MonikaC 21.04.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 A Hotel Bella Vista w Wesołej.Jest tam teraz fajny teren na zewnątrz, stoły zadaszone, miejsce na ognisko, kącik dla dzieci????? Kurde tylko foty znależć nigdzie nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 21.04.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 A Hotel Bella Vista w Wesołej.Jest tam teraz fajny teren na zewnątrz, stoły zadaszone, miejsce na ognisko, kącik dla dzieci????? Kurde tylko foty znależć nigdzie nie mogę Taki teren to raczej dla klientów hotelu a nie ...- przepraszam - dla "ludu " budującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 21.04.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No to po ustaleniu miejsca spotkania, proszę mię tu walnąć ogłoszonko, że... ZLOT GODZI SIĘ NA STOISKA REKLAMOWE FIRM BUDOWLANYCH!!!! (nie za darmo, np. za beczkę 100 l piweńka) baaaaardzo dobry pomysł !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 kochani ...no bo jakby to było w Urzucie to byłaby to karta przetargowa dla Zuzanki w negocjowaniu warunków dzis o 11 zuzako kofana ...jesteś? czytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 zuzanka czytała, z zuzanką rozmawiałam przed chwilą , zuzanka to bardzo odpowiednia osoba do załatwiania naszych spraw .... ale czuję jakiś wewnętrzny niepokój .... kurcze... bo w końcu nie jest to spotkanie naszej klasy na 30 osób tylko spęd 200 ludzi ....są kwestie różne: kto bedzie w razie czego zbierał kase na konto, kto bedzie się zajmował znalezieniem firmy cateringowej , co zrobić z ewentualną pozostałą kasą ... masakra ...koszmary mam przez to wszystko ...dzis spałam 4 godziny cjhoć to przeciez zuzanka idzie na rozmowe z Pania Prezes wioski w Urzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dzis spałam 4 godziny Daggulka ja też kiepsko spałam - przedszkole małego mnie prześladuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 21.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 kto bedzie w razie czego zbierał kase na konto, kto bedzie się zajmował znalezieniem firmy cateringowej , co zrobić z ewentualną pozostałą kasą ... masakra ...koszmary mam przez to wszystko ...dzis spałam 4 godziny cjhoć to przeciez zuzanka idzie na rozmowe z Pania Prezes wioski w Urzucie daggulka, właśnie dlatego wygodniej byłoby zrobić proste spotkanie przy ognisku z prowiantem własnym w miejscu, które proponowała Nefer lub na Zimnych Dołach. I nie denerwuj sie tak - to ma być przyjemność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 no kurrrde nic na to nie poradze że siedze jak na szpilkach i czekam co zuzanka ustali czekamy na dalsze propozycje - czy ktoś coś ma jeszcze w zanadrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.04.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dzis spałam 4 godziny Daggulka ja też kiepsko spałam - przedszkole małego mnie prześladuje a dlaczego tak przedszkolem się stresujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 zuzanka...Ty chyba chcesz kobieto cobym na zawał zeszła ...wiadomo już coś? a w ogóle to sobie wytłumaczyłam, że spotkanie i tak będzie ... jeśli sie nie uda w Urzucie to bedzie w parku młocińskim jak zaproponowała neferka na początku (tylko coby pogoda sie udała ) albo gdziekolwiek indziej , ale bedzie choćby po trupach ... więc już się tak nie stresuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.04.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dzis spałam 4 godziny Daggulka ja też kiepsko spałam - przedszkole małego mnie prześladuje a dlaczego tak przedszkolem się stresujesz? A bo o 13 podano listę dzieci zakwalifikowanych do przedszkoli ... moje dziecię się nie dostało do żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Kurcze, MonikaC- niewesoło ... ale nie martw sie ... często jest tak, że dzieciaczki pochodza kilka dni a potem litościwe mamusie zabierają malucha z przedszkola, bo: płacze, nie je , choruje .... jest szansa że po prostu zwolnią sie miejsca na wstępie po kilku dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Przepraszam że dopiero teraz piszę ale dawałam zanć wczesniej że do 16 jestem uwięziona w samochodzie O godz 11 odbyłam rozmowę - bardzo obiecującą z przesympatyczną panią Małgorzątą Dudkiewicz - za którą na łamach Forum pragnę serdecznie Podziękować. Podczas rozmowy usaliłyśmy termin zlotu na 27 czerwca, godz od 12-18, godziny takie ponieważ od godz 10 do 16 jest otwarta Wioska - żeby nie podwyższać kosztów wynajamu terenu ( i tak mamy 2 godz dłużej). Pani Dudkiewicz zaproponowała Nam firmę cateringową z której niejednokrotnie korzystała podczas organizacji impreaz i są sprawdzeni i godni polecenia. Forma cateringu ma wyglądać w ten sposób że będzie bezpośrednia sprzedaż kiełbasy, karkówki, kaszanki, kurczaka z grilla oraz Piwo. Ja z własnej strony chcę zorganizować przedstawiciela np. Coca-Coli który zapewniłby stoisko z napojami (odpłatnie ) ale z róznymi gadżetami reklamowymi dla dzieci np. balony, daszki itp. Wszystko do ustalenia. Problem na chwilę obecną to miejsca siedzące typu ławy, krzesła, parasole - ale myslę że ten problem pomoże rozwiązać np Coca-Cola bądź firma Cateringowa lub być może jeszcze inny sponsor. Przy brzydkiej pogodzie mamy zapewnioną halę. Będę starała się załatwić Animatora dla dzieci - nie obiecuję ale może sie uda, więc narazie proszę nie informować swoich pociech Jest problem z załatwieniem sprzetu nagłaśniającego, ale myslę że jeśli poproszę jedną firmę ( w ramach reklamy ) to udostępnią nam sprzęt - oby - ale jesli ktoś może pomóc bardzo chętnie skorzystamy. W przyszłym tygodniu jadę na rozmowy z 4-ma przedstwicielami firm chcąc ich przekonać do zasponsorowania wynajęcia dla nas terenu, w zamian za możliwość swojej promocji na zlocie. I tym samym przeszłam do meritum sprawy czyli finansów........... Wisoka Budowlana udostępni nam swój teren z wielką przyjemnościa - są zadowoleni że chcemy podtrzymać tradycję i lokalizację, lecz wiąże się to z kosztem - no właśnie - ostatecznej kwoty nie zanm - negocjuję - ale do tej pory był to wydatek rzędu ok 6000 tyś zł, ale wiem że będzie mniej o ile na dzień dzisiejszy nie potrafie odpowiedzieć, ponieważ rozmowy z panią Dudkiewicz potrwają jeszcze około tygodnia zanim zbierzymy wszystkie informacje potrzebne do ustaleń końcowych ( catering, sponsorzy, zaplecze techniczne itp) Mam nadzieję że udało mi się przekazać kwintesencję odbytej rozmowy i że wszystko jest zrozumiałe - jeśli nie - przepraszam - służe odpowiedzia na każde pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzielna Zuzanka :) Obecnie mamy 66 chętnych - oznacza to 90 pln za niewiele w zamian... sorry , ze to piszę ale taka pierwsza myśl mnie napadła ... W końcu myslę, że da się coś znegocjować - jakby nie było to reklama dla Wioski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Wiadomości są bardzo wyczerpujące . Super by było jeśli sponsorzy sfinansowali nam wynajem terenu, ale nawet jeśli nie byłaby to pełna kwota - przecież zadeklarowaliśmy wszyscy, że możemy cośtam sfinansować . Martwi mnie trochę kwota wynajmu terenu ...6000zł to niemały koszt. Nawet jeśli bedzie mniej, powiedzmy ...5000 ...to i tak kwota jest niemała . Pomysł z cateringiem odpłatnym jest super, tak jest najlepiej -każdy sobie zapłaci za to na co ma ochote i po kłopocie. Jeśli chodzi o czas- do godziny 18 to troche krótko... trzaby kontynuację dla chętnych zrobić w jakimś lokaliku . Zuzanko ...o wszystkim pomyślałaś: i o dzieciaczkach , i o sponsorach ... nie bedzie to dla Ciebie za duże obciążenie żeby tym wszystkim sie zająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzielna Zuzanka :) Obecnie mamy 66 chętnych - oznacza to 90 pln za niewiele w zamian... sorry , ze to piszę ale taka pierwsza myśl mnie napadła ... W końcu myslę, że da się coś znegocjować - jakby nie było to reklama dla Wioski... chcę żeby te firmy z którymi mam rozmawiać "zapłaciły za nas" tzn oplaciły w jakimś procencie wynajem Wioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.04.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zuanko, jesteś wspaniała. Jeśli chodzi o koszty to przy 200 osobach wychodzi 30 zł na dorosłą osobę. Raczej do przełknięcia dla każdego. Gdyby było mało to może w trakcie zrobimy jakąś licytację fantów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzielna Zuzanka :) Obecnie mamy 66 chętnych - oznacza to 90 pln za niewiele w zamian... sorry , ze to piszę ale taka pierwsza myśl mnie napadła ... W końcu myslę, że da się coś znegocjować - jakby nie było to reklama dla Wioski... chcę żeby te firmy z którymi mam rozmawiać "zapłaciły za nas" tzn oplaciły w jakimś procencie wynajem Wioski Wiem, wiem ... może sie uda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zuanko, jesteś wspaniała. Jeśli chodzi o koszty to przy 200 osobach wychodzi 30 zł na dorosłą osobę. Raczej do przełknięcia dla każdego. Gdyby było mało to może w trakcie zrobimy jakąś licytację fantów? Dla mnie to i wersja powyżej jest do przełknięcia - nie to miałam na myśli... Licytacja fantów - fajna rzecz, ale myślę, że znajdziemy inną - bardziej potrzebną pomoc dla licytacji... NIe chcę być malkontentem, ale trochę mnie cena zaskoczyła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.04.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzielna Zuzanka :) Obecnie mamy 66 chętnych - oznacza to 90 pln za niewiele w zamian... sorry , ze to piszę ale taka pierwsza myśl mnie napadła ... W końcu myslę, że da się coś znegocjować - jakby nie było to reklama dla Wioski... Nefer, mały błąd. Sporo forumowiczów deklaruje przyjazd z dorosłą osobą towarzyszącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts