Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam jeszcze jedna propozycje od forumowicza (starego nickiem :wink: :D ) który wczesniej zaproponował pomoc a chciał byc anonimowy - tez ma firme i służy pomocą :D

no to dawaj szybko :roll: :roll: :roll: :roll:

zuzanka - jak tylko otrzymam zdecydowaną odpowiedź twierdząca co do przejęcia odpowiedzialności w tym zakresie od tego forumowicza- zaraz daję Ci go na pożarcie :D

mam jeszcze jedna propozycje od forumowicza (starego nickiem :wink: :D ) który wczesniej zaproponował pomoc a chciał byc anonimowy - tez ma firme i służy pomocą :D

no to dawaj szybko :roll: :roll: :roll: :roll:

zuzanka - jak tylko otrzymam zdecydowaną odpowiedź twierdząca co do przejęcia odpowiedzialności w tym zakresie od tego forumowicza- zaraz daję Ci go na pożarcie :D

Oj, będzie bolało :lol: :lol: :lol:

Zuzanko, ja również Ci bardzo dziękuję :lol:

Jeśli chodzi o zaangażowanie, to przy Tobie raczej dużo roboty nie będę miała, bo idziesz jak burza :lol:

Cały czas intensywnie myślę, co bym tu jeszcze można było ... :roll:

ja to myślę o wydłużeniu czasu do conajmniej 19-20 :wink: ... ale wiem że nie będzie łatwo i wiem, że bedzie z tym problem :roll:

OK ...zuzanka to dobra dziewczyna jest , w tak szczytnym celu ulgowo potraktuje :D :wink:

Tiaaa :lol:

Co do przedłużenia godzin, na pewno też by się przydało, ale tu też już Zuzanka musi, bo prowadzi od początku rozmowy w Urzucie :roll:

zuzanko- masz go już na priv :wink: - zycze udanej i owocnej współpracy :D

a ja mając ten aspekt z głowy moge sie zająć innymi sprawami forumowego spotkania :D ...czyli : na końkursy czekam .... propozycje mile widziane :D

Maksiu - Ty masz doświadczenie , dawaj mi tu szybko co Ci tam po głowie w temacie chodzi :D

Zuzanko, ja również Ci bardzo dziękuję :lol:

Jeśli chodzi o zaangażowanie, to przy Tobie raczej dużo roboty nie będę miała, bo idziesz jak burza :lol:

Cały czas intensywnie myślę, co bym tu jeszcze można było ... :roll:

ja to myślę o wydłużeniu czasu do conajmniej 19-20 :wink: ... ale wiem że nie będzie łatwo i wiem, że bedzie z tym problem :roll:

problem będzie ale kto powiedział że nie da się go obejść - mam pomysł ale narazie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - nie zapeszam ( muszę osobiście to załatwić )

daggulka, zuzanka, OK

Czytam, czytam i przecieram oczy ze zdumienia :o Dziewczyny, w 100% potwierdzacie słuszność starego porzekadła: gdzie diabeł nie może, tam... wiadomo ;) Już się nie mogę doczekać zaszczytu poznania Was osobiście. Mam nadzieję, że Wasza energia jest bardzo zaraźliwa :)

Zuzanko, chylę czoła. Oby tak dalej, a za spotkanie w Urzucie jeszcze nam zapłacą ;)

Zuzanko, chylę czoła. Oby tak dalej, a za spotkanie w Urzucie jeszcze nam zapłacą ;)

Też mi to przyszło do głowy :lol: :lol: :lol:

Dopiero by frekwencja dopisała :o :lol:

oj fajnie by było :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

obiecuje że wykorzystam kogo sie da i gdzie się da :roll: :roll: :roll: :roll:

Jakoś nawet Ci wierzę :lol: :lol: :lol:

Maksiu - Ty masz doświadczenie , dawaj mi tu szybko co Ci tam po głowie w temacie chodzi :D

Prosze bardzo...

Konkurs budowlano-małżeński, 5-6 par, maksymalnie 8 pytań, odpytujemy np. najpierw panów i zapisujemy odpowiedzi. Potem Panie odpowiadają na te same pytania...

zabawa przednia

tematyka oczywiście budowlana, związana z budową wymarzonego domku :D

pozdrawiam

m.

Zuza, ja jestem w szoku :wink:

(a pamiętasz o pracy do napisania????)

Słuchajcie, bo tak naprawdę są dwa problemy fakturowe - jeden to faktura wystawiona przez wioskę, np. na organizowanie szkolenia, promocji, czegokolwiek. Jeśli wzięłaby to na siebie jakaś duża firma, to po prostu z księgowego punktu widzenia jest to szkolenie i tyle. Jeśli wzięłaby to na siebie mała, to musi (a przynajmniej powinna) mieć w zakresie działalności organizowanie imprez itp - nie pamiętam co tam w EKD jest na tę okoliczność, żeby się jej ksiegowość nie czepla.

Drugi problem to firmy-sponsorzy - im też trzeba wystawić faktury, teraz na ile? 3000/liczbę sponsorów? To raczej za mało dla nich, bo muszą wpuścić w koszty to, co przywiozą. pewnie będą chcieć większe. I co wtedy?

Wygląda na to, że trzeba jakiś budżet imprezy skonstruować - wpływy i wydatki :o . Jak tak dalej pójdzie to jeszcze wyjdzie rentowność netto projektu na poziomie 50-100 proc. :D :D

Uda się, uda... :wink:

Maksiu ...jak zwykle nie zawiodłeś :D ...pamiętam , niezłe jaja wtedy wyszły na tym konkursie :lol: ...zarąbisty jest :D

więcej prosimy :D

barranki2 - no włśnie tak myślałam, że sprawa księgowa mnie przerośnie - dlatego skontaktowałam ze sobą dwie osoby które na pewno sobie z tym poradzą :wink: ...a jeśli nie to będziem myśleć dalej :D