Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

Maksiu ...jak zwykle nie zawiodłeś :D ...pamiętam , niezłe jaja wtedy wyszły na tym konkursie :lol: ...zarąbisty jest :D

więcej prosimy :D

barranki2 - no włśnie tak myślałam, że sprawa księgowa mnie przerośnie - dlatego skontaktowałam ze sobą dwie osoby które na pewno sobie z tym poradzą :wink: ...a jeśli nie to będziem myśleć dalej :D

W razie co włączymy w to jeszcze naszą firmę księgową :wink: Bo na styku pospolite ruszenie - rzeczywistość firmowo-księgowa może dojść do jakiegoś zonka. A przecież nie o to chodzi. Na szczęście jest jeszcze chwila żeby to ogarnąć :o

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Maksiu ...jak zwykle nie zawiodłeś :D ...pamiętam , niezłe jaja wtedy wyszły na tym konkursie :lol: ...zarąbisty jest :D

barranki2 - no włśnie tak myślałam, że sprawa księgowa mnie przerośnie - dlatego skontaktowałam ze sobą dwie osoby które na pewno sobie z tym poradzą :wink: ...a jeśli nie to będziem myśleć dalej :D

W razie co włączymy w to jeszcze naszą firmę księgową :wink: Bo na styku pospolite ruszenie - rzeczywistość firmowo-księgowa może dojść do jakiegoś zonka. A przecież nie o to chodzi. Na szczęście jest jeszcze chwila żeby to ogarnąć :o

informację na ten temat są bardzo potrzebne - ja proszę o szybkie info :wink: :wink: :wink: :wink:

boszszsz... czasem w chwilach zwątpienia myslę jakich mamy wspaniałych ludzi na forum ... teraz się to właśnie potwierdza :roll:

oczywiście kiedykolwiek potrzebuję rady czy pomocy - tutaj znajduję (nawet tekst z hiszpańskiego mi przetłumaczyli :wink: :oops: :lol: ) ....ale właśnie w takich chwilach widać , że to nie fikcja - że tutaj są naprawdę wspaniali ludzie :)

informację na ten temat są bardzo potrzebne - ja proszę o szybkie info :wink: :wink: :wink: :wink:

Oki, rano wyślemy mejla z pytakiem :wink:

boszszsz... czasem w chwilach zwątpienia myslę jakich mamy wspaniałych ludzi na forum ... teraz się to właśnie potwierdza :roll:

oczywiście kiedykolwiek potrzebuję rady czy pomocy - tutaj znajduję (nawet tekst z hiszpańskiego mi przetłumaczyli :wink: :oops: :lol: ) ....ale właśnie w takich chwilach widać , że to nie fikcja - że tutaj są naprawdę wspaniali ludzie :)

Smoczyco, a może tu są normalni, a tam obok to... po prostu szkoda gadać?

chociaż powiem odnośnie życzliwości , że dziś się mile zaskoczyłam :wink:

jadąc rano do pracy popadało nieco , jadąc z górki w korku z 30 na godzinę nagle samochód przede mną zatrzymał się w zasadzie w miejscu (ABS?) ...ja po hamplach , ale koła się bloknęły i jadę jak na lodzie prosto w tyłek tego samochodu .... i ....dup :o

córa w ryk, facet wyskoczył z samochodu , leci do mnie , pyta czy nic mi sie nie stało :o :lol:

nic sie nie stało ...ino mam kierunkowskaz peknięty ....ale facet mnie zszokował : niejednokrotnie byłam świadkiem sytuacji na drodze gdzie ludzie się darli na siebie, krzyczeli , obwiniali .... a ten nawet nie spojrzał na swój samochód ino od razu leci do mnie czy się nic nie stało :roll:

jest jeden plus tej sytuacji: ogrzewanie mi sie odblokowało (odkąd kupiła kilka m-cy temu nie działało :lol: ) ...teraz hula aż miło :lol:

chciałam powiedzieć że wszystko zmierza ku dobremu a nawet bardzo dobremu zorganizowaniu Zlotu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zuzanka ...wiem ... jestem święcie przekonana ża wszystko co załatwiasz - załatwisz pozytywnie .... taki typ :D (na pewno nie masz dużego biustu? :roll: :lol: )

jadąc rano do pracy popadało nieco , jadąc z górki w korku z 30 na godzinę nagle samochód przede mną zatrzymał się w zasadzie w miejscu (ABS?) ...ja po hamplach , ale koła się bloknęły i jadę jak na lodzie prosto w tyłek tego samochodu .... i ....dup :o

córa w ryk, facet wyskoczył z samochodu , leci do mnie , pyta czy nic mi sie nie stało :o :lol:

nic sie nie stało ...ino mam kierunkowskaz peknięty ....ale facet mnie zszokował : niejednokrotnie byłam świadkiem sytuacji na drodze gdzie ludzie się darli na siebie, krzyczeli , obwiniali .... a ten nawet nie spojrzał na swój samochód ino od razu leci do mnie czy się nic nie stało :roll:

jest jeden plus tej sytuacji: ogrzewanie mi sie odblokowało (odkąd kupiła kilka m-cy temu nie działało :lol: ) ...teraz hula aż miło :lol:

chcesz powiedziec że wiara w ludzi czyni cuda :roll: :roll: :roll:

No bo on też był z normalnych, tylko pewnie z innego forum :wink: . To w niczym nie burzy tej teorii :wink:

Daggulka, piękna historia, zwłaszcza z tym odblokowanym ogrzewaniem :lol:

Z samochodowych historii, ostatnio szukałam w centrum parkingu, w jakichś całkiem niechrześcijańskich godzinach szczytu i bez problemu znalazłam prawie pod drzwiami, gdzie się udawałam :o Ledwo zaparkowałam, a pan z samochodu stojącego obok puka mi w szybkę :o :o :o "Czy pani tu na długo, bo ja zapłaciłem za godzinę parkowania, a zajęło mi 5 minut", po czym wcisnął mi ten kwitek i odjechał, zanim zdążyłam załapać o co chodzi :o :o :o :lol: :lol: :lol:

Są jeszcze normalni ludzie na tym świecie :lol:

chciałam powiedzieć że wszystko zmierza ku dobremu a nawet bardzo dobremu zorganizowaniu Zlotu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zuzanka ...wiem ... jestem święcie przekonana ża wszystko co załatwiasz - załatwisz pozytywnie .... taki typ :D (na pewno nie masz dużego biustu? :roll: :lol: )

no wiesz :roll: :roll: :roll:

jak z tekstu piosenki ( notabene znajomej która zmarła niedawno)

".....co ja poradzę że jestem ładna, fotogeniczna i taka zgrabna....." :lol: :lol: :lol:

tak tylko pytam, bo ja jak ide coś załatwiać i wiem, że załatwiać bede z facetem i nie pójdzie łatwo to ubieram bluzke z dupnym dekoltem i udaję słodką zdezorientowaną dziunie ...w 99% działa , więc tak pomyślałam....że coś za dobrze Ci idzie :wink: :D

oczywiście teraz już wiem, że Ty po prostu profesjonalistką a doświadczeniem jesteś :D

tak tylko pytam, bo ja jak ide coś załatwiać i wiem, że załatwiać bede z facetem i nie pójdzie łatwo to ubieram bluzke z dupnym dekoltem i udaję słodką zdezorientowaną dziunie ...w 99% działa , więc tak pomyślałam....że coś za dobrze Ci idzie :wink: :D

oczywiście teraz już wiem, że Ty po prostu profesjonalistką a doświadczeniem jesteś :D

zaczęłam od piosenki to polecę dalej :

Sexapil, to nasza bron kobieca...

Sexapil, to cos, co was podnieca!

Wdziek, styl, charme, szyk,

tym was zdobywamy w mig.

O! Jeden znak, a juz nie wiecie sami

co i jak, wzdychacie godzinami:

ech! ach! och! ach!

i meczycie sie, ze strach!

Jeden usmiech, jedna minka:

juz kazdy z was,

najtwardszy glaz, od razu grzeczny jest,

serdeczny jest dla kazdej z nas...

Slaba plec, a jednak najsilniejsza!

Slaba plec, a jednak najmocniejsza!

Wdziek, styl, charme, szyk,

nasza bron, to sexapil!

a jak do tego perfekcjonizm dołożyć to cuda się dzieją :roll: :roll: :roll: :roll:

Daga tak na marginesie ty jeżdzisz matizem z tego co pamietam :roll: i to od niedawna.UWAŻAJ!!!! Też miałem kiedyś mojego Matinia ale tylko 3 miesiące, bo niestety po przesiadce z mojego starego forda myslalem ze wyhamuje i niestety zderzyłem sie prawie czolowo z ładą samara, nic sie ikomu nie stało ale matiz na smietnik i łada też :-? . Jeżeli masz jeszcze w matizie opony marki hankog to je wymieni to juzteraz i posadź w nich kwiatki bo do niczego innego sie iestety nie nadają :lol:

gawel.... dzięki za info, po dzisiejszej akcji widze, że faktycznie trza uważać ...no a poza tym i tak wiem, że ja zawiniłam bo nie dostosowałam odległości do warunków atmosferycznych .... małz stwierdził, że za pewna juz byłam ...postraszyło i mam nauczke - teraz będę bardziej uważać :wink:

dzięki za troskę :D