endru6 15.04.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witamy serdecznie wszystkich forumowiczów! Ja jestem Andrzej, oto moja żona Milena i nasz niedawno urodzony potomek Sebuś Forum przeglądam głównie ja (żona kibicuje) i to już od pewnego czasu, ale dopiero teraz się przedstawiam, bo dopiero teraz zaczynamy spełniać nasze marzenia o domku... a przynajmniej postawiliśmy pierwszy krok - kupiliśmy działkę. Kończąc proszę o wyrozumiałość podczas naszych pierwszych kroków forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.04.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witam serdecznie skoro jest już działka, to i budowa zapewne wkrótce ruszy, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 16.04.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witajcie i spełniajcie .................................. nie tylko marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts