lilka.w 22.11.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Niestety nie mam tych wszystkich informacji,bo jak się domyślacie fizycznie tego nie wykonywałam- spróbuję się dowiedziec jutro u pana majstra.wiem,ze gruntowali na pewno,temp.była ok.18 stopni,przeciagów 0,ile wody dodali - twierdza ,że zgodnie z instrukcją...A jednak kicha.niby prosta sprawa,a tyle problemów.zaczynam się zniechecać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilka.w 23.11.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A może komuś udalo się jednak uratować taką popekana wylewke,to zdaje się dość powszecny problem.Może można ja czyms utwardzic i zaszpachlowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilka.w 24.11.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A moze ktoś ma doświadczenia z żywica poliestrową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts