arektoja 10.06.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Coś mam, zaraz pszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mw1976 17.06.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Serce rośnie patrząc na tą budowę. Brawo! Ja jestem coraz bardziej zdecydowany na Tymka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Piotr 28.07.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 No widzę, że gonicie do przodu i to ostro - super:yes: Bacznie Was obserwuję od czasu tych nieszczęsnych murarzy oraz dlatego, że jesteśmy na podobnym etapie budowy:wiggle: Powodzenia i cierpliwości do kolejnej ekipy Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 29.07.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dziękuję za słowa otuchy Szukałem fajnego dziennika i znalazłem Wasz! Też zacznę często do Was zaglądać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 06.08.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Kurczę, dawno tu nie zaglądałam! Nie zazdroszczę Ci tych wszystkich ekip, których się pozbyłeś - albo sami uciekli... Podziwiam Cię też za determinację, bo mnie już dawno szlag by trafił. Mam nadzieję, że teraz będzie już Wam lepiej szło z tymi ekipami i najtrudniejsze przejścia za Wami.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 23.08.2010 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Nie łudzę się, że największe kłopoty za nami Jakoś ostro pod górę mamy z tą budową i to od samego początku, ale widocznie taki jej urok. Najważniejsze, że budujemy, że mamy nadzieję na własny dom, że to już nie marzenie a fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 30.08.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Naprawdę macie pecha z tymi ekipami... Podziwiam Cię za cierpliwośc, bo mi już dawno puściły by nerwy - taka choleryczka już jestem. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Piotr 31.08.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 No nie powiem - macie pecha do tych murarzy i innych speców. Ale i tak podziwiam Was za optymizm. Teraz musi być już tylko lepiej!!! Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam serdecznie P.s. Aha i jeszcze wytrwałości życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.09.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 . <a href=http://images50.fotosik.pl/336/5ed7012ea64f65f0med.jpg' alt='5ed7012ea64f65f0med.jpg'> Himmm, to mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 06.09.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Też mi się nie spodobało i już jest przerobione: bez żadnych zamków, obcięte na równo, dosunięte do słupa i połączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola szeroki c14 08.10.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Jarku!masz dobry pomysł z tymi jętkami - tylko jak to zrobić!dzięki za rady jakich mi udzieliłeś są bardzo cenne dla mnie, przede mną to wszystko co już za wami.pozdrawiam i gratuluje postępów. trzymam kciuki za resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 09.10.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Są dwa sposoby. 1) Rozsuwasz słupy, by płatwie i jętki znalazły się niżej. Żeby to zrobić musisz przeprojektować strop, by słupy nie opierały się na pustakach stropowych tylko na podciągach albo ścianach nośnych. 2) Jeśli słupy już stoją, to kupujesz dłuższe jętki i przybijasz je niżej. Może to trochę skomplikowane, ale niedługo wkleję zdjęcia i będzie wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mdzik 25.10.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam serdecznie!Z zapartym tchem śledzę Wasze postępy w budowie Tymka, ponieważ my również zdecydowaliśmy się na zakup tego projektu, co więcej, zamierzaliśmy podobnie go zaadaptować. Szczerze zazdrościmy Wam etapu, na którym jesteście, bo przed nami bardzo długa droga. Trzymamy kciuki i życzymy powodzenia! Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 26.10.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Nie sprzedawaj, buduj dalej! Co najgorsze już za Tobą, teraz będzie z górki. Przecież dom już stoi. Ja obecnie nie mam nic, nawet projektu kupionego. Chciałbym mieć taki stan zaawansowania jak Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 26.10.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dziękuję za dobre słowo, bo działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 31.10.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam! Zaglądam tu nie pierwszy raz. Postanowiłam coś dodać od siebie. Wasz dom już stoi, a to co pozostało powolutku przybędzie. Tyle serca ile w to wlożyliście nie zastąpią zadne kwoty na koncie. Nie mam wątpliwości, że zobacze wasza przeprowadzkę tu w tym dzienniku. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Piotr 02.11.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 No widzę, że kolega podgonił z robotą Domek nabrał już kształtu. Ciekawi mnie ten przedsionek vel wiatrołap przed Tymkiem. Jakie masz jego wymiary? Jak możesz to wrzuć kilka fotek wnętrza, czyli holu w stronę wiatrołapu. Pozdrawiam i życzę dalekiej i krótkiej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 02.11.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Dziękuję za dobre słowa! Ganek ma 190 na 250 cm (głębokość, szerokość) - przynajmniej w projekcie. Ale jest dużo miejsca na kurtki i buty. Na razie nie robiłem tam zdjęć, bo nic ciekawego tam nie ma, ale mogę się zmusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 06.11.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 No, teraz domek już znacznie lepiej wygląda Nie poddawaj się i walcz dalej! Sam budujesz i wszystkiego pilnujesz, więc wiesz w czym będziesz mieszkać - a to najważniejsze. Jak już będzie dach na miejscu - wszystko pójdzie znacznie łatwiej. A pieniądze - rzecz nabyta i nie wszystko trzeba od razu wykończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arektoja 06.11.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Chciałem budowy, to ją mam. Tylko myślałem, że nam jakoś łatwiej pójdzie niż wszystkim dookoła, a tu nie ma zmiłuj Krytyczne są dwa dni, kiedy człowiek jest w szoku, że to właśnie jemu się przytrafiło, a później plan już jest ułożony od nowa i ... wykonać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts