaj szczęście) to chyba nie miałabyś chyba ze w Twojej rodzinie tak bywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 chyba ze w Twojej rodzinie tak bywało oj u nas blizniaków pełniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 09.06.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no żesz!! znowu leje i grzmi a było juz tak ładnie.zdążyłam na szczęście opielic te nieszczesne tuje.tylko,że zamierzalismy z mezem jeszcze dzis zrobic oswietlenie ogrodu i wsadzic troszke roslin.no nic trzeba przełożyć to na jutro. ale ponoc w przyszłym tygodniu maja zawitac do nas upały wiec mysle,ze lezaczek wystawie kobiety górą! a może tak pora na chłopa...tak dla oczyszczenia atmosfery która pierwsza sie zgłasza ja juz wszystkich mam w rodzinie ale Wy dziewczynki możecie próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 09.06.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 oj u nas blizniaków pełniutko a u nas w rodzinie blizniaków nie było.Ale pamiętam jak byłam z Ola w ciązy i w nocy przed kontrolnym usg śniło mi się,że jade z wózkiem szerokim jak chodnik.Obudziłam sie wtedy zlana potem i podczas badania kilka razy upewniałam sie czy aby napewno nosze jedno dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no żesz!! znowu leje i grzmi a było juz tak ładnie. Aniu pod koniec drugiego tygodnia będzie piękna pogoda bo ja przyjeżdzam i mam taką nadzieję że zawita lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 oj u nas blizniaków pełniutko a u nas w rodzinie blizniaków nie było.Ale pamiętam jak byłam z Ola w ciązy i w nocy przed kontrolnym usg śniło mi się,że jade z wózkiem szerokim jak chodnik.Obudziłam sie wtedy zlana potem i podczas badania kilka razy upewniałam sie czy aby napewno nosze jedno dziecko to rzeczywiście masz piękne sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 oj u nas blizniaków pełniutko a u nas w rodzinie blizniaków nie było.Ale pamiętam jak byłam z Ola w ciązy i w nocy przed kontrolnym usg śniło mi się,że jade z wózkiem szerokim jak chodnik.Obudziłam sie wtedy zlana potem i podczas badania kilka razy upewniałam sie czy aby napewno nosze jedno dziecko zamiast się cieszyć podwójnym szczęściem to Ty spocona sie budzisz a tak naprawdę ja bym sie podłamałą jakbym dowiedziała się że mam urodzić blizniaki Stracha miałam bo od strony małża zdarzaja się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.06.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 No tak,ciepło sie zrobiło i o dzieciach gadają i to jeszcze bliźniakach!!! oj,ja bym nie chciała! przy jednym dziecku tyle pracy,a przy dwójce! rany...no,ale jakby były no to cóż,podójne szczęście aniuja wczesniej nie pisałam jeszcze,ale ogródek robi się super.Jak jeszcze trawka sie zazieleni to juz będzie pieknie,bo dla mnie trawa duzo daje. A pokoik Twojej panny ekstra (czemu ja takiego nie miałam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 No tak,ciepło sie zrobiło i o dzieciach gadają i to jeszcze bliźniakach!!! no bo dzieci biorą sie z... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts