barranki2 23.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Maksiu ...jak zwykle nie zawiodłeś ...pamiętam , niezłe jaja wtedy wyszły na tym konkursie ...zarąbisty jest więcej prosimy barranki2 - no włśnie tak myślałam, że sprawa księgowa mnie przerośnie - dlatego skontaktowałam ze sobą dwie osoby które na pewno sobie z tym poradzą ...a jeśli nie to będziem myśleć dalej W razie co włączymy w to jeszcze naszą firmę księgową Bo na styku pospolite ruszenie - rzeczywistość firmowo-księgowa może dojść do jakiegoś zonka. A przecież nie o to chodzi. Na szczęście jest jeszcze chwila żeby to ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Maksiu ...jak zwykle nie zawiodłeś ...pamiętam , niezłe jaja wtedy wyszły na tym konkursie ...zarąbisty jest więcej prosimy barranki2 - no włśnie tak myślałam, że sprawa księgowa mnie przerośnie - dlatego skontaktowałam ze sobą dwie osoby które na pewno sobie z tym poradzą ...a jeśli nie to będziem myśleć dalej W razie co włączymy w to jeszcze naszą firmę księgową Bo na styku pospolite ruszenie - rzeczywistość firmowo-księgowa może dojść do jakiegoś zonka. A przecież nie o to chodzi. Na szczęście jest jeszcze chwila żeby to ogarnąć informację na ten temat są bardzo potrzebne - ja proszę o szybkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 boszszsz... czasem w chwilach zwątpienia myslę jakich mamy wspaniałych ludzi na forum ... teraz się to właśnie potwierdza oczywiście kiedykolwiek potrzebuję rady czy pomocy - tutaj znajduję (nawet tekst z hiszpańskiego mi przetłumaczyli ) ....ale właśnie w takich chwilach widać , że to nie fikcja - że tutaj są naprawdę wspaniali ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Maksiu ...jak zwykle nie zawiodłeś ...pamiętam , niezłe jaja wtedy wyszły na tym konkursie ...zarąbisty jest więcej prosimy barranki2 - no włśnie tak myślałam, że sprawa księgowa mnie przerośnie - dlatego skontaktowałam ze sobą dwie osoby które na pewno sobie z tym poradzą ...a jeśli nie to będziem myśleć dalej W razie co włączymy w to jeszcze naszą firmę księgową Bo na styku pospolite ruszenie - rzeczywistość firmowo-księgowa może dojść do jakiegoś zonka. A przecież nie o to chodzi. Na szczęście jest jeszcze chwila żeby to ogarnąć informację na ten temat są bardzo potrzebne - ja proszę o szybkie info Oki, rano wyślemy mejla z pytakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Oki, rano wyślemy mejla z pytakiem super - będę czekać - niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 boszszsz... czasem w chwilach zwątpienia myslę jakich mamy wspaniałych ludzi na forum ... teraz się to właśnie potwierdza oczywiście kiedykolwiek potrzebuję rady czy pomocy - tutaj znajduję (nawet tekst z hiszpańskiego mi przetłumaczyli ) ....ale właśnie w takich chwilach widać , że to nie fikcja - że tutaj są naprawdę wspaniali ludzie Smoczyco, a może tu są normalni, a tam obok to... po prostu szkoda gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 barranki2 - a wiesz, że nie myślałam o tym w ten sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 chciałam powiedzieć że wszystko zmierza ku dobremu a nawet bardzo dobremu zorganizowaniu Zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 barranki2 - a wiesz, że nie myślałam o tym w ten sposób? Nam myślenie w ten sposób zdecydowanie poprawia samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 chociaż powiem odnośnie życzliwości , że dziś się mile zaskoczyłam jadąc rano do pracy popadało nieco , jadąc z górki w korku z 30 na godzinę nagle samochód przede mną zatrzymał się w zasadzie w miejscu (ABS?) ...ja po hamplach , ale koła się bloknęły i jadę jak na lodzie prosto w tyłek tego samochodu .... i ....dup córa w ryk, facet wyskoczył z samochodu , leci do mnie , pyta czy nic mi sie nie stało nic sie nie stało ...ino mam kierunkowskaz peknięty ....ale facet mnie zszokował : niejednokrotnie byłam świadkiem sytuacji na drodze gdzie ludzie się darli na siebie, krzyczeli , obwiniali .... a ten nawet nie spojrzał na swój samochód ino od razu leci do mnie czy się nic nie stało jest jeden plus tej sytuacji: ogrzewanie mi sie odblokowało (odkąd kupiła kilka m-cy temu nie działało ) ...teraz hula aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 chciałam powiedzieć że wszystko zmierza ku dobremu a nawet bardzo dobremu zorganizowaniu Zlotu zuzanka ...wiem ... jestem święcie przekonana ża wszystko co załatwiasz - załatwisz pozytywnie .... taki typ (na pewno nie masz dużego biustu? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 chociaż powiem odnośnie życzliwości , że dziś się mile zaskoczyłam jadąc rano do pracy popadało nieco , jadąc z górki w korku z 30 na godzinę nagle samochód przede mną zatrzymał się w zasadzie w miejscu (ABS?) ...ja po hamplach , ale koła się bloknęły i jadę jak na lodzie prosto w tyłek tego samochodu .... i ....dup córa w ryk, facet wyskoczył z samochodu , leci do mnie , pyta czy nic mi sie nie stało nic sie nie stało ...ino mam kierunkowskaz peknięty ....ale facet mnie zszokował : niejednokrotnie byłam świadkiem sytuacji na drodze gdzie ludzie się darli na siebie, krzyczeli , obwiniali .... a ten nawet nie spojrzał na swój samochód ino od razu leci do mnie czy się nic nie stało jest jeden plus tej sytuacji: ogrzewanie mi sie odblokowało (odkąd kupiła kilka m-cy temu nie działało ) ...teraz hula aż miło chcesz powiedziec że wiara w ludzi czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 chociaż powiem odnośnie życzliwości , że dziś się mile zaskoczyłam jadąc rano do pracy popadało nieco , jadąc z górki w korku z 30 na godzinę nagle samochód przede mną zatrzymał się w zasadzie w miejscu (ABS?) ...ja po hamplach , ale koła się bloknęły i jadę jak na lodzie prosto w tyłek tego samochodu .... i ....dup córa w ryk, facet wyskoczył z samochodu , leci do mnie , pyta czy nic mi sie nie stało nic sie nie stało ...ino mam kierunkowskaz peknięty ....ale facet mnie zszokował : niejednokrotnie byłam świadkiem sytuacji na drodze gdzie ludzie się darli na siebie, krzyczeli , obwiniali .... a ten nawet nie spojrzał na swój samochód ino od razu leci do mnie czy się nic nie stało jest jeden plus tej sytuacji: ogrzewanie mi sie odblokowało (odkąd kupiła kilka m-cy temu nie działało ) ...teraz hula aż miło No bo on też był z normalnych, tylko pewnie z innego forum . To w niczym nie burzy tej teorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no bo chyba wszędzi są fajni ludzie ... trzeba ich tylko znaleźć my tu na forum - niby stado nieznajomych , ale przyznajcie - jak coś trza to jest na kogo liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Daggulka, piękna historia, zwłaszcza z tym odblokowanym ogrzewaniem Z samochodowych historii, ostatnio szukałam w centrum parkingu, w jakichś całkiem niechrześcijańskich godzinach szczytu i bez problemu znalazłam prawie pod drzwiami, gdzie się udawałam Ledwo zaparkowałam, a pan z samochodu stojącego obok puka mi w szybkę "Czy pani tu na długo, bo ja zapłaciłem za godzinę parkowania, a zajęło mi 5 minut", po czym wcisnął mi ten kwitek i odjechał, zanim zdążyłam załapać o co chodzi Są jeszcze normalni ludzie na tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 chciałam powiedzieć że wszystko zmierza ku dobremu a nawet bardzo dobremu zorganizowaniu Zlotu zuzanka ...wiem ... jestem święcie przekonana ża wszystko co załatwiasz - załatwisz pozytywnie .... taki typ (na pewno nie masz dużego biustu? ) no wiesz jak z tekstu piosenki ( notabene znajomej która zmarła niedawno) ".....co ja poradzę że jestem ładna, fotogeniczna i taka zgrabna....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 tak tylko pytam, bo ja jak ide coś załatwiać i wiem, że załatwiać bede z facetem i nie pójdzie łatwo to ubieram bluzke z dupnym dekoltem i udaję słodką zdezorientowaną dziunie ...w 99% działa , więc tak pomyślałam....że coś za dobrze Ci idzie oczywiście teraz już wiem, że Ty po prostu profesjonalistką a doświadczeniem jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 tak tylko pytam, bo ja jak ide coś załatwiać i wiem, że załatwiać bede z facetem i nie pójdzie łatwo to ubieram bluzke z dupnym dekoltem i udaję słodką zdezorientowaną dziunie ...w 99% działa , więc tak pomyślałam....że coś za dobrze Ci idzie oczywiście teraz już wiem, że Ty po prostu profesjonalistką a doświadczeniem jesteś zaczęłam od piosenki to polecę dalej : Sexapil, to nasza bron kobieca... Sexapil, to cos, co was podnieca! Wdziek, styl, charme, szyk, tym was zdobywamy w mig. O! Jeden znak, a juz nie wiecie sami co i jak, wzdychacie godzinami: ech! ach! och! ach! i meczycie sie, ze strach! Jeden usmiech, jedna minka: juz kazdy z was, najtwardszy glaz, od razu grzeczny jest, serdeczny jest dla kazdej z nas... Slaba plec, a jednak najsilniejsza! Slaba plec, a jednak najmocniejsza! Wdziek, styl, charme, szyk, nasza bron, to sexapil! a jak do tego perfekcjonizm dołożyć to cuda się dzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 chociaż powiem odnośnie życzliwości , że dziś się mile zaskoczyłam jadąc rano do pracy popadało nieco , jadąc z górki w korku z 30 na godzinę nagle samochód przede mną zatrzymał się w zasadzie w miejscu (ABS?) ...ja po hamplach , ale koła się bloknęły i jadę jak na lodzie prosto w tyłek tego samochodu .... i ....dup córa w ryk, facet wyskoczył z samochodu , leci do mnie , pyta czy nic mi sie nie stało nic sie nie stało ...ino mam kierunkowskaz peknięty ....ale facet mnie zszokował : niejednokrotnie byłam świadkiem sytuacji na drodze gdzie ludzie się darli na siebie, krzyczeli , obwiniali .... a ten nawet nie spojrzał na swój samochód ino od razu leci do mnie czy się nic nie stało jest jeden plus tej sytuacji: ogrzewanie mi sie odblokowało (odkąd kupiła kilka m-cy temu nie działało ) ...teraz hula aż miło Daga tak na marginesie ty jeżdzisz matizem z tego co pamietam i to od niedawna.UWAŻAJ!!!! Też miałem kiedyś mojego Matinia ale tylko 3 miesiące, bo niestety po przesiadce z mojego starego forda myslalem ze wyhamuje i niestety zderzyłem sie prawie czolowo z ładą samara, nic sie ikomu nie stało ale matiz na smietnik i łada też . Jeżeli masz jeszcze w matizie opony marki hankog to je wymieni to juzteraz i posadź w nich kwiatki bo do niczego innego sie iestety nie nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 gawel.... dzięki za info, po dzisiejszej akcji widze, że faktycznie trza uważać ...no a poza tym i tak wiem, że ja zawiniłam bo nie dostosowałam odległości do warunków atmosferycznych .... małz stwierdził, że za pewna juz byłam ...postraszyło i mam nauczke - teraz będę bardziej uważać dzięki za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts