Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja się piszę na Urzut bardzo chętnie w liczbie szt. 2 a nie 4 jak było podane początkowo (niestety nasze panny będą już nad morzem).

Mój mąż jedynie się martwi czy do picia będzie tylko coca cola? :roll: On by wolał jakiegoś Żywczyka :p

nie tylko Coca-Cola :roll: :roll: :roll:

To ja się piszę na Urzut bardzo chętnie w liczbie szt. 2 a nie 4 jak było podane początkowo (niestety nasze panny będą już nad morzem).

Mój mąż jedynie się martwi czy do picia będzie tylko coca cola? :roll: On by wolał jakiegoś Żywczyka :p

nie tylko Coca-Cola :roll: :roll: :roll:

mineralna i sprite tez bedzie :wink:

Pełen cennik firmy cateringowej która będzie oferować swój asortyment podczas Zlotu podam w poniedziałek, najpóźniej do środy.

W ofercie ma być: kiełbasa, kaszanka, karkówka, kawałki kurczka, smalec z ogórkiem kiszonym, piwo, napoje z oferty koncernu Coca-Cola.....

może lody dla dzieci.....- do ustalenia

jeśli ktoś chce powiększyć asortyment o wybrany produkt proszę pisać - wszystko przedstawię firmie Cateringowej

dobra ...mam nadzieję, że sie nie pogniewa- żartowałam :roll: :lol:

myślę, że piwo każdemu w zupełności wystarczy - byle z umiarem :wink: :D

muszę zadzwonić żeby dopisali sok malinowy do piwa ( chyba panie tak preferują ) :roll: :roll: :roll:

o....o...o... toto , właśnie tego mi brakowało :D

kobieto ..... ciasto dla 200 osób? :o toż tydzień wcześniej musiałaby zacząć piec :wink: :D

no ale kawa....kawa... właśnie, co z kawą? :roll:

a jakby tak okoliczni przynieśli po 1 dużej blaszce? :roll: :wink: Ja mogę nawet dwie.. a co mi tam. Wszak jak ktoś jedzie autem z Warszawy to co to za problem? wszelki imprezy w szkole tak załatwiamy i dzieci szt 200 a ciast jeszcze zostaje... to jak?

kobieto ..... ciasto dla 200 osób? :o toż tydzień wcześniej musiałaby zacząć piec :wink: :D

no ale kawa....kawa... właśnie, co z kawą? :roll:

a jakby tak okoliczni przynieśli po 1 dużej blaszce? :roll: :wink: Ja mogę nawet dwie.. a co mi tam. Wszak jak ktoś jedzie autem z Warszawy to co to za problem? wszelki imprezy w szkole tak załatwiamy i dzieci szt 200 a ciast jeszcze zostaje... to jak?

ja nie umiem piec - tzn komuś mogę dopieć ale ciasta nie piekę, lecz poproszę taką co umie i też przyniosę blachę z ciastem :wink: :D :D :D

zuzanko a może konkurs na najlepszy wypiek? :roll: :roll: i tak pierwszego miejsca nie zajmę bo piekę proste niewymyślne ciasta. Ale trzeba by było może podać kto jakie przywiezie i bez kremów bo się rozjadą. A lista po to by nie było samych szarlotek albo drożdzowych?

Konkurs :o :o :o nie wiem czy to dobry pomysł, bo żeby to ocenić ktore najlepsze trzeba będzie każdego spóbować, a to może być bolesne doswiadczenie dla żołądka i wątroby.... :wink: :D :D :D :roll: :roll: :roll: