arek_sp 16.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Dostałem propozycję na system stropowy RECTO Czy macie jakieś doświadczenie, uwagi, przemyślenia do tego systemu oraz jak on się ma do standardowej Terrivy Będe wdzięczny z wszelkie sensowne komentarze, przemyślane i rady. Osobiście to nie mam wyrobionej opinii dla tych systemów wiec ograniczę się do czytania waszych odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazik1kazik 16.04.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 hejja wybrałem strop Teriva, jednakże długo szukałem odpowiedniej marki, bo to jest bardzo ważne. Ze względu na jakośc obsługę i wogóle całośc jestem zadowolony i polecam.Jeżli jeszcze kiedyś będę budowac to z całą pewnością wybiorę strop Teriva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts