ober 16.11.2003 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Proszę o udzielenie porady gdzie uderzyć ( Gmina lub inne instytucje ) w celu refundacji kosztów budowy przyłącza gazowego ?Gazownia zaśpiewala mi 12 tys.Czy może ktoś załatwiał podobne sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.11.2003 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Najlepiej uderzyć do innych zainteresowanych. Najlepiej budujących się sąsiadów. Gmina na 99% proc nie dołoży się. Ja gdy dostałem ofertępodobną do twojej, zrezygnowałem z gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość obreb 17.11.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Oprócz mnie jest zaintersowanych jeszcze 3 osoby. Ale słyszałem że zakłądajac tzw. KONITETE można wystapić do gminy o częściową refundacje kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 17.11.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Witam! Gmina może, choć nie musi pokrywać koszty budowy gazociągu. Musisz zgadać się z sąsiasami i założyć komitet budowy gazociągu, tak aby przedstawiał intresy wszystkich zainteresowanych budową wspólnie! I wtedy próbujcie uderzyć do gminy. Teraz ustalają budżety na przyszły rok, więc chyba to dobry czas. My tak zroboliśmy i gmina wyraziła zgodę na umieszczenie na liście przyszłorocznych inwestycji. Warto spróbować! Pozdrawiam! [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts