joola 30.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cze laski może jakaś bitka...ja kisiel zorganizuje i bede foty cykał Kto chce jeszcze fotki, to pisać i mnie też proszę przysłać. Większość już chyba dostała oczywiście z obecnych na imprezie. Królik a Jolka, to od macochy czy co, bo zdjęć nie dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 30.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cze laski może jakaś bitka...ja kisiel zorganizuje i bede foty cykał Kto chce jeszcze fotki, to pisać i mnie też proszę przysłać. Większość już chyba dostała oczywiście z obecnych na imprezie. Królik a Jolka, to od macochy czy co, bo zdjęć nie dostała jolka pocieszę - nie tylko Ty nie dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.07.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Kasiorek ... no ale powiedz sama ... Eugeniusz to taki prawdziwy czaruś, nie? gentelmen w każdym calu , taniec z nim to norrrmalnie wręcz przeżycie ...hm... mistyczne ... Eugeniuszu , liczymy na Twoja obecnośc we wrześniu na powtórce afterparty ... ja sobie nie wyobrazam tej imprezy bez Ciebie i ja to dopiero dzisiaj przeczytałem Daggulka po takich słowach nie wypada nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.07.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Mój umysł tego nie ogarnia nara.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.07.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Mój umysł tego nie ogarnia nara.... sellim taki prosty jest świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.07.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Kasiorek ... no ale powiedz sama ... Eugeniusz to taki prawdziwy czaruś, nie? gentelmen w każdym calu , taniec z nim to norrrmalnie wręcz przeżycie ...hm... mistyczne ... Eugeniuszu , liczymy na Twoja obecnośc we wrześniu na powtórce afterparty ... ja sobie nie wyobrazam tej imprezy bez Ciebie i ja to dopiero dzisiaj przeczytałem Daggulka po takich słowach nie wypada nie być no mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 01.07.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Czy ja też mogę prosić o dostęp do zdjęć? Na swoje usprawiedliwienie powiem, że byłam na Zlocie i AP . Jeszcze raz wielkie dzięki dla Organizatorów. Na Pożegnanie Lata też się wybieram, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Łał ..........!!!!! Ale wątek.... . Jak w brazylijskiej telenoweli .... od miłości do nienawiści (czy coś tak na odwrót raczej? ) Przed zlotem same posty w typie XII Księgi Pana Tadeusza - Kochajmy się. My FORUMOWICZE to jedna rodzina. Ledwie zlot się zakończył, to okazuje się, że wbrew porzekadłu - Nawet z rodziną na zdjęciach źle się wychodzi. Rację mają Ci którzy twierdzą - chcesz być anonimowym? - nie afiszuj się. Na zlocie nie byłem. Fotografii nie oglądałem. Trudno mi wobec tego ocenić, czy były "obyczajne" czy też "nieobyczajne". Zresztą czy to w tej chwili ważne? Mleko się rozlało. Ciekawe jak długo plama będzie kłuła w oczy. Na przyszlość chciałbym doradzić (o ile kogoś moja opinia interesuje) by, kto chce być anonimowym: - nie uczestniczył w podobnych imprezach. - lub widząc aparaty fotograficzne zastrzegł sobie prywatność . Organizatorzy i uczestnicy imprezy winni natomiast: - wysłuchać vox populi, czy biesiadnicy życzą sobie być fotografowanymi, - dokonać wnikliwej selekcji wykonanych fotografii. Tak na marginesie. Dysponuję kilkoma tysiacami fotografii i slajdów wykonanymi w okresie studenckim (to były piękne lata). Na tych fotografiach są uwiecznieni moi przyjaciele, moi znajomi bliżsi i ci dalsi,wiele osób, które znalazły się w kadrze przypadkowo podczas studenckich imprez, zlotów, rajdów...... Moi znajomi, wiedząc o moim niegdysiejszym fotograficznym hobby, wielokrotnie proszą mnie o zamieszczenie np. na Naszej Klasie fotografii z tych szalonych lat. Wciąż odmawiam. W moim profilu jest opublikowana jedna jedyna moja osobista fotografia w neutralnym pejzażu. Pozdrawiam i życzę wygaszenia emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 01.07.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Małgoś, dostałam, dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 W związku z prośbami na priv. o przywrócenie zdjęć z oficjalnego spotkania, ponownie przestudiowałam wszystkie wpisy w tamtym wątku i postanowiłam te zdjęcia przywrócić.Będą to tylko zdjęcia z ogólngo spotkania( były już na forum, nie było zastrzeżeń, więc uznaję, że autoryzacja została dokonana.) Spotkanie zorganizowane było w celu podtrzymania tradycji, tradycją było zawsze prezentowanie na forum zdjęć ze spotkania, więc kontynuujmy to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jasne, EDZIA. Tylko wiesz, jak tam fryz moj gdzies zle wyszedl, to wykasuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Edziu, jestem absolutnie za przywróceniem możlwości obejrzenia zdjęć. Jeśli ktoś jeszcze ma zdjęcia z części oficjalnej, również proszę o ich udostępnienie - After Party mnie osobiście nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 W związku z prośbami na priv. o przywrócenie zdjęć z oficjalnego spotkania, ponownie przestudiowałam wszystkie wpisy w tamtym wątku i postanowiłam te zdjęcia przywrócić. Będą to tylko zdjęcia z ogólngo spotkania( były już na forum, nie było zastrzeżeń, więc uznaję, że autoryzacja została dokonana.) Spotkanie zorganizowane było w celu podtrzymania tradycji, tradycją było zawsze prezentowanie na forum zdjęć ze spotkania, więc kontynuujmy to. I to bardzo dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.07.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 I poszłoooooo!!!! Czy widać zdjęcia Gawla? Na moim kompie są tylko kwadraciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Na moim tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A u mnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No jak widzicie Gawlowe, jak ich tam nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 mi też nie czyta gawła, brak zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 mi też nie czyta gawła, brak zdjęć hm, właśnie je chyba usunął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts