aka z Ina 24.04.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 zagoniona przez OK zagladnęłam i tu, jednak niemam czasu niestety przebrnąc przez tyle zapisanych stron , więc jesli ktoś łaskaw- jest cos może już konkretnie ustalone???chodzi mi o termin i miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Akuś, nie ma jeszcze na 100% ustalonego terminu, choć ja na 99% obstawiam 27 czerwca, Wioska Budowlana w Urzucie. Propozycje są tu i postaramy się jak najszybciej podać konkretne terminy. Na tą chwilę ważne jest, ile jest osób w ogóle zainteresowanych przyjazdem, bo wiadomo, że póki nie ma terminu mało kto może zapewnić swój przyjaz, każdemu zawsze coś tam może wypaść. Natomiast ilość osób zainteresowanych ma wpływ m.in. na ostateczny wybór miejsca Dlatego Was ścigam po wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Wszelkie ustalenia jakie są przeprowadzane w Wiosce w Urzucie oparte sa na terminie 27 czerwca i mysle że ten termin jest ostateczny i wiążący. Wiążą się z tym również ustalenie Cateringu, Coca-Coli, Wystawców więc myślę że czas najwyższy ogłosić że Zlot Forum Muratora 2009 odbędzie się 27 czerwca w Wiosce Budowlanej w miejscowości Urzut ??????????? chyba że coś stoi na przeszkodzie żeby ten Zlot się tam nie odbył..... jeśli tak, to proszę o wyjaśnienie tego powodu do niedzieli zanim przystapię do rozmów ostatecznych w Wiosce i firmami które chcę zaprosić do zareklamowania się podczas Zlotu. Proszę zrozumieć że muszę podejść poważnie do tych rozmów i równie poważnie być traktowaną, więc czekam na zapewnienie w/w informacji że zgadzamy się na 27 czerwaca Wioska w Urzucie Daggulka - proszę, ustalmy to podczas weekendu, Mam również bardzo dobrą wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kierownictwo wioski w osobie Pani Dutkiewicz wyraziło zgodę na przedłużenie Zlotu do godz 20-tej ( i nie dłużej !!!) - za co serdecznie Dziekuję w swoim imieniu i myslę wszystkich zainteresowanych uczestnictwem w spotkaniu. Nasze zaangażowanie w organizację Zlotu zostanie przez Wioskę przekazane Redakcji Muratora. Myślę, że Redakcja zostanie przez nas zaproszona jak już w 100% bedzie wiadomo gdzie Zlot się odbedzie i kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 moja opinia jest taka: jeśli zuzanka bierze sie za rozmowy z wystawcami (sponsorami) na poważnie i jest raczej pewna , że kwota rzucona przez Urzut się znajdzie u sponsorów , to chyba faktycznie trzeba ustalić czy decydujemy sie na zlot w Urzucie żeby miała pełne pole manewru , mogła zaangażować sie w sprawę całkowicie i zaangażować sponsorów proszę o opinie pozostałych "zlotowiczów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Moja opinia jest taka, jak w wątku obok: Sugeruję (baaardzo delikatnie acz z naciskiem), żeby jednak spotkanie odbyło się tradycyjne w URZUCIE, bo jest to naprawdę najkorzystniejsza oferta. To, co już do tej pory osiągnęła ZUZ@NKA, jest doprawdy niesamowite i byłoby z naszej strony czarną niewdzięcznością, gdybyśmy to wszystko olali i poszli gdzie indziej Jej ustaleń nie da się "przenieść" w inne miejsce A ona bez naszej decyzji, co do miejsca i terminu ma "zablokowane ręce" co do dalszych kroków Czy jest ktokolwiek wśród nas, kto zajmie się, tak jak ona - organizacją, skutecznym szukaniem finansowania, rozmowami, przygotowaniami?? Jeśli jest ktoś taki, to niech się ujawni, bo jak na razie nie widzę chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.04.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 A co mam odpowiedzieć? Ktoś odwala całą robotę, a ja mam być – PRZECIW? Jestem typowym samcem, a w związku z tym, jeśli kobieta prosi, to nigdy nie odmawiam – zwłaszcza, ze przyjadę na gotowe. Tak wiec, moim zdaniem – ZAKLEPANE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 24.04.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Daggulko, masz 100% racji - Urzut jest praktycznie przesądzony. Abstrahując od pozostałych aspektów, grzechem prawdziwym byłoby nie docenić pracy Zuzanki, jak już zauważyła OK. Jeśli koniecznie chcemy, by demokracji stało się zadość, może można na szybko wstawić ankietę: czy zgadzasz się, że Urzut jest najlepszym miejscem na spotkanie forum, a Zuzanka najlepszą organizatorką? Kto zaprzeczy, ze mną będzie miał do czynienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 A jaki termin ?? to ważne, nie tylko dla mnie. Miejsce mi "wisi" , towarzystwo ważniejsze niż widoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 A jaki termin ?? to ważne, nie tylko dla mnie. Miejsce mi "wisi" , towarzystwo ważniejsze niż widoki. 27 czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Malka, niestety nie da się terminu "dla wszystkich" ustalić A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.04.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ponieważ miejsce i termin przyjęto przez aklamację, proponuję zmienić nagłówek na: Spotkania Forum - Urzut 27.06.2009 Niech to będzie hasłem przewodnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 To Daggulka musi zmienić Tak mi właśnie przyszło do głowy, że jakby kto, komu Urzut nie pasi, zrobił konkurencyjny zlot - to ja też się tam pojawię z przyjemnością, byle termin nie kolidował W końcu nic nie stoi na przeszkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ponieważ miejsce i termin przyjęto przez aklamację, proponuję zmienić nagłówek na: Spotkania Forum - Urzut 27.06.2009 Niech to będzie hasłem przewodnim Popieram i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ponieważ miejsce i termin przyjęto przez aklamację, proponuję zmienić nagłówek na: Spotkania Forum - Urzut 27.06.2009 Niech to będzie hasłem przewodnim Popieram i dziękuję To my Ci dziękujemy OGROMNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 24.04.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Widzę, że termin aklamacja robi na forum zawrotną karierę Postaram się częściej podrzucać nowe, trudne słówka A wracając do demokracji - jak widać, czasami dla dobra wspólnego trzeba ją zawiesić na kołku na korzyść dyktatury Vivat Zuzanka! Vivat Urzut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ponieważ miejsce i termin przyjęto przez aklamację, proponuję zmienić nagłówek na: Spotkania Forum - Urzut 27.06.2009 Niech to będzie hasłem przewodnim Popieram i dziękuję To my Ci dziękujemy OGROMNIE OGROMNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Panowie, na szybko jakieś kwiatki potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ponieważ miejsce i termin przyjęto przez aklamację, proponuję zmienić nagłówek na: Spotkania Forum - Urzut 27.06.2009 Niech to będzie hasłem przewodnim Popieram i dziękuję To my Ci dziękujemy OGROMNIE podziękowaniem dla mnie będzie możliwość uczestnictwa w Zlocie - to mój pierwszy zlocik i mam nadzieje że nie ostatni i nie robię tego tylko dla siebie, ale dla osób które dzięki forum mogłam poznać, zaprzyjażnic się - to taki mały rewanż z mojej strony ( cóż więcej mogę od siebie dać ....) tylko zaoferować pomoc, dziękuję wszytstkim którzy to docenili ale Proszę nie piszcie już słów podziękowań bo one nie tylko mnie się należą - a nam Wszystkim którzy przyjadą - gdyby nie forumowicze nie było by co organizować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Panowie, na szybko jakieś kwiatki potrzebne doigrasz się - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts