mickey30 17.04.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam, Mam naprawdę dużo do kupienia GK. Najtańsze regipsy wychodzą u mnie w castoramie. Warto brać?, bo różnych się człek już opini o jakościach castoramowskich nasłuchał itp. I czy warto również tam pozostały osprzęt(stelaże,profile,etc) dokupić do tego-jak to się kształtuje cenowo i jak to jest u WAS ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alfzmelmack 17.04.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nie wszystko jest w casto taniej. Ja np. na grzybki w hurtowni dostalem cene 60 gr za szt. a w casto 1,20 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 17.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Najtańsze regipsy wychodzą z allegro, osprzęt(stelaże,profile,etc) dokupić w hurtowni budowlanej , bo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkin 17.04.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ja bralem w Leroyu,maja program Dom,z ta karta dostajesz znizke w 10 procent,alie znow profile i Esy juz byli taniej gdzies indziej.Na temat allegro i plyt,jesc tak,jak mam popekane, lub porysowany plyty ze sklepu,to odsylam to odrazu tym samym transportem z powrotem.W przypadku allegro ,mysle ze wiecej bedzie zamieszanija,przy minimum korzysci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 18.04.2009 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 dzięki za odzew i podpowiedzi, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 18.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Ja bralem w Leroyu,maja program Dom,z ta karta dostajesz znizke w 10 procent,alie znow profile i Esy juz byli taniej gdzies indziej.Na temat allegro i plyt,jesc tak,jak mam popekane, lub porysowany plyty ze sklepu,to odsylam to odrazu tym samym transportem z powrotem.W przypadku allegro ,mysle ze wiecej bedzie zamieszanija,przy minimum korzysci. program w LM działa tak ze na wstęp dostajesz 5% na jednorazowe zakupy, a na 10 % to trzeba sobie nadziobać 1000pkt czyli równowartość w markecie wydanych 3000zł, mimo to czasem w porównaniu ze zwykłymi hurtowniami ten sam towar całkiem ładnie cenowo wychodzi a co do płyt: producentów u nas jest zaledwie kilku i ponoć wszyscy niekiepscy, więc jeśli są to płyty jednego z nich (a na pewno są) to tylko kryterium ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkin 18.04.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Tak,tak racja Ja poprostu robie kazdorazowo zakupy na te 1tys punktow i zawsze mam na nastepne kupowania ta znizke w10%,alie jak robie na mniejsza kwote,to przy kasie mowie ze znizke wykorzystam za innym razem i porpostu zbieram punkty. TAK TO LIECIALO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.04.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Aż mi sie ciarki na placach pojawiły... cos jest tansze w Casto??? Ostatnio bylem w Casto na Targówku w Warszawie po ziemie do kwiatkow i sprawdzilem jak to wyglada ZALOZENIE: chce kupic 50szt G-K zwyklej 2.60x1.20 1. Catorama: 13,73 netto/sztuka x 50 = 686,50netto towar super - tanio... ale na Głebockiej mam ta palete, wiec musze wziac transport, okolo 20km: plus 55,73 netto, czyli razem 742,23 netto, dziele na ilosc sztuk: 14,84 netto/sztuke. Zamowienie: Szukam doradcy z dzialu, Stoje w kolejkach, place przy kasie, stoje w kolejce do Info po fakture i transport 2. Hurtownia - 14,60 netto/sztuka x 50: 730 netto, transport w cenie na taka odleglosc. zamowienie: biore telefon, dzwonie: "Bartek podrzuc mi paletke plyty GK na budowe, podaje adres, dane do faktury. Place przy odbiorze, lub jezeli podpisalem oswiadczenie jako osoba prywatna - dostaje na wztke, fakturowanie na koniec tygodnia, i odroczony termin platnosci. Reasumujac - gdzie jest taniej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 18.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 reasumując sądzę ze reklamy to powinieneś poszukać sobie gdzie indziej, nie na forum... edit: o jak szybko wizytówka hurtowni z podpisu znikła pogratulować tempa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Musze sie przyzwyczaic do regulaminu... dzieki za donosik milutkie wrazenia na poczatek. A post mial na celu wskazanie pewnych ukrytych kosztow zakupu... ale OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 18.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 czasem tak jest,że w jakieś małej hurtowni może i można wydać parę złotych więcej ale często można zaoszczędzić czas...który jest bezcenny;) ...co do Casto to mam mieszane uczucia po zakupie parapetów...ignorancja, bezczel i zniechęcenie ... ale może to wpływ słonecznej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gin 01.02.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Castorama- francuz jest cwany lis wali płyte g-k tanio a na asortymencie łupie ile sie da.I tak cały czas reklama- wabik i jak wpadniesz to kupisz zawsze cos innego do tego za gotówke naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gin 02.02.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 wiem, ze kotleta mozna odgrzac ale dlaczego tak starego. flesz oni cały czas tak jadą do dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paprotnik19 03.02.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Płyty i akcesoria do nich kupowaliśmy w hurtowni,w której płyty przechowywane były w odpowiednich dla nich warunkach.Wszystko załatwiane na tel.szybko i sprawnie.Sąsiad kupil w znanym markecie bo niby duzo taniej.Po doliczeniu transportu cena nie była już tak atrakcyjna a same płyty magazynowane pod zadaszoną wiatą dotarły tak zawilgocone,że przy ich wnoszeniu mozna było prawie wykręcać nimi na klatce schodowej pod kątem 90 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paprotnik19 04.02.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 przywozisz suche a mokna na budowie Nie o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts