choked 16.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Poczytałem troche juz o tym na forum, i zdecydowałem ze sam wykoncze swoją garderobe. Juz mam calkowite wymiary itp. wymiary szafek i polek. Czy moze ktos ma jakies uwagi albo swoje doswiadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.04.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ale w czym masz dokładnie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choked 16.04.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Nie mam problemu tak z ciekawosci pisze czy oczyms trzeba pamietac? Albo ktos ma jakies cieawe spostrzezenia lub pomysly, ale fajny projekt aranzacji wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.04.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 to może zacznij od opisania jak widzisz teraz budowę swojej garderoby, bo nawet nie wiemy jaka ona duża, co byś w niej chciał mieć, etc. Daj najpierw coś od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choked 16.04.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Garderoba ma 4/2 metra taki prostokacik. Jedna sciagna z karton-gipsu druga z cegly. Na sciagnie z cegly przewiduje na calej dlugosci podwojne drazki na ubrania. + nisko drażek na buciki mojej malzonki. Po drugiej stronie polki i szafki i jakies moze wyciagane kosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.04.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 .... a pomierzyłeś sobie już wymiary koszy, tak by wiedzieć jak zbić szafki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 16.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Poczytaj Muratora z kwietnia 2009r strony 85-89 a znajdziesz praktyczne porady aranżacji garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choked 17.04.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 bardzo dziękuje zaraz poszukam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 18.04.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 bardzo dziękuje zaraz poszukam, bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 19.04.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja jestem na etapie budowania podobnej garderoby (4mx1.5m). Planuję na krótkim (lewym) boku zrobić dwa drążki (góra i dół) a na długiej ścianie stelaże z koszykami. Wejście do garderoby jest na długiej ścianie przy prawym krótkim boku. Sciana z wejściem (k-g) będzie pusta. Niestety mam numer marcowy i majowy Muratora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts