zuznka 23.04.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 mam jeszcze jedna propozycje od forumowicza (starego nickiem ) który wczesniej zaproponował pomoc a chciał byc anonimowy - tez ma firme i służy pomocą no to dawaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 OK - wielkie dzięki za wspólny wypad i miłą konwersację i fajnie że też się tak mocno zaangażowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zuzanko, ja również Ci bardzo dziękuję Jeśli chodzi o zaangażowanie, to przy Tobie raczej dużo roboty nie będę miała, bo idziesz jak burza Cały czas intensywnie myślę, co bym tu jeszcze można było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 mam jeszcze jedna propozycje od forumowicza (starego nickiem ) który wczesniej zaproponował pomoc a chciał byc anonimowy - tez ma firme i służy pomocą no to dawaj szybko zuzanka - jak tylko otrzymam zdecydowaną odpowiedź twierdząca co do przejęcia odpowiedzialności w tym zakresie od tego forumowicza- zaraz daję Ci go na pożarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 mam jeszcze jedna propozycje od forumowicza (starego nickiem ) który wczesniej zaproponował pomoc a chciał byc anonimowy - tez ma firme i służy pomocą no to dawaj szybko zuzanka - jak tylko otrzymam zdecydowaną odpowiedź twierdząca co do przejęcia odpowiedzialności w tym zakresie od tego forumowicza- zaraz daję Ci go na pożarcie Oj, będzie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zuzanko, ja również Ci bardzo dziękuję Jeśli chodzi o zaangażowanie, to przy Tobie raczej dużo roboty nie będę miała, bo idziesz jak burza Cały czas intensywnie myślę, co bym tu jeszcze można było ... ja to myślę o wydłużeniu czasu do conajmniej 19-20 ... ale wiem że nie będzie łatwo i wiem, że bedzie z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 OK ...zuzanka to dobra dziewczyna jest , w tak szczytnym celu ulgowo potraktuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 OK ...zuzanka to dobra dziewczyna jest , w tak szczytnym celu ulgowo potraktuje Tiaaa Co do przedłużenia godzin, na pewno też by się przydało, ale tu też już Zuzanka musi, bo prowadzi od początku rozmowy w Urzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 zuzanko- masz go już na priv - zycze udanej i owocnej współpracy a ja mając ten aspekt z głowy moge sie zająć innymi sprawami forumowego spotkania ...czyli : na końkursy czekam .... propozycje mile widziane Maksiu - Ty masz doświadczenie , dawaj mi tu szybko co Ci tam po głowie w temacie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 OK ...zuzanka to dobra dziewczyna jest , w tak szczytnym celu ulgowo potraktuje ja delikatana jestem - naprawdę stanowcza - zdecydowana - trochę impulsywna ale krzywdy nie zrobię tzn napewno nie Tej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zuzanko, ja również Ci bardzo dziękuję Jeśli chodzi o zaangażowanie, to przy Tobie raczej dużo roboty nie będę miała, bo idziesz jak burza Cały czas intensywnie myślę, co bym tu jeszcze można było ... ja to myślę o wydłużeniu czasu do conajmniej 19-20 ... ale wiem że nie będzie łatwo i wiem, że bedzie z tym problem problem będzie ale kto powiedział że nie da się go obejść - mam pomysł ale narazie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - nie zapeszam ( muszę osobiście to załatwić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 23.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 daggulka, zuzanka, OK Czytam, czytam i przecieram oczy ze zdumienia Dziewczyny, w 100% potwierdzacie słuszność starego porzekadła: gdzie diabeł nie może, tam... wiadomo Już się nie mogę doczekać zaszczytu poznania Was osobiście. Mam nadzieję, że Wasza energia jest bardzo zaraźliwa Zuzanko, chylę czoła. Oby tak dalej, a za spotkanie w Urzucie jeszcze nam zapłacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zuzanko, chylę czoła. Oby tak dalej, a za spotkanie w Urzucie jeszcze nam zapłacą Też mi to przyszło do głowy Dopiero by frekwencja dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zuzanko, chylę czoła. Oby tak dalej, a za spotkanie w Urzucie jeszcze nam zapłacą Też mi to przyszło do głowy Dopiero by frekwencja dopisała oj fajnie by było obiecuje że wykorzystam kogo sie da i gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zuzanko, chylę czoła. Oby tak dalej, a za spotkanie w Urzucie jeszcze nam zapłacą Też mi to przyszło do głowy Dopiero by frekwencja dopisała oj fajnie by było obiecuje że wykorzystam kogo sie da i gdzie się da Jakoś nawet Ci wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.04.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Maksiu - Ty masz doświadczenie , dawaj mi tu szybko co Ci tam po głowie w temacie chodzi Prosze bardzo... Konkurs budowlano-małżeński, 5-6 par, maksymalnie 8 pytań, odpytujemy np. najpierw panów i zapisujemy odpowiedzi. Potem Panie odpowiadają na te same pytania... zabawa przednia tematyka oczywiście budowlana, związana z budową wymarzonego domku pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 maksiu - więcej prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.04.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zuza, ja jestem w szoku (a pamiętasz o pracy do napisania????) Słuchajcie, bo tak naprawdę są dwa problemy fakturowe - jeden to faktura wystawiona przez wioskę, np. na organizowanie szkolenia, promocji, czegokolwiek. Jeśli wzięłaby to na siebie jakaś duża firma, to po prostu z księgowego punktu widzenia jest to szkolenie i tyle. Jeśli wzięłaby to na siebie mała, to musi (a przynajmniej powinna) mieć w zakresie działalności organizowanie imprez itp - nie pamiętam co tam w EKD jest na tę okoliczność, żeby się jej ksiegowość nie czepla. Drugi problem to firmy-sponsorzy - im też trzeba wystawić faktury, teraz na ile? 3000/liczbę sponsorów? To raczej za mało dla nich, bo muszą wpuścić w koszty to, co przywiozą. pewnie będą chcieć większe. I co wtedy? Wygląda na to, że trzeba jakiś budżet imprezy skonstruować - wpływy i wydatki . Jak tak dalej pójdzie to jeszcze wyjdzie rentowność netto projektu na poziomie 50-100 proc. Uda się, uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Maksiu ...jak zwykle nie zawiodłeś ...pamiętam , niezłe jaja wtedy wyszły na tym konkursie ...zarąbisty jest więcej prosimy barranki2 - no włśnie tak myślałam, że sprawa księgowa mnie przerośnie - dlatego skontaktowałam ze sobą dwie osoby które na pewno sobie z tym poradzą ...a jeśli nie to będziem myśleć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zuza, ja jestem w szoku (a pamiętasz o pracy do napisania????) praca juz dawno napisana tylko kosmetyka została - dam radę, cały dzień mam jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts