majalu 17.04.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 poszukuję zdjęć błękitnych i jasnozielonych pokoi, szczególnie dziecięcych. Mam ochotę machnąc synowi błękitny pokój i jasne, ale nie białe meble, ale boję się szpitalnego chłodu. To samo się tyczy zieleni dla młodszego. pokoje są jasne, w słoneczne, 11 i 14 m, w obu planowane jasne mebelki, albo sosna albo jakieś paździerze w kolorze klonu Jesli mozna poprosze o nr farby, bo patrzę na próbniki i nijak mądra nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majalu 17.04.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 uuuuuup na wnętrzach jest tylko jeden niebieski wątek, o salonie, ale nie ma tam nic dla mnie inetersującego, stąd pls pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 17.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Majalu - pokój (niecałe 17 m) dla naszych synków (4 i 2 lata) został pomalowany farbą Beckersa z mieszalnika na taki jasnozielony kolor (wpadający w seledyn). Na podłodze mają panele w kolorze klonu morskiego (bardziej niebieskie niż zielone), a sufit mają taki bardzo jasnoniebieski (ale mający też coś z jasnej zieleni, zależy od światła). Do tego będą mieć kupione sosnowe meble (a jak nie sosnowe to na pewno będą w kolorze jasnym ale nie białym ). Nie mam na razie lepszego zdjęcia tego pokoju dziecięcego, ale widać zieleń na ścianach i kawałek sufitu w tym jasnym "błękicie". http://img15.imageshack.us/img15/6838/beckerszielony.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majalu 18.04.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 oooo, najprawdopodobniej bedziemy malowac beckersem, pamietasz moze numery? ładny, energiczny ten zielony, chodzi mi o taki odcień tylko nieco mniej intensywny dzięki za odzew:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 20.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Majalu - nr mam spisany , to Beckers z mieszalnika (lateksowy, mat) NCS 1050-G60Y. Ale jak chcesz mieć inny odcień (nawet o ton) to numerki się zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkowska 20.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Jesli chciałaby Pani mniej intensywny kolor proponuje dodać do farby biały kolor wyprodukowany przez tą samą firme co kolorowa farba. manipulując przy proporcjach mozna uzyskac ciekawe odcienie kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 20.04.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A ja się ciężko zastanawiam jaki wygląda szpitalna zieleń/błękit W szpitalach bywam baaaaardzo rzadko (i oby tak dalej) a w dodatku w szpitalu w moim mieście nie ma ani zielonych ani niebieskich ścian Autorko, może wkleisz te szpitalne kolorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majalu 22.04.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 chłodne i sterylne są szpitalne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts