BetaGreta 25.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 a jakby tak okoliczni przynieśli po 1 dużej blaszce? Ja mogę nawet dwie.. a co mi tam. Wszak jak ktoś jedzie autem z Warszawy to co to za problem? wszelki imprezy w szkole tak załatwiamy i dzieci szt 200 a ciast jeszcze zostaje... to jak? Dokładnie to miałam na myśli. To propozycja głównie dla tych co są na miejscu. Oczywiście jak któraś przyjezdna Pani będzie też chciała, to czemu nie. Ja też się deklaruję, że jestem chętna coś upiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Zuzuś zanotowane i tak bym nie przegapiła takiej ważnej daty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Zuzuś zanotowane i tak bym nie przegapiła takiej ważnej daty super - cieszę się że cię poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 ja też Zuziaku już jakiś czas temu odkryłam że na Forum to mnóstwo cudownych ludziów jest i to czysta przyjemność Was poznawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.04.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 ja też Zuziaku już jakiś czas temu odkryłam że na Forum to mnóstwo cudownych ludziów jest i to czysta przyjemność Was poznawać dla mnie Forum to Fenomen jakich mało...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.04.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 zuzanko .... 10 maja spotkam się z Edzią ...czy jest jeszcze coś oprócz identyfikatorów co możemy wtedy wspólnymi siłami przygotować /załatwić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.04.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 zuzanko .... 10 maja spotkam się z Edzią ...czy jest jeszcze coś oprócz identyfikatorów co możemy wtedy wspólnymi siłami przygotować /załatwić ? dam znać jak tylko odpowiednio wszystko przeanalizuję, postaram się szybko ale trochę mam na głowie, bo spotkań kilka ( odnośnie Zlotu ) muszę odbyć... do środy postaram się odpowiedzieć - okiiiiii ale myslę, że wy kobitki juz doskonale wiecie co nam trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.04.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 już my coś wymyślimy coby forumowiczów rozruszać porządnie ....ale akby coś przyszło Ci do głowy to pisz no i powodzenia na rozmowach ....trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja się chyba boję/wstydzę Was poznać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.04.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja się chyba boję/wstydzę Was poznać osobiście Ja też jestem wstydliwy i boję się atrakcyjnych kobiet czyli jest już nas dwoje PS.Po co mamy osobno siedzieć na tym zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja się chyba boję/wstydzę Was poznać osobiście Ja też jestem wstydliwy i boję się atrakcyjnych kobiet czyli jest już nas dwoje PS.Po co mamy osobno siedzieć na tym zlocie? ty to sobie potrafisz zaskarbić kobiece uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja się chyba boję/wstydzę Was poznać osobiście Ja też jestem wstydliwy i boję się atrakcyjnych kobiet czyli jest już nas dwoje PS.Po co mamy osobno siedzieć na tym zlocie? stukuś puszcza małą ściemę anetina - nic się nie stresuj, to nie będzie strach/wstyd tylko przyjemność - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja się chyba boję/wstydzę Was poznać osobiście Ja też jestem wstydliwy i boję się atrakcyjnych kobiet czyli jest już nas dwoje PS.Po co mamy osobno siedzieć na tym zlocie? stukuś puszcza małą ściemę anetina - nic się nie stresuj, to nie będzie strach/wstyd tylko przyjemność - zobaczysz dzięki za dodanie wiary ale ja z tych nieśmiałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja się chyba boję/wstydzę Was poznać osobiście Ja też jestem wstydliwy i boję się atrakcyjnych kobiet czyli jest już nas dwoje PS.Po co mamy osobno siedzieć na tym zlocie? stukuś puszcza małą ściemę anetina - nic się nie stresuj, to nie będzie strach/wstyd tylko przyjemność - zobaczysz dzięki za dodanie wiary ale ja z tych nieśmiałych daj na luuuuuuuuuuuuuuuuzik, ja się tobą zaopiekuję zanim cię Stukpuk przysposobi do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.04.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja się chyba boję/wstydzę Was poznać osobiście Ja też jestem wstydliwy i boję się atrakcyjnych kobiet czyli jest już nas dwoje PS.Po co mamy osobno siedzieć na tym zlocie? stukuś puszcza małą ściemę anetina - nic się nie stresuj, to nie będzie strach/wstyd tylko przyjemność - zobaczysz dzięki za dodanie wiary ale ja z tych nieśmiałych daj na luuuuuuuuuuuuuuuuzik, ja się tobą zaopiekuję zanim cię Stukpuk przysposobi do siebie Ja byłem pierwszy żeby się zaopiekować anetią Poza tym razem łatwiej wśród takiej masy obcych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 daj na luuuuuuuuuuuuuuuuzik, ja się tobą zaopiekuję zanim cię Stukpuk przysposobi do siebie trzymam za słowo Stuku pilnuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja się chyba boję/wstydzę Was poznać osobiście Ja też jestem wstydliwy i boję się atrakcyjnych kobiet czyli jest już nas dwoje PS.Po co mamy osobno siedzieć na tym zlocie? ty to sobie potrafisz zaskarbić kobiece uczucia Człowiek jest miły a tu go zaraz o jakieś niecne zamiary podejżewają. Przecież nie gryze................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja się chyba boję/wstydzę Was poznać osobiście Ja też jestem wstydliwy i boję się atrakcyjnych kobiet czyli jest już nas dwoje PS.Po co mamy osobno siedzieć na tym zlocie? stukuś puszcza małą ściemę anetina - nic się nie stresuj, to nie będzie strach/wstyd tylko przyjemność - zobaczysz dzięki za dodanie wiary ale ja z tych nieśmiałych daj na luuuuuuuuuuuuuuuuzik, ja się tobą zaopiekuję zanim cię Stukpuk przysposobi do siebie Ja byłem pierwszy żeby się zaopiekować anetią Poza tym razem łatwiej wśród takiej masy obcych forumowiczów. ojej to ja muszę znaleźć kogoś (....) do opieki dla twojej żony jak ty będziesz zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja byłem pierwszy żeby się zaopiekować anetią Poza tym razem łatwiej wśród takiej masy obcych forumowiczów. jak będę miała tyle opiekunów, to nic nie narozrabiam chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 daj na luuuuuuuuuuuuuuuuzik, ja się tobą zaopiekuję zanim cię Stukpuk przysposobi do siebie trzymam za słowo Stuku pilnuj się Kto pierwszy ten lepszy!!!!!!!! Albo zuz@nka jest zazdrosna!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts