_WarLock_ 16.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam, Bardzo dlugo sleczalem nad grupami dysk i innymi opiniami np. na ceneo ... Ostateczny wybor pomiedzy : Siemens HB 43T540 E 1475 (3 szyby) BOSCH HBN 43 W 350 E 1599 (3 szyby) Gorenje BO 7422 AX 1328 (3 szyby) Electrolux EOB 53102 X 1020 (2 szyby) Zdecydowalem sie na te ze wzgledu na teleskopy (sa dla mnie najwazniejsze). Druga wazna rzecz to "zimna szyba". (niestety nie moge miec pyrolizy, poniewaz piekarnik bedzie pod plyta indukcyjna, a wiele firm nie uznaje reklamacji plyty, jesli pyroliza jest pod nia) bardzo prosze o pomoc w ostatecznym wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 16.04.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Z siemensem musisz się pospieszyć. Tego modelu już nie ma w produkcji, wszedł HB43AT540E, ma grila i inne drzwiczki, reszta taka sama z wyjątkiem ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_WarLock_ 16.04.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ale Siemens HB 43T540 E tez ma grilla ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 16.04.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja wybierałam między Siemensem a Boschem wybrałam ostatecznie Siemensa. Tobie tez radzę Bosch lub Siemens. Trochę czytałam o różnych markach i wyszło mi, że te są dosyć "bezpieczne". Piekarnik ze starej linii będzie pewnie trochę tańszy, ale ja np. zamówiłam ze starej linii i okazało się, że nie można go już dostać... Teraz mam problem bo piekarnik parowy jest ze starej linii a piekarnik będzie z nowej - nie wiem czy będą ze sobą grały dobrze...Chociaż w Twoim przypadku to chyba bez znaczenia. A jest Eco clean w tych modelach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_WarLock_ 16.04.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 tak ... ecoclean - system łatwiejszego czyszczenia piekarnia.(wlewasz 0,5l wody do głębokiej blachy do pieczenia ,nastawiasztem.50oC i po godzinie z dużą łatwością wycierasz przypalonytłuszcz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdal15 16.04.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja mam BOSCHA i jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_WarLock_ 16.04.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 no spoko ... ale bardziej zalezalo by mi na opiniach o danych modelach ... lub konkretnie, ze za ktoryms cos przemawia bardziej niz za innymi wiem, ze generalnie bosch i siemens to to samo i sa pierwszym wyborem kazdego ... reszte wpisalem ze wzgledu na cene ... bo moze inne modele maja wszystko to samo i nie warto przeplacac ... moze maja cos wiecej ... wg mnie wszystkie maja podobne opcje (jedynie szyba jest dla ostatniego 2 warstwowa) ... ale moze cos przeoczylem i dlatego pytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts