daggulka 21.04.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 czyli co robimy? czekamy na końcowe ustalenia Zuzanki odnośnie sponsorów, potem na bazie tych informacji robimy ankietę , tak? ale do ankiety i decyzji potrzebne są dokładne informacje odnośnie pozostałych zaproponowanych miejsc, czyli: Nefcia - Ty miałaś się dowiedzieć więcej odnośnie twojej propozycji - parku młocińskiego... mogłabyś tam zajechać i zobaczyc co z czym? jak to wygląda na dzień dzisiejszy? trzeba bedzie zebrać w pigułce dokładne informacje logistyczne i finansowe o wszystkich propozycjach zanim ogłosimy ankietę ...czasu niewiele , bo to już koniec kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 21.04.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nawet jeśli wyjdzie po 50 PLN za osobę, to doliczając koszt cateringu wychodzi praktycznie tyle samo, co za bufet w Lolku A teraz porównajmy to z kosztem imprezy w parku zaproponowanym przez Nefer lub Zimnych Dołach... No comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.04.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Sprawdziłem pobieżnie listę. Wielu forumowiczów nie podało ile osób przyjedzie. Proszę uzupełnić. Tak wstępnie to jest deklaracja ponad 80 osób dorosłych. Lump praski jest na liście 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nawet jeśli wyjdzie po 50 PLN za osobę, to doliczając koszt cateringu wychodzi praktycznie tyle samo, co za bufet w Lolku A teraz porównajmy to z kosztem imprezy w parku zaproponowanym przez Nefer lub Zimnych Dołach... No comments ale Pub w Lolku doadam że proponuje nam tylko ŚRODĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 21.04.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o czas- do godziny 18 to troche krótko... trzaby kontynuację dla chętnych zrobić w jakimś lokaliku . Myślę, że ograniczenie czasowe do 18.00 to, prócz kosztów, największa wada opcji w Urzucie, moim skromnym zdaniem. Tak czy inaczej trzeba będzie obmyślić opcję "dokąd później?", co wiąże się z dodatkowymi kosztami i problemami logistycznymi. Czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 21.04.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ale Pub w Lolku doadam że proponuje nam tylko ŚRODĘ Wiem, że Lolek nie wchodzi w grę, proponuję tylko spokojnie przeanalizować Wioskę Budowlaną od strony kosztowej. Jeśli za cenę kilkugodzinnej (!) imprezy w Urzucie można mieć imprezę w pubie w centrum Warszawy, to chyba Wioska "trochę" przesadziła z ceną wynajmu. Poza tym, jak już napisałam wyżej, Urzut ma też inne wady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.04.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zuz@nka jesteś wielka Mój mąż miał sprawdzić tego Firleja ile to ich wyniosło ale nie wiem czy zaś nie zapomniał Znalazłam jeszcze takie miejsce: http://www.hotelboss.pl/ Mogę sprawdzić ten namiar. Tam jest napisane, że organizują pikniki nawet na 1000 osób. Ja ze swej strony mogę dla dzieci zaproponować pokaz baniek. Koszt takiego pokazu przez 1 godzinę to 600 zł. Chciałabym jeszcze zaznaczyć, że jeśli to będzie termin 27 czerwca to nas będzie tylko dwójka bo dziewczynki w tym czasie są z babcią nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o czas- do godziny 18 to troche krótko... trzaby kontynuację dla chętnych zrobić w jakimś lokaliku . Myślę, że ograniczenie czasowe do 18.00 to, prócz kosztów, największa wada opcji w Urzucie, moim skromnym zdaniem. Tak czy inaczej trzeba będzie obmyślić opcję "dokąd później?", co wiąże się z dodatkowymi kosztami i problemami logistycznymi. Czyż nie? mozna negocjoawć wydłużnie czasu wynajmu i zobaczyć co Wioska na taką propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zuz@nka jesteś wielka Mój mąż miał sprawdzić tego Firleja ile to ich wyniosło ale nie wiem czy zaś nie zapomniał Znalazłam jeszcze takie miejsce: http://www.hotelboss.pl/ Mogę sprawdzić ten namiar. Tam jest napisane, że organizują pikniki nawet na 1000 osób. Ja ze swej strony mogę dla dzieci zaproponować pokaz baniek. Koszt takiego pokazu przez 1 godzinę to 600 zł. Chciałabym jeszcze zaznaczyć, że jeśli to będzie termin 27 czerwca to nas będzie tylko dwójka bo dziewczynki w tym czasie są z babcią nad morzem. nie zwiększajmy kosztów - Becia to nie kinder bal wieć chyba nie szalejmy z atrakcjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.04.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Hotel Boss będzie drogi, robiłam tam kiedyś imprezkę firmową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.04.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zuzanko brawo!ja jestem za Urzutem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zuzanko brawo! ja jestem za Urzutem. ja też - byle sponsorów załatwić żeby się na wynajem Wioski nie składać i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zuzanko brawo! ja jestem za Urzutem. ja też - byle sponsorów załatwić żeby się na wynajem Wioski nie składać i będzie ok moze procz firm budowlanych jakis bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zuzanko brawo! ja jestem za Urzutem. ja też - byle sponsorów załatwić żeby się na wynajem Wioski nie składać i będzie ok moze procz firm budowlanych jakis bank może - zapytam - wypytam - wejdę gdzie trzeba i gdzie nie trzeba też gdzie diabeł nie może tam Zuza może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.04.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zajrzałam na stronę wioski budowlanej - super miejsce na takie spotkanie. Kurde muszę ustalić kiedy ja mam takie moje 10 dni wyrwane z życia i dam znać czy będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dzis spałam 4 godziny Daggulka ja też kiepsko spałam - przedszkole małego mnie prześladuje a dlaczego tak przedszkolem się stresujesz? A bo o 13 podano listę dzieci zakwalifikowanych do przedszkoli ... moje dziecię się nie dostało do żadnego przykro mi ale Daggulka ma rację, trzeba chodzić, wypytywać się trzymam mocno kciuki a dziecię dopiero 3letnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.04.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o czas- do godziny 18 to troche krótko... trzaby kontynuację dla chętnych zrobić w jakimś lokaliku . Myślę, że ograniczenie czasowe do 18.00 to, prócz kosztów, największa wada opcji w Urzucie, moim skromnym zdaniem. Tak czy inaczej trzeba będzie obmyślić opcję "dokąd później?", co wiąże się z dodatkowymi kosztami i problemami logistycznymi. Czyż nie? ale większość będzie przyjezdnych muszą do domu wrocić, więc liczycie, ze impreza jeszcze potrwa dłuzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja tam nie wiem, ale zapowiedziałam w domu, że mnie nie ma od piątku do niedzieli ... więc pewnie przyczepię sie do którejś grupki i będziem szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.04.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 no ja na to nie mam szans czyli warto w ogóle jechać tyle kilometrów na te kilka godzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja tam nie wiem, ale zapowiedziałam w domu, że mnie nie ma od piątku do niedzieli ... więc pewnie przyczepię sie do którejś grupki i będziem szaleć zapraszam na szalenstwo pozlotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts