dziku27 16.04.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witajcie Maly problem,domek z bali,welna w rolkach juz kupiona na ocieplenie tylko kasy braknie na elewacje drewniana .Pomyslalem ze moze poloze teraz welne i jakis niedrogi tynk a deski potem(ze 3 latka moze).Doradzcie jak to zrobic prosze.Welna 50 mm,bal 180mm,pomiedzy balami pianka.Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 16.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witajcie Maly problem,domek z bali,welna w rolkach juz kupiona na ocieplenie tylko kasy braknie na elewacje drewniana .Pomyslalem ze moze poloze teraz welne i jakis niedrogi tynk a deski potem(ze 3 latka moze).Doradzcie jak to zrobic prosze.Welna 50 mm,bal 180mm,pomiedzy balami pianka.Z gory dziekuje. Tylko, że wełnę kupiłeś do metody lekkiej suchej, a z położeniem tynku potrzeba wełnę do metody lekkiej mokrej. Na tą pierwszą nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziku27 16.04.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Wiem,myslalem o jakichs plytach.Domyslam sie ze to troche dziwne rozwiazanie ale na zwrot welny nie ma szans,ana kupno innej funduszy.Chcialbym cos pokombinowac z tego co mam,chyba ze lipa totalna to kupie ta do mokrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 16.04.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Wiem,myslalem o jakichs plytach.Domyslam sie ze to troche dziwne rozwiazanie ale na zwrot welny nie ma szans,ana kupno innej funduszy.Chcialbym cos pokombinowac z tego co mam,chyba ze lipa totalna to kupie ta do mokrej. To nie jest dziwne rozwiązanie tylko fizycznie niemożliwe do zrobienia. W tej chwili najtaniej wyjdzie dokończyć pierwotny zamiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts