revalidon 15.04.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jakoś Gaspol kojarzy mi się tylko z wysokimi cenami gazu... Może ktoś się podzieli doswiadczeniami z ta firmą..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 15.04.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 bdb płatnik na usługi ... a tak naprawdę to o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiro 16.04.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Jakoś Gaspol kojarzy mi się tylko z wysokimi cenami gazu... Może ktoś się podzieli doswiadczeniami z ta firmą..? Nas obsługuje Gaspol od 8 lat i nie miałem z nimi nigdy problemu. Przy podpisywaniu nowych umów dało się negocjować. Od czasu wprowadzenia telemetrii rozliczanie jest wygodne, miesięczne (pozwala docenić rolę kominka zimą ). Przy telemetrii sami pilnują poziomu gazu w zbiorniku i dopełniają w razie potrzeby. Sami kontrolują prawidłowość działania liczników zdalnie, po burzy padły dwa, przyjechali wymienili. Przed każdym przyjazdem telefon uprzedzający. Problemem może być monopol Gaspolu, pewnie cena jeszcze wzrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irsu 16.04.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Dolaczam sie do prosby,jestesmy na etapie wyboru dostawcy gazu i interesuje nas wszystko,umowy,ceny,dzierzawa zbiornikow,limity wykorzystanego gazu itp.miesieczne rachunki np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 05.08.2009 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Po ile teraz gaz w gaspolu..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 05.08.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mi gaspol wycenil gaz za 7 zł/m3 ok. 2 zł /lale slyszalam ze gaspol przy podpisaniu ma nizsze stawki ale nastepne sa dosyc wysokie ale czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts