zuznka 21.04.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 no ja na to nie mam szans czyli warto w ogóle jechać tyle kilometrów na te kilka godzin? jasne że WARTO - jak możesz mysleć inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 no ja na to nie mam szans czyli warto w ogóle jechać tyle kilometrów na te kilka godzin? jasne że WARTO - jak możesz mysleć inaczej no ja pierwszy raz dopiero a widzę, ze impreza rozkręca się dopiero po 18 a dziecko chyba w aucie same zostawię, by spało, bo innej możliwości nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 no ja na to nie mam szans czyli warto w ogóle jechać tyle kilometrów na te kilka godzin? jasne że WARTO - jak możesz mysleć inaczej no ja pierwszy raz dopiero a widzę, ze impreza rozkręca się dopiero po 18 a dziecko chyba w aucie same zostawię, by spało, bo innej możliwości nie ma ja też pierwszy raz - kiedyś musi byc ten pierwszy i zapowiada się przyjemny dzieckiem się zaopiekujemy - trochę nas będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.04.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja też pierwszy raz - kiedyś musi byc ten pierwszy i zapowiada się przyjemny dzieckiem się zaopiekujemy - trochę nas będzie ok czyli ostatni weekend czerwca wstępnie się szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja też pierwszy raz - kiedyś musi byc ten pierwszy i zapowiada się przyjemny dzieckiem się zaopiekujemy - trochę nas będzie ok czyli ostatni weekend czerwca wstępnie się szykować mam nadzieję że TAK - jeśli "zepniemy" wszystko - musimy !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja tam nie wiem, ale zapowiedziałam w domu, że mnie nie ma od piątku do niedzieli ... więc pewnie przyczepię sie do którejś grupki i będziem szaleć zapraszam na szalenstwo pozlotowe bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja tam nie wiem, ale zapowiedziałam w domu, że mnie nie ma od piątku do niedzieli ... więc pewnie przyczepię sie do którejś grupki i będziem szaleć zapraszam na szalenstwo pozlotowe bardzo dziękuję podziękujesz poooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 jezzu.... obym była tylko w stanie podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja niestety 19 czerwca wyjeżdżam na urlopik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No właśnie ja się obawiam tych terminów.Wakacje rozpoczynają się 20 czerwca. Na termin 27 może się więcej osób załapać niż 4 lipca. Czy jakaś inna sobota w czerwcu była brana pod uwagę?Boję się, że zaraz połowa zrezygnuje bo będzie na urlopach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.04.2009 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 No właśnie ja się obawiam tych terminów. Wakacje rozpoczynają się 20 czerwca. Na termin 27 może się więcej osób załapać niż 4 lipca. Czy jakaś inna sobota w czerwcu była brana pod uwagę? Boję się, że zaraz połowa zrezygnuje bo będzie na urlopach. taaaaa, ja na urlop pojadę za 29 lat , jak spłacę kredyt więc będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 taaaaa, ja na urlop pojadę za 29 lat , jak spłacę kredyt więc będę Obawiam się, że u nas też tak będzie. Na razie na wakacje jeżdżą tylko dzieci. Poza tym mój mąż woli zdecydowanie urlop zimowy na nartach niż leżenie na plaży latem. Mi i mężowi pasują oba terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 22.04.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 To może zróbmy od razu mini sondę odnośnie terminu spotkania? Zorientujemy się, ilu osobom odpowiada 4 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.04.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 to zróbcie ankiete ... ja nie umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 to zróbcie ankiete ... ja nie umieć Daggulka, nie wiem, czy jest sens już teraz W ankiecie można zaznaczyć tylko jedną odpowiedź, więc siłą rzeczy będzie przekłamywać Mi termin obojętny, to zaznaczyć mogę jedno lub wcale Taką opcję zresztą można wrzucić, ale jak komuś będą pasować np. 2 z trzech terminów, to co? Zresztą, jak już widać miejsce narzuca termin - jak już będą wszystkie propozycje dot. miejsc, to może zrobić jedną ankietę - "miejsce+termin"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.04.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 masz racje ... i tak nie zrobimy tak, żeby richtik wszystkim pasowało ...tak to tylko w erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.04.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 masz racje ... i tak nie zrobimy tak, żeby richtik wszystkim pasowało ...tak to tylko w erze Otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.04.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Hej, sprawdziłem cennik na wynajem autobusu z kierowcą w MZA - gdyby trzeba było bardziej masowy transport dla tych, którzy pociągiem - niestety tanio sobie nie liczą - uwzględniając dwa kursy jeden tam, drugi z powrotem to 100-150 zł za każde podstawienie plus 6-8,50 za kilometr. Szczegóły są na http://www.mza.waw.pl. Rozmawiałem z panią, która ma już zapytania na 27 czerwca, ale oni odpowiedzi udzielają na miesiąc przed. Umówiliśmy się, że jak już będzie coś wiadomo to zadzwonię do niej ponownie. Inna rzecz, że przez Urzut jeżdzi od ubiegłego chyba roku jakaś siedemsetka, pewnie z Okęcia... Z Bocianem większy kłopot, bo oni jeżdżą na ogół tam, gdzie jeżdzi komunikacja miejsca lub podmiejska... To taka informacja poboczno-organizacyjna pozdro [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 rozmawiałam z menegerem jednej z firm ( z którą prywatnie współpracuję ) i jeśli cena stoiska/stanowiska reklamowego zaproponowana przez Wioskę będzie dla nich zadawalająca to się wystawią na Zlocie - co mam nadzieję zminimalizuje nam koszt wynajmu terenu. dziś będę pisać @ do Wioski z zapytaniem w tej sprawie i przedstwienie oferty dla takich firm bo mam kilka takich rozmow przeprowadzić w przyszłym tygodniu i muszę poznać ( i wszyscy którzy chcą pomóc) szczególy wynajmu stanowiska reklamowego. muszę wprowadzić sprostowanie: pani nazywa się Dutkiewicz - za literówkę bardzo przepraszam jescze jedno - ja ze swojej prywatnej strony zapewnię ( zabierając z włąsnego ogrodu) małą zjezdzalnie i domek które posłużą jako mini plac zabaw dla dzieci taki domek: http://www.czaszabawy.pl/photo/product_info/6/b/7/1_6b7ce554723f.jpg i dżungla http://www.jazzybaby.pl/zdjecia/873.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Zapytanie do Wioski wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts