pyzia 17.04.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam! Mam pytanie - szczególnie do Zygmora : Czy hydrożel zmieszany z torfem jako gleba pod rododendrony to dobry patent? A na dokładkę do tego mikoryza? Będe wdzieczna za profesjonalne info czy ta kombinacja ma sens lub nie - dlaczego? I chątnie poczytam sobie o Waszych doswiadczeniach z hydrożelem... Inwestować czy nie - oto jest pytanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 17.04.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Proszę nie dajcie mi myśleć, że jestem głównym poszukiwaczem-innowatorem w kwestiach ogrodowych. Podzielcie się Waszymi doświadczeniami? PLS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 17.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Hydrożel najlepiej się sprawdza jako podłoże jednorodne, bez domieszek - ale tak naprawdę dobrze w nim rosna tylko rośliny ukorzenione w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 19.04.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Hm - czy mogę poprosić z polskiego na polski ? Co z tymi rododendonami i kwaśnym torfem jako główny składnik mieszanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts