Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

Właśnie rozmawiałam z przedstawicielem Coca-Coli który poinformował mnie że będziemy mieć zapewniona obsługę z ich strony:

napoje, parasole, stoliki, krzesła i gadżety reklamowe które myslę że głownie będą skierowne dla dzieci ( o to prosiłam ) typu balony, daszki itp :D :D :D

Proszę zajrzeć na 4 stronę postów - bo zostały tam zapisane ważne informacje

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zuzanka.... kobieto ...Ty musisz mieć albo duży biust, alboo wrodzony dar przekonywania :oops: :D ... Twoje zaangażowanie w sprawę jest po prostu...no brak mi słów....super :D .

jeśli udałoby się , żeby sponsorzy zasponsorowali całą kwotę wynajmu - to byłoby juz normalnie całkiem super :D

czyli koszty forumowiczów wtedy ograniczyłyby się wtedy do tego co se każdy sam kupi do picia i jedzenia :D

zuzanka.... kobieto ...Ty musisz mieć albo duży biust, alboo wrodzony dar przekonywania :oops: :D ... Twoje zaangażowanie w sprawę jest po prostu...no brak mi słów....super :D .

jeśli udałoby się , żeby sponsorzy zasponsorowali całą kwotę wynajmu - to byłoby juz normalnie całkiem super :D

czyli koszty forumowiczów wtedy ograniczyłyby się wtedy do tego co se każdy sam kupi do picia i jedzenia :D

duży biust...................... oj fajnie by było :oops: :oops: :oops: :oops:

taki mam plan żeby znaleźć tylu wystawców żebyśmy nie poniesli kosztów wynajmu terenu, ale co z tego wyjdzie nie wiem ale staram się bardzo :roll: :roll: :roll:

usiłuję też załatwić materiały dla dzieci tzn bloki, kredki, papier żeby nie absorbowały rodziców :roll: :roll: :roll:

Ja myślę, że akurat papieru to w każdym biurze pod dostatkiem - nieudane wydruki itd. - i nie mówię o tych, które muszą do ścinary, starczą reklamy faksowe i inne takie... Zacznę kompletować jutro, to do czerwca ryzę co najmniej uzbieram, rozejrzyjcie się też dookoła. Dzieciakom to starczy, zapewniam :lol:

A rozejrzeć się może raczej za sponsorskim stoiskiem jakichś soków itd. :roll:

Tak se głośno myślę tylko :roll:

Zuzanko, JESTEŚ WIELKA :D

Ja myślę, że akurat papieru to w każdym biurze pod dostatkiem - nieudane wydruki itd. - i nie mówię o tych, które muszą do ścinary, starczą reklamy faksowe i inne takie... Zacznę kompletować jutro, to do czerwca ryzę co najmniej uzbieram, rozejrzyjcie się też dookoła. Dzieciakom to starczy, zapewniam :lol:

A rozejrzeć się może raczej za sponsorskim stoiskiem jakichś soków itd. :roll:

Tak se głośno myślę tylko :roll:

Zuzanko, JESTEŚ WIELKA :D

ja myslałam o takich duzych arkuszach papieru i mozliwości ich przymocowania do płyt pcv, ale każde rozwiązanie jest dobre -

dzięki za papier i pomysł

poszukam sponsora od soczków :wink: :wink: :wink: :wink:

a wielka nie jestem - sama zobaczyz :wink: :lol: :lol: :lol:

Zacytuję samą siebie, sorki

Znalazłam też coś takiego http://www.korfowe.com/imprezy/index.html

Dzwoniłam, poprosili o zapytanie mailem. Wieczorkiem powinna być odpowiedź co do wolnych terminów i minimalnych cen :roll:

Może zna ktoś to miejsce?

Właśnie dostałam odpowiedź, u nich możliwy jest termin 30 maja, mam też cennik, ale to z pół godzinki mi się zejdzie, żeby to opanować i wrzucić :roll:

zuzanka ... ten 4 lipiec i ankieta z tym związana dotyczy się propozycji którą zaproponował jezier ... czyli tego skansenu z wielkim wiatrakiem :wink: :lol:

to ma być jako alternatywa .... gdyby urzut nie wypalił , gdyby nie udało się nzaleźć sposnorów i gdyby forumowicze głosowali i wybraliby ofertę jeziera :wink:

ale też nie ma sensu jej robić, ponieważ jak już ustaliliśmy - wszystkim się nie dogodzi :D :wink:

po prostu - z końcem kwietnia zamykamy możliwość dopisywania swoich propozycji .... zrobimy ankietę z propozycjami konkretnymi (czyli jasno opisanymi co do kosztów i organizacji) ...każdy wybierający forumowicz zagłosuje i wybierzemy większością jedną ofertę :D

zaznaczam, że oferty muszą być sprawdzone , czyli jasne muszą być koszty oraz sprawy organizacyjne i termin - żadnych niespodzianek i niewiadomych :roll:

zuzanka sprawdza Urzut,

jezier dał propozycje skansenu,

Nefer dała propozycję parku młocińskiego

itd itp

każda z tych ofert musi być dokładnie sprawdzona przez pomysłodawcę , żeby nie okazało się że wybierzemy wiekszością ofertę która jest nieaktualna lub niemożliwa do zrealizowania :roll:

oferty z niepełną bazą informacji nie będą brane pod uwagę

niezbędne informacje :

- możliwe terminy

- koszty

- catering zewnętrzny- jedzenie i picie (płatny przez forumowiczów przy zakupie)

- ewentualnie potrzeba własnego wiktu jeśli wybierzemy piknik na żywioł :wink:

- zaplecze typu ubikacje, parking ,

- schronienie przed deszczem w razie niepogody (chyba że odtańczymy zbiorowo indiański taniec dobrej pogody :roll: )

- miejsca siedzące

- nagłośnienie

- inne

jeśli chodzi o papier dla dzieci do rysowania ... zapewnię ... mam zbędny papier jasnoszary i czerwony formatu A-4 , ryza białego też się znajdzie .... mam nadzieje, że środek transportu jakim się wybiorę pozwoli na zabranie tego papieru :roll:

Długie będzie

AgroKultura Korfowe

http://www.korfowe.com

Cennik imprezy

Sale – wynajęcie (opłata za 12 godzin):

1. „Sala Kominkowa” z „Salą Kryształową” („Sala Kominkowa” przylega do „Sali Kryształowej”)– reprezentacyjne z barem, 2 kominkami, garderobą, 3 toaletami. Okna z widokiem na Puszczę Kampinoską. Z „Sali Kominkowej” bezpośrednie wyjście na podwórko z „Wiatą”

- dla ok. 120 osób w przypadku imprezy zasiadanej – + miejsce na scenę dla orkiestry i tańce

- dla ok. 160 osób w przypadku imprezy zasiadanej

4.000.- pln (każda dodatkowa godzina 200.-)

2. „Izba Leokadii i Lucjana” – weselno-biesiadna, autentyczna izba chłopska w stylu wiejskim z kameralnym tarasem, garderobą i 2 toaletami. Okna z widokiem na Puszczę Kampinoską. Wejście przez „Salę Kryształową” lub od strony kameralnego tarasu:

- dla ok. 70 osób w przypadku imprezy zasiadanej + miejsce na scenę dla orkiestry i tańce

- dla ok. 130 w przypadku imprezy zasiadanej

4.000.- pln (każda dodatkowa godzina 200.-)

3. „Wiata” , podwórko – zadaszenie z barem, murowanym grillem i piecem do pizzy i pieczenia chleba, krzesła, ławy, stoły ogrodowe, toaleta (do 50 osób): muzyka na zewnątrz możliwa do godz. 22.00: 1000.- pln (każda dodatkowa godzina 100.-)

4. Wynajęcie: „Sali Kominkowej”, „Sali Kryształowej”oraz „Izby Leokadii i Lucjana” : 6.000.- (każda dodatkowa godzina 300.-)

5. Wynajęcie: „Sali Kominkowej”, „Sali Kryształowej”, „Izby Leokadii i Lucjana” i „Wiaty”: 6.500.- (każda dodatkowa godzina 300.-)

6. Wynajęcie „Sali Kominkowej”, „Sali Kryształowej” oraz „Wiaty”: 4.500.- pln

7. Wynajęcie „Izby Leokadii i Lucjana” oraz „Wiaty”: 4.500.- (każda dodatkowa godzina 300.-)

8. Wynajęcie „Chaty Ludwika” z barem, toaletami, przylegającą „Wiatą grillową” oraz miejscem na ognisko: 3.000.- pln (muzyka możliwa do godz. 22.00)

9. Jadalnia z przylegającą Salą Rodzinną i Salą TV: 500.- pln

10. Sala Konferencyjna na ok. 30 osób: 300.- pln

11. Sprzęt nagłośnieniowy w „Sali Kominkowej” „Sali Kryształowej” lub „Izbie Leokadii i Lucjana” wystarczający do prowadzenia wieczorku tanecznego, wesela lub dyskoteki: 500.- (każda dodatkowa godzina 50.-)

12. Podest dla orkiestry w Sali Kominkowej, Sali Kryształowej lub Izbie Leokadii i Lucjana (wysokość 30 cm):

2,5mx2,5m: 200.- pln

3,7mx2,5m: 300.- pln

13. Obowiązkowo przy każdej imprezie

Osoba stróżująca podczas całej imprezy: 150.- pln

14. Opcjonalnie przy każdej imprezie

Osoba sprzątająca toalety: 150.- pln

Pobyt:

Miejsce w pokoju 4-osobowym (bez śniadania) 50.- pln

Pokój 2-osobowy (bez śniadania) 140.- pln

Pokój 1-osobowy (bez śniadania) 80.- pln

Nocleg w przypadku powyżej 20 osób: 55.- pln/osoba (bez śniadania)

Śniadanie 10.- pln/osoba

Doba pobytowa rozpoczyna się o godz. 13.00 i kończy się o godz. 12.00 następnego dnia.

