anetina 27.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Człowiek jest miły a tu go zaraz o jakieś niecne zamiary podejżewają. Przecież nie gryze................. na pewno ??? ps. ale ja gryzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ojej to ja muszę znaleźć kogoś (....) do opieki dla twojej żony jak ty będziesz zajęty Stuku, podobno bez żony przyjeżdża i ps. chyba z jakąś inną forumowiczką chce się złapać na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja się chyba boję/wstydzę Was poznać osobiście Ja też jestem wstydliwy i boję się atrakcyjnych kobiet czyli jest już nas dwoje PS.Po co mamy osobno siedzieć na tym zlocie? ty to sobie potrafisz zaskarbić kobiece uczucia Człowiek jest miły a tu go zaraz o jakieś niecne zamiary podejżewają. Przecież nie gryze................. tylko się "łasi" i głasków szuka - jak to kotecek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 daj na luuuuuuuuuuuuuuuuzik, ja się tobą zaopiekuję zanim cię Stukpuk przysposobi do siebie trzymam za słowo Stuku pilnuj się Kto pierwszy ten lepszy!!!!!!!! Albo zuz@nka jest zazdrosna!!!!!!!!!!!!! taaaaaaa dba o to, byś od żony zbyt dala się odsuwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja się chyba boję/wstydzę Was poznać osobiście Ja też jestem wstydliwy i boję się atrakcyjnych kobiet czyli jest już nas dwoje PS.Po co mamy osobno siedzieć na tym zlocie? ty to sobie potrafisz zaskarbić kobiece uczucia Człowiek jest miły a tu go zaraz o jakieś niecne zamiary podejżewają. Przecież nie gryze................. tylko się "łasi" i głasków szuka - jak to kotecek.... ale nie mów - słodki z niego koteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ojej to ja muszę znaleźć kogoś (....) do opieki dla twojej żony jak ty będziesz zajęty Stuku, podobno bez żony przyjeżdża i ps. chyba z jakąś inną forumowiczką chce się złapać na drogę z jedną przyjeżdza a z iloma wróci...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ojej to ja muszę znaleźć kogoś (....) do opieki dla twojej żony jak ty będziesz zajęty Stuku, podobno bez żony przyjeżdża i ps. chyba z jakąś inną forumowiczką chce się złapać na drogę z jedną przyjeżdza a z iloma wróci...... oby forumowiczki nie wróciły w ilościach nadprogramowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja się chyba boję/wstydzę Was poznać osobiście Ja też jestem wstydliwy i boję się atrakcyjnych kobiet czyli jest już nas dwoje PS.Po co mamy osobno siedzieć na tym zlocie? ty to sobie potrafisz zaskarbić kobiece uczucia Człowiek jest miły a tu go zaraz o jakieś niecne zamiary podejżewają. Przecież nie gryze................. tylko się "łasi" i głasków szuka - jak to kotecek.... ale nie mów - słodki z niego koteczek oj kotecek, kotecek - ja nie zazdrosna więc stuku jak się nie boi ( bo ty gryziesz ) to spokojnie opiekę może przejąć, byle nie na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ojej to ja muszę znaleźć kogoś (....) do opieki dla twojej żony jak ty będziesz zajęty Stuku, podobno bez żony przyjeżdża i ps. chyba z jakąś inną forumowiczką chce się złapać na drogę z jedną przyjeżdza a z iloma wróci...... oby forumowiczki nie wróciły w ilościach nadprogramowych a niech się forum rozrasta...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.04.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 i tak wszystko zostanie w rodzinie ....forumowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 tyż racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.04.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 zuzanko - jak bedziesz coś wiedzieć na temat decyzji sponsorów to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 zuzanko - jak bedziesz coś wiedzieć na temat decyzji sponsorów to daj znać dam znać jak tylko padną konkrety - bo narazie to poszły wstępne informacje i czekam na podjęcie decyzji, i spotkania z innymi firmami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.04.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 kochana .... współczuję Ci , naprawdę - bardzo ciężka praca przed Tobą bo rozmowy tego typu nie należą do łatwych .... trzymam za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 kochana .... współczuję Ci , naprawdę - bardzo ciężka praca przed Tobą bo rozmowy tego typu nie należą do łatwych .... trzymam za Ciebie kciuki łatwo czy nie, oby efekt przyniosły a ja twardym negocjatorem jestem, więc mam nadzieję że uda mi się pokonać "kryzys" i pozyskać sponsorów ( dam z siebie 1000% ale.....cudotwórcą nie jestem, więc jeśli się nie uda to przepraszam ) ale im trudniej tym wieksza radość z sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.04.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 zuza- nie będziesz miała za co przepraszać ... odwalasz całą w zasadzie robotę , kochana .... chyba tylko niewdzięcznik miałby do Ciebie jakieś "ale" niech się uda ile się da - resztę jak trzeba będzie sfinansujemy na konto wspólnymi siłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ojej to ja muszę znaleźć kogoś (....) do opieki dla twojej żony jak ty będziesz zajęty Stuku, podobno bez żony przyjeżdża i ps. chyba z jakąś inną forumowiczką chce się złapać na drogę z jedną przyjeżdza a z iloma wróci...... Wam tylko romanse wglowach! PS. Zaznaczam sobie , że mam swoje zasady i na pierwszym zlocie nie całuje się ........dlatego ten zlot potraktujmy jako piąty czy szósty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ojej to ja muszę znaleźć kogoś (....) do opieki dla twojej żony jak ty będziesz zajęty Stuku, podobno bez żony przyjeżdża i ps. chyba z jakąś inną forumowiczką chce się złapać na drogę z jedną przyjeżdza a z iloma wróci...... Wam tylko romanse wglowach! PS. Zaznaczam sobie , że mam swoje zasady i na pierwszym zlocie nie całuje się ........dlatego ten zlot potraktujmy jako piąty czy szósty ale kokieciarz........... a co robisz na szóstym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.04.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 skoro na pierwszym się nie całuje - to pewnie na drugim .... na szóstym to chyba ....hm.... no sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 dopiero na szóstym .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts