Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie będę ukrywać, że strasznie Wam zazdroszczę.

Bawcie się dobrze, pozdrawiam wszystkich serdecznie, wypijcie piwko za moje zdrowie :wink:

Tola napisał:

Nie będę ukrywać, że strasznie Wam zazdroszczę.

Bawcie się dobrze, pozdrawiam wszystkich serdecznie, wypijcie piwko za moje zdrowie

Jak tak zaczną się toasty za tych co nie dojadą to wpadniemy w przepaść..... nałogu

No to żegnajta podróżnicy (o, bajka o podróżnych mię się wspomniała, a leciało tak: pod różnymi się bywało)

Zazdroszczę Wam, bedę o Was pisał na forum.

PS. A może ktoś zapewni łącze i się połączycie tak o 22.00 (nie wcześniej, bo wczesniej Z Tomkiem, Dosią i Resztą) to Wam może jaki wierszyk przygotuję jak mię co najdzie??? (znaczy jak gdzieś jeszcze flaszkie znajdę)

Dajcie spokój jakoś do mnie nie dociera ze do naszego Zlotu tylko 12h i 50 min :o

częć ludzi jedzie, częśc dojechała i pewno już "odjechała", niektórzy lezą na kanapie :oops:

Dajcie spokój jakoś do mnie nie dociera ze do naszego Zlotu tylko 12h i 50 min :o

częć ludzi jedzie, częśc dojechała i pewno już "odjechała", niektórzy lezą na kanapie :oops:

ja już zaczynam odjeżdżać...

i chyba nie przestanę...

i leżeć nie muszę...

moja fizys odjechała cóż mam począć sam

chyba wezmę tą butelkę, jadną tylko mam

wezmę butlę i wypiję, przecież po to tylko żyję

zlikwiduję kram

ja już zaczynam odjeżdżać...

i chyba nie przestanę...

i leżeć nie muszę...

moja fizys odjechała cóż mam począć sam

chyba wezmę tą butelkę, jadną tylko mam

wezmę butlę i wypiję, przecież po to tylko żyję

zlikwiduję kram

cóż człowiek nie czuje jak mu sie rymuje :lol:

No cóż i mamy 27 czerwca 2009 roku,pogody nie bede komentował :evil: , nie tak to miało być zupełnie nie tak :cry: , ale co tam czas dokończyć kawe i jechać do urzutu. Do zobaczenia w tzw realu :D :o