Stoły, ławy, parasole, agregat prądotwórczy:

ˇ Parasol piwny: 40.- pln

ˇ Stół piwny + 2 ławki: 25.- pln

ˇ Agregat prądotwórczy: 1.000.- pln + koszt paliwa

Atrakcje: (opłata za 8 godzin):

ˇ tenis stołowy: 100.- pln

ˇ bilard: 300.- pln

ˇ bule: 200.- pln

ˇ rozpalanie 1 kominka (koszt wkładu drewna na ok. 2-3 godziny) 25.- pln (Sala Kominkowa lub Sala Krzyształowa lub Izba Leokadii i Lucjana)

ˇ boisko do siatkówki plażowej: 600.- pln

ˇ boisko do badmintona: 300.- pln

ˇ Plac zabaw dla dzieci (2 huśtawki, piaskownica): 200.- pln

ˇ ognisko, koszt 1 wkładu drewna na ok. 2 godziny palenia: 50.- pln

Konie:

ˇ przejazd wozem 15-20 osób, 25.- pln/osoba/godz. lub 500.- pln/godz./wóz

ˇ przejazd bryczką 3-4 osoby, 300.- pln/godzina/bryczka

ˇ kulig: jednoczesny przejazd ok. 25 osób (3 pary sań) 25.- pln/osoba/godz.

ˇ koń z osobą oprowadzającą: 150.- pln/1 godzina

ˇ kuc z osobą oprowadzającą: 150.- pln/1 godzina

Catering:

Zapewniamy profesjonalną obsługę firmy cateringowej. Propozycje menu w zależności od rodzaju imprezy.

Koszt wywozu śmieci wg ilości napełnionych pojemników.

W przypadku własnego cateringu do kosztów wynajmu obiektu należy doliczyć 10.- pln/osoba (użycie kuchni, koszt elektryczności, zużycia wody i wywozu nieczystości).

W przypadku pikników: 3.- pln/osoba

W przypadku użycia własnych atrakcji pobieramy opłatę 3% wartości netto.

Ceny netto +VAT

Rezerwacja terminu jest wiążąca po podpisaniu umowy oraz wpłaceniu zaliczki.

Jeśli uważacie, że warto sprawdzać dalej, to w weekend mogę się tam wybrać i pogadać osobiście o cenach ew. cateringu :roll:

Aha, nas by chyba interesował p. 8. Chata Ludwika z wiatą grilową :roll:

Jutro jeszcze przedzwonię co do szczegółów, bo jak pisałam, podjechać mogę w weekend dopiero :roll:

Ale będę wdzięczna, jeśli na podstawie w/w wypowiecie się, co o tym myślicie.

Powtarzam: wolny termin 30 maja (i 18 lipca oraz wszystkie niedziele - ale to chyba nie wchodzi w grę :roll: :wink: )

Chwilkę mnie nie było bo załatwiałam sponsora słodkości dla dzieci ( soczki itp) do konca nie ustalone bo szczegóły umówię na spotkaniu - może jeszcze w tym tyg jak oboje dopasujemy czas - dodam ze to znajomy ktory ma siec supermarketów i mam nadzieję że nie odmówi mi pomocy :roll: :roll: :roll: :roll:

Zuz@nko, w czasie zjazdu, klęknę przed TOBĄ i wyznam Ci platoniczną miłość.

JESTEŚ WSPANIAŁA, WIELKA I KOCHANA.

Twój fan - tomek1950 zwany komturem mazurskim.

Daggulko, w czasie zjazdu, klęknę przed Tobą i wyznam Ci platoniczną miłość.

JESTEŚ WSPANIAŁA, WIELKA I KOCHANA

Twój fan - tomek1950 zwany komturem mazurski,

Uczynię to na oczach wszystkich będących na zlocie. :D

Zuz@nko, w czasie zjazdu, klęknę przed TOBĄ i wyznam Ci platoniczną miłość.

JESTEŚ WSPANIAŁA, WIELKA I KOCHANA.

Twój fan - tomek1950 zwany komturem mazurskim.

Daggulko, w czasie zjazdu, klęknę przed Tobą i wyznam Ci platoniczną miłość.

JESTEŚ WSPANIAŁA, WIELKA I KOCHANA

Twój fan - tomek1950 zwany komturem mazurski,

Uczynię to na oczach wszystkich będących na zlocie. :D

chyba powinnam się zaczerwienić ale nieeeeeeeeee :wink:

poprostu trzymam cię za słowo - i myslę że zaraz Lista chętnych zwrośnie po przeczytaniu twej deklaracji :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: