OK 24.04.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Panowie, na szybko jakieś kwiatki potrzebne doigrasz się - zobaczysz Moi??? Za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Panowie, na szybko jakieś kwiatki potrzebne doigrasz się - zobaczysz Moi??? Za co? za te laurki dla mnie i jeszcze kwiaty wymuszasz - kryzys podobno jest a kwiaty drogie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Panowie, na szybko jakieś kwiatki potrzebne doigrasz się - zobaczysz Moi??? Za co? za te laurki dla mnie i jeszcze kwiaty wymuszasz - kryzys podobno jest a kwiaty drogie są Qrka, mało to ogródków na Forum?? Należą Ci się jak psu buda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Panowie, na szybko jakieś kwiatki potrzebne doigrasz się - zobaczysz Moi??? Za co? za te laurki dla mnie i jeszcze kwiaty wymuszasz - kryzys podobno jest a kwiaty drogie są Qrka, mało to ogródków na Forum?? Należą Ci się jak psu buda skoro tak - to niech dają a mogę chcieć tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 http://fotogalerie.pl/fotki/28/35/70/m/1210420111s2.jpg nawet całe morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Malka, niestety nie da się terminu "dla wszystkich" ustalić A szkoda To raczej zrozumiałe, ale nic straconego -jest jeszcze sporo czasu i rzeczy zależne od nas można poprzekładać, a te niezależne od nas - olać Ja nie nówię NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Malka, niestety nie da się terminu "dla wszystkich" ustalić A szkoda To raczej zrozumiałe, ale nic straconego -jest jeszcze sporo czasu i rzeczy zależne od nas można poprzekładać, a te niezależne od nas - olać Ja nie nówię NIE Takich ludzi nam trza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 malka - kochana to powiedz "nie" temu co masz zaplanowane na ten dzień ... prosze, zrób tak żebys mogła przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Malka, niestety nie da się terminu "dla wszystkich" ustalić A szkoda To raczej zrozumiałe, ale nic straconego -jest jeszcze sporo czasu i rzeczy zależne od nas można poprzekładać, a te niezależne od nas - olać Ja nie nówię NIE i o to chodzi - tak trzymaj a wszystko się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Zlot Muratora 2007 w Wiosce Budowlanej - zachęcam do obejrzenia, Zlot musi być prestiżowym wydarzeniem skoro Wioska zdjęcia z tego spotkania umieściła w swojej Galeri http://www.wioska.com/pl_gale_murator.php tak było w 2007 - a jak będzie w tym roku - zależy od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No dziewczynki słowo malki macie, że uczynię co mozliwe by stawić się w Urzucie (czy kazdym innym miejscu), choc nie ukrywam,że są rzeczy niezależne ode mnie, których mogę nie przeskoczyć. Ale powtórzę - nie mówię NIE, a gwarancje przybjazdu będę miała gdzieś w połowie czerwca, więc moze czas wpisać się na listę , co ? No i powiedzcie, gdzie , komu i w jakiej kwocie wplacać ewentualne zaliczni na pokrycie kosztów (w razie gdyby sponsorzy się wypieli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 na listę powiadasz - to jeszcze się nie wpisałaś szybciutko - a o zrzucie na razie zapomnij i mam nadzieję że na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 malka już wpisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 malka już wpisana jestes szybsza niz moje myśli ale nas bedzie sztuk 2, a jeśli bedą jakieś atrakcje w klimacie placu zabaw, to młode też zabieramy - niech sie uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.04.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Zlot Muratora 2007 w Wiosce Budowlanej - zachęcam do obejrzenia, Zlot musi być prestiżowym wydarzeniem skoro Wioska zdjęcia z tego spotkania umieściła w swojej Galeri http://www.wioska.com/pl_gale_murator.php tak było w 2007 - a jak będzie w tym roku - zależy od nas jestem dobrze widoczny aż na trzech zdjęciach! Może startować w wyborach do PE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Zlot Muratora 2007 w Wiosce Budowlanej - zachęcam do obejrzenia, Zlot musi być prestiżowym wydarzeniem skoro Wioska zdjęcia z tego spotkania umieściła w swojej Galeri http://www.wioska.com/pl_gale_murator.php tak było w 2007 - a jak będzie w tym roku - zależy od nas jestem dobrze widoczny aż na trzech zdjęciach! Może startować w wyborach do PE? to masz już jeden głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Zlot Muratora 2007 w Wiosce Budowlanej - zachęcam do obejrzenia, Zlot musi być prestiżowym wydarzeniem skoro Wioska zdjęcia z tego spotkania umieściła w swojej Galeri http://www.wioska.com/pl_gale_murator.php tak było w 2007 - a jak będzie w tym roku - zależy od nas jestem dobrze widoczny aż na trzech zdjęciach! Może startować w wyborach do PE? to masz już jeden głos no to juz przynajmniej dwa pozdrawiam m. ps. znalazłem siebie na jednym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Już dwa głosy? Super! Chyba wystartuję. Na wójta w swojej gminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Już dwa głosy? Super! Chyba wystartuję. Na wójta w swojej gminie. no wiesz... gdybyś zameldował u siebie w Komturii pół forum to miałbyś wygrane wybory w kieszeni... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Już dwa głosy? Super! Chyba wystartuję. Na wójta w swojej gminie. no wiesz... gdybyś zameldował u siebie w Komturii pół forum to miałbyś wygrane wybory w kieszeni... :D pozdrawiam m. jak by zameldował pół forum to 1. miałby wygrane wybory do PE 2. poszedłby siedzieć za meldowanie ludzi w niegodnych warunkach, toz to nawet minimum minimum socjalnego* by nie zapewniał (* minimum socjalne 5m2/os) Ps mój głos masz, czy to na wójta, europosła, czy miss Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts