badboyryba-M05aL 15.04.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam,Słuchajcie mam pytanie związane z instalcają grzewczą i tynkami...Instalatorzy zostawiają u mnie przy podejściach do kaloryferów pętle....Czy tynkarze ładnie mi to wytynkują tak, że ze ściany będą tylko rurki wystawały czy po montażu grzejnika będzie trzeba jakieś poprawki robić??? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 15.04.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Pewnie masz dolne połączenie? W zasadzie po tynkach będzie mocowany grzejnik i wtedy ustawiane rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 15.04.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja bym jednak zostawił dziurę do czasu aż grzejniki zostaną obsadzone.Mogą być potrzebne drobne korekty położenia tych rurek - w szczególności że nie wiadomo czy tynkarze ich nie przemieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.04.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Hmmm a instalacji tych nie lepiej zrobić po tynkach, taką kolejnośc zachowuje pewnie 95 % budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badboyryba-M05aL 23.04.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 z tego co ja się orientuję to większość robi przed tykami raczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts