aniaImariusz 15.04.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Bardzo prosimy o Wasze opinie, zarówno te pozytywne jak i negatywne Przyda się każda dobra rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 15.04.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 aniaImariusz! Witajcie w gronie rozpoczynających przygodę budowlaną Życzę wytrwałości i pomyślnych wiatrów podczas inwestorskich zmagań - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 15.04.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witamy serdecznie, wytrwałość się przyda, same papierki są wykańczające, ale nie jest źle Mamy nadzieje, że najgorsze za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_B 16.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Świetny projekt, jak wszystkie z tej pracowni. Po raz kolejny spotykam się z wersją, której nie ma na ich stronie. Ja myślę o Doskonałym, nadal tylko myślę. pozdrawiam i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 17.04.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ta wersja jest o niebo lepsza i uparcie powtarzam ze pierwowzor tylko na wypadziki Trzymam kciuki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 17.04.2009 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Projekt strasznie mi się podoba, po prostu czytali w naszych myślach Spisałam pomysły na zmiany w pierwszej wersji i zadzwoniłam do pracowni, okazało się, że wszystko jest w wersji 2 , bardzo się ucieszyliśmy - odszedł koszt związany z przerabianiem projektu Bardzo miła obsługa, maila z projektem, kosztorysem i wizualizacjami dostałam w ciągu godzinki. Projekt zatwierdzony przez architekta z UM, pasuje na działeczkę jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 17.04.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Bardzo mi się podoba ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 17.04.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Poprosimy też o słowa krytyki Czy proponujecie jakieś zmiany? My na razie jesteśmy na etapie fascynacji nowoodkrytym projektem więc może ktoś nas ostudzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.04.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Pozdrawiam będę śledzić waszą budowę, projekt super, czy możecie przesłać mi kosztorys . Oraz dane do kosztorysu-powierzchnia ścian fundamentowych, scian nośnych i działowych , powierzchnię dachu, ilość m3 więżby, jaki strop jest przewidziany w tym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 21.04.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Chociaż "pierwszą łopatę" planuję wbić w przyszłym roku to także juz teraz zastanawiam się na obsadzeniem płotu graniczącego z sąsiadem (tył). Zastanawiam się nad tują Brabant. Jej zaletą jest to, że szybko rośnie i znakomicie nadaje się na żywopłoty formowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 21.04.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 To jak mogę się tu wtrącić na ten temat to raczej nie Brabant a szmaragd-on nie wymaga przycinania i jest zawsze gesty, rośnie w stożek. Samodzielna tuja, praktycznie nie wymaga pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 21.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zgadzam się Ale ja chciałabym, aby moje tuje urosły szybko i były łatwe w formowaniu. Chciałabym zapanować nad ich wysokością, szerokością, a z tego co wiem to nie wszystkie odmiany dają sie łatwo formować. Akcję z tujami na działce planuję jesienią, więc jeszcze mam trochę czasu na szperanie, czytanie i podglądanie w necie. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 21.04.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 no właśnie u mnie dylemat brabant czy smaragd , w sumie to chciałabym ją sobie przycinać i żeby nie rosła w stożek, zależy mi na gęstym żywopłocie Dzięki za wskazówki jutro kupuję thuje i wybór padł raczej na brabant Dołki już są wykopane, kora do obsypania naszykowana, nawóz kupiony - odwrotu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 26.04.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 no właśnie u mnie dylemat brabant czy smaragd , w sumie to chciałabym ją sobie przycinać i żeby nie rosła w stożek, zależy mi na gęstym żywopłocie Dzięki za wskazówki jutro kupuję thuje i wybór padł raczej na brabant Dołki już są wykopane, kora do obsypania naszykowana, nawóz kupiony - odwrotu nie ma ps kupione cyprysiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 05.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Aniu uważaj z sadzeniem roślinek przed budową. Działeczka nie jest duża i jak zrobicie wykopy pod fundamenty musicie mieć miejsce na ziemię z tych wykopów a zaręczam Ci , że trochę tego jest plus miejsce na mat. budowlane i .....okazuje się ,że tego miejsca brakuje. A panowie budowlańcy w nosie mają roślinki i żwir czy piach kiprują gdzie im wygodnie. Wiem to z autopsji.. było mi bardzo przykro ,że moja praca i pieniążki poszły na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.05.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 cześć zajrzałam sobie przejazdem na Waszą działeczkę bo się okazało że to parę domów ode mnie , nie spodziewałam się że spotkam na forum kogoś z tak bliska, całkiem przyjemna działka choć nieduża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 07.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witaj Aniu Jak się miewają Twoje cyprysiki? Mam nadzieję, że rosną zdrowo. Myślę, że tym posadzonym przy płocie z sąsiadem nic się nie przytrafi podczas prac budowlanych (trochę dobrej woli ze strony ekipy budującej) Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 11.05.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 KamaG - gdzie jest Wasza działeczka ? nie zwiedzaliśmy ostatnio okolicy więc nie bardzo wiemy gdzie zaczęło się coś dziać a działeczka jak dla nas w sam raz maggie_may - roślinek dopilnuje osobiście, ale jestem pewna, że mój mąż - jako główny szef na budowie nie da ich uszkodzić jolapp2 - cyprysiki zdrowiutkie i ładniutkie tylko susza im dokuczała na szczęście deszczyk popadał i nabrały kolorku; codziennie podlewałam je, ale to nie to samo co natura , najbardziej czekam na rozkwitnięcie mojej różyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 my się budujemy w drugim końcu miasta ale mieszkamy na źródlanej obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 15.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No no u ciebie to jest dopiero wyjście na taras Pozdrawiam i kibicuje przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts