zuznka 27.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 dopiero na szóstym .... może coś poobstawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 dopiero na szóstym .... może coś poobstawiamy Nie rozumiem aluzji............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 nie warto wszystko rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 dopiero na szóstym .... może coś poobstawiamy Nie rozumiem aluzji............. to nie aluzja ( w żadnym wypadku ) to babska ciekawość ile tych całusów jest na szóstym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 dopiero na szóstym .... może coś poobstawiamy Nie rozumiem aluzji............. to nie aluzja ( w żadnym wypadku ) to babska ciekawość ile tych całusów jest na szóstym Całowanie jest na drugim zlocie, na szóstym to już nie ma na to czasu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Stuku, szybko przechodzisz do konkretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Stuku, szybko przechodzisz do konkretów Ja dużo gadam, ale na żywo to już nie jestem taki mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Stuku, szybko przechodzisz do konkretów Ja dużo gadam, ale na żywo to już nie jestem taki mądry to warto się spotykać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Stuku, szybko przechodzisz do konkretów Ja dużo gadam, ale na żywo to już nie jestem taki mądry to warto się spotykać ??? może tak: to warto się spotkać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ok staniemy na głowie, by przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ok staniemy na głowie, by przyjechać Ja stane na głowie, żeby żona ze mną nie przyjechała na ten zlot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.04.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ok staniemy na głowie, by przyjechać Ja stane na głowie, żeby żona ze mną nie przyjