Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

Cze laski :D

może jakaś bitka...ja kisiel zorganizuje i bede foty cykał 8) :lol: :wink:

Kto chce jeszcze fotki, to pisać i mnie też proszę przysłać.

Większość już chyba dostała oczywiście z obecnych na imprezie.

Królik a Jolka, to od macochy czy co, bo zdjęć nie dostała :cry:

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cze laski :D

może jakaś bitka...ja kisiel zorganizuje i bede foty cykał 8) :lol: :wink:

Kto chce jeszcze fotki, to pisać i mnie też proszę przysłać.

Większość już chyba dostała oczywiście z obecnych na imprezie.

Królik a Jolka, to od macochy czy co, bo zdjęć nie dostała :cry:

jolka pocieszę - nie tylko Ty nie dostałaś :-? :-? :-? :wink: :wink: :wink:

Kasiorek ... no ale powiedz sama ... Eugeniusz to taki prawdziwy czaruś, nie?

gentelmen w każdym calu , taniec z nim to norrrmalnie wręcz przeżycie ...hm... mistyczne :wink: ... Eugeniuszu , liczymy na Twoja obecnośc we wrześniu na powtórce afterparty ... ja sobie nie wyobrazam tej imprezy bez Ciebie :D

:o :o :o :o i ja to dopiero dzisiaj przeczytałem :o :wink: :-?

Daggulka po takich słowach nie wypada nie być :wink: :lol:

Kasiorek ... no ale powiedz sama ... Eugeniusz to taki prawdziwy czaruś, nie?

gentelmen w każdym calu , taniec z nim to norrrmalnie wręcz przeżycie ...hm... mistyczne :wink: ... Eugeniuszu , liczymy na Twoja obecnośc we wrześniu na powtórce afterparty ... ja sobie nie wyobrazam tej imprezy bez Ciebie :D

:o :o :o :o i ja to dopiero dzisiaj przeczytałem :o :wink: :-?

Daggulka po takich słowach nie wypada nie być :wink: :lol:

no mam nadzieję :D

Łał ..........!!!!!

Ale wątek.... . Jak w brazylijskiej telenoweli .... od miłości do nienawiści (czy coś tak na odwrót raczej? )

Przed zlotem same posty w typie XII Księgi Pana Tadeusza - Kochajmy się. My FORUMOWICZE to jedna rodzina.

Ledwie zlot się zakończył, to okazuje się, że wbrew porzekadłu - Nawet z rodziną na zdjęciach źle się wychodzi. :wink:

Rację mają Ci którzy twierdzą - chcesz być anonimowym? - nie afiszuj się.

Na zlocie nie byłem. Fotografii nie oglądałem. Trudno mi wobec tego ocenić, czy były "obyczajne" czy też "nieobyczajne".

Zresztą czy to w tej chwili ważne? Mleko się rozlało. Ciekawe jak długo plama będzie kłuła w oczy.

Na przyszlość chciałbym doradzić (o ile kogoś moja opinia interesuje) by, kto chce być anonimowym:

- nie uczestniczył w podobnych imprezach.

- lub widząc aparaty fotograficzne zastrzegł sobie prywatność .

Organizatorzy i uczestnicy imprezy winni natomiast:

- wysłuchać vox populi, czy biesiadnicy życzą sobie być fotografowanymi,

- dokonać wnikliwej selekcji wykonanych fotografii.

Tak na marginesie. Dysponuję kilkoma tysiacami fotografii i slajdów wykonanymi w okresie studenckim (to były piękne lata).

Na tych fotografiach są uwiecznieni moi przyjaciele, moi znajomi bliżsi i ci dalsi,wiele osób, które znalazły się w kadrze przypadkowo podczas studenckich imprez, zlotów, rajdów......

Moi znajomi, wiedząc o moim niegdysiejszym fotograficznym hobby, wielokrotnie proszą mnie o zamieszczenie np. na Naszej Klasie fotografii z tych szalonych lat.

Wciąż odmawiam. W moim profilu jest opublikowana jedna jedyna moja osobista fotografia w neutralnym pejzażu.

Pozdrawiam i życzę wygaszenia emocji.

W związku z prośbami na priv. o przywrócenie zdjęć z oficjalnego spotkania, ponownie przestudiowałam wszystkie wpisy w tamtym wątku i postanowiłam te zdjęcia przywrócić.

Będą to tylko zdjęcia z ogólngo spotkania( były już na forum, nie było zastrzeżeń, więc uznaję, że autoryzacja została dokonana.)

Spotkanie zorganizowane było w celu podtrzymania tradycji, tradycją było zawsze prezentowanie na forum zdjęć ze spotkania, więc kontynuujmy to.

W związku z prośbami na priv. o przywrócenie zdjęć z oficjalnego spotkania, ponownie przestudiowałam wszystkie wpisy w tamtym wątku i postanowiłam te zdjęcia przywrócić.

Będą to tylko zdjęcia z ogólngo spotkania( były już na forum, nie było zastrzeżeń, więc uznaję, że autoryzacja została dokonana.)

Spotkanie zorganizowane było w celu podtrzymania tradycji, tradycją było zawsze prezentowanie na forum zdjęć ze spotkania, więc kontynuujmy to.

I to bardzo dobry pomysł.