BetaGreta 24.04.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 To ja się piszę na Urzut bardzo chętnie w liczbie szt. 2 a nie 4 jak było podane początkowo (niestety nasze panny będą już nad morzem). Mój mąż jedynie się martwi czy do picia będzie tylko coca cola? On by wolał jakiegoś Żywczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 To ja się piszę na Urzut bardzo chętnie w liczbie szt. 2 a nie 4 jak było podane początkowo (niestety nasze panny będą już nad morzem). Mój mąż jedynie się martwi czy do picia będzie tylko coca cola? On by wolał jakiegoś Żywczyka nie tylko Coca-Cola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 To ja się piszę na Urzut bardzo chętnie w liczbie szt. 2 a nie 4 jak było podane początkowo (niestety nasze panny będą już nad morzem). Mój mąż jedynie się martwi czy do picia będzie tylko coca cola? On by wolał jakiegoś Żywczyka nie tylko Coca-Cola mineralna i sprite tez bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Pełen cennik firmy cateringowej która będzie oferować swój asortyment podczas Zlotu podam w poniedziałek, najpóźniej do środy. W ofercie ma być: kiełbasa, kaszanka, karkówka, kawałki kurczka, smalec z ogórkiem kiszonym, piwo, napoje z oferty koncernu Coca-Cola..... może lody dla dzieci.....- do ustalenia jeśli ktoś chce powiększyć asortyment o wybrany produkt proszę pisać - wszystko przedstawię firmie Cateringowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 zuzanka - jak znam stuka to zara napisze: PIWO, WINO , WÓDA , WIŃSKO ...... jak dla mnie - tylko piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 zuzanka - jak znam stuka to zara napisze: PIWO, WINO , WÓDA , WIŃSKO ...... jak dla mnie - tylko piwo z całej sypati do stuka - ale będzie tylko piwo ( oficjalnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 dobra ...mam nadzieję, że sie nie pogniewa- żartowałam myślę, że piwo każdemu w zupełności wystarczy - byle z umiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 dobra ...mam nadzieję, że sie nie pogniewa- żartowałam myślę, że piwo każdemu w zupełności wystarczy - byle z umiarem muszę zadzwonić żeby dopisali sok malinowy do piwa ( chyba panie tak preferują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.04.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 dobra ...mam nadzieję, że sie nie pogniewa- żartowałam myślę, że piwo każdemu w zupełności wystarczy - byle z umiarem muszę zadzwonić żeby dopisali sok malinowy do piwa ( chyba panie tak preferują ) o....o...o... toto , właśnie tego mi brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.04.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No to jak będzie piwo to mąż już będzie zadowolony A na mocniejsze trunki możemy pojechać po zlocie Nie wiem czy to dobry pomysł ale może chętne kobitki mogłyby upiec ciasto. Ja chętnie coś upiekę. Tylko wtedy pewnie przydałaby się kawa i herbata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.04.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 kobieto ..... ciasto dla 200 osób? toż tydzień wcześniej musiałaby zacząć piec no ale kawa....kawa... właśnie, co z kawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.04.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Nie przeszkadzałem dłuższy czas ale chętnie przeczytam podsumowanie; co gdzie kiedy za ile i co mam zabrać ze sobą no i kto dowodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.04.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 kobieto ..... ciasto dla 200 osób? toż tydzień wcześniej musiałaby zacząć piec no ale kawa....kawa... właśnie, co z kawą? dopiszę do menuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.04.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 kobieto ..... ciasto dla 200 osób? toż tydzień wcześniej musiałaby zacząć piec no ale kawa....kawa... właśnie, co z kawą? a jakby tak okoliczni przynieśli po 1 dużej blaszce? Ja mogę nawet dwie.. a co mi tam. Wszak jak ktoś jedzie autem z Warszawy to co to za problem? wszelki imprezy w szkole tak załatwiamy i dzieci szt 200 a ciast jeszcze zostaje... to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.04.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 kobieto ..... ciasto dla 200 osób? toż tydzień wcześniej musiałaby zacząć piec no ale kawa....kawa... właśnie, co z kawą? a jakby tak okoliczni przynieśli po 1 dużej blaszce? Ja mogę nawet dwie.. a co mi tam. Wszak jak ktoś jedzie autem z Warszawy to co to za problem? wszelki imprezy w szkole tak załatwiamy i dzieci szt 200 a ciast jeszcze zostaje... to jak? ja nie umiem piec - tzn komuś mogę dopieć ale ciasta nie piekę, lecz poproszę taką co umie i też przyniosę blachę z ciastem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 zuzanko a może konkurs na najlepszy wypiek? i tak pierwszego miejsca nie zajmę bo piekę proste niewymyślne ciasta. Ale trzeba by było może podać kto jakie przywiezie i bez kremów bo się rozjadą. A lista po to by nie było samych szarlotek albo drożdzowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 zuzanko a może konkurs na najlepszy wypiek? i tak pierwszego miejsca nie zajmę bo piekę proste niewymyślne ciasta. Ale trzeba by było może podać kto jakie przywiezie i bez kremów bo się rozjadą. A lista po to by nie było samych szarlotek albo drożdzowych? Konkurs nie wiem czy to dobry pomysł, bo żeby to ocenić ktore najlepsze trzeba będzie każdego spóbować, a to może być bolesne doswiadczenie dla żołądka i wątroby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 ja też nieśmiało poprosiłabym o jakieś streszczenie wiem że 27 czerwca ze Urzut ale to wszystko co wiem nie wiem ile nie wiem komu nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.04.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 ja też nieśmiało poprosiłabym o jakieś streszczenie wiem że 27 czerwca ze Urzut ale to wszystko co wiem nie wiem ile nie wiem komu nie wiem co Wusia na razie to tylko zanotuj datę 27.06.2009 w notesie pod hasłem Ważne Wydarzenie - ZLOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts