Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

czyli co robimy?

czekamy na końcowe ustalenia Zuzanki odnośnie sponsorów, potem na bazie tych informacji robimy ankietę , tak?

ale do ankiety i decyzji potrzebne są dokładne informacje odnośnie pozostałych zaproponowanych miejsc, czyli:

Nefcia - Ty miałaś się dowiedzieć więcej odnośnie twojej propozycji - parku młocińskiego... mogłabyś tam zajechać i zobaczyc co z czym? jak to wygląda na dzień dzisiejszy?

trzeba bedzie zebrać w pigułce dokładne informacje logistyczne i finansowe o wszystkich propozycjach zanim ogłosimy ankietę ...czasu niewiele , bo to już koniec kwietnia :roll:

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sprawdziłem pobieżnie listę. Wielu forumowiczów nie podało ile osób przyjedzie. Proszę uzupełnić. :)

Tak wstępnie to jest deklaracja ponad 80 osób dorosłych.

Lump praski jest na liście 2 razy.

Nawet jeśli wyjdzie po 50 PLN za osobę, to doliczając koszt cateringu wychodzi praktycznie tyle samo, co za bufet w Lolku :(

A teraz porównajmy to z kosztem imprezy w parku zaproponowanym przez Nefer lub Zimnych Dołach... No comments :(

ale Pub w Lolku doadam że proponuje nam tylko ŚRODĘ

Jeśli chodzi o czas- do godziny 18 to troche krótko... trzaby kontynuację dla chętnych zrobić w jakimś lokaliku :wink: :lol: .

Myślę, że ograniczenie czasowe do 18.00 to, prócz kosztów, największa wada opcji w Urzucie, moim skromnym zdaniem. Tak czy inaczej trzeba będzie obmyślić opcję "dokąd później?", co wiąże się z dodatkowymi kosztami i problemami logistycznymi. Czyż nie?

ale Pub w Lolku doadam że proponuje nam tylko ŚRODĘ

Wiem, że Lolek nie wchodzi w grę, proponuję tylko spokojnie przeanalizować Wioskę Budowlaną od strony kosztowej. Jeśli za cenę kilkugodzinnej (!) imprezy w Urzucie można mieć imprezę w pubie w centrum Warszawy, to chyba Wioska "trochę" przesadziła z ceną wynajmu. Poza tym, jak już napisałam wyżej, Urzut ma też inne wady :(

Zuz@nka jesteś wielka :D

Mój mąż miał sprawdzić tego Firleja ile to ich wyniosło ale nie wiem czy zaś nie zapomniał :roll:

Znalazłam jeszcze takie miejsce:

http://www.hotelboss.pl/

Mogę sprawdzić ten namiar. Tam jest napisane, że organizują pikniki nawet na 1000 osób.

Ja ze swej strony mogę dla dzieci zaproponować pokaz baniek. Koszt takiego pokazu przez 1 godzinę to 600 zł.

Chciałabym jeszcze zaznaczyć, że jeśli to będzie termin 27 czerwca to nas będzie tylko dwójka bo dziewczynki w tym czasie są z babcią nad morzem.

Jeśli chodzi o czas- do godziny 18 to troche krótko... trzaby kontynuację dla chętnych zrobić w jakimś lokaliku :wink: :lol: .

Myślę, że ograniczenie czasowe do 18.00 to, prócz kosztów, największa wada opcji w Urzucie, moim skromnym zdaniem. Tak czy inaczej trzeba będzie obmyślić opcję "dokąd później?", co wiąże się z dodatkowymi kosztami i problemami logistycznymi. Czyż nie?

mozna negocjoawć wydłużnie czasu wynajmu i zobaczyć co Wioska na taką propozycję

Zuz@nka jesteś wielka :D

Mój mąż miał sprawdzić tego Firleja ile to ich wyniosło ale nie wiem czy zaś nie zapomniał :roll:

Znalazłam jeszcze takie miejsce:

http://www.hotelboss.pl/

Mogę sprawdzić ten namiar. Tam jest napisane, że organizują pikniki nawet na 1000 osób.

Ja ze swej strony mogę dla dzieci zaproponować pokaz baniek. Koszt takiego pokazu przez 1 godzinę to 600 zł.

Chciałabym jeszcze zaznaczyć, że jeśli to będzie termin 27 czerwca to nas będzie tylko dwójka bo dziewczynki w tym czasie są z babcią nad morzem.

nie zwiększajmy kosztów - Becia to nie kinder bal wieć chyba nie szalejmy z atrakcjami :roll: :roll: :roll: :roll:

Zuzanko brawo!

ja jestem za Urzutem.

ja też - byle sponsorów załatwić żeby się na wynajem Wioski nie składać i będzie ok :roll: :roll: :roll: :roll:

moze procz firm budowlanych jakis bank :roll: :roll: :roll:

może - zapytam - wypytam - wejdę gdzie trzeba i gdzie nie trzeba też :wink: :roll: :roll: :roll:

gdzie diabeł nie może tam Zuza może :lol: :lol: :lol: :lol:

dzis spałam 4 godziny :oops: :roll:

Daggulka ja też kiepsko spałam - przedszkole małego mnie prześladuje :-?

a dlaczego tak przedszkolem się stresujesz?

A bo o 13 podano listę dzieci zakwalifikowanych do przedszkoli ... moje dziecię się nie dostało do żadnego :cry:

przykro mi

ale Daggulka ma rację, trzeba chodzić, wypytywać się

trzymam mocno kciuki

a dziecię dopiero 3letnie?

ale większość będzie przyjezdnych

muszą do domu wrocić, więc liczycie, ze impreza jeszcze potrwa dłuzej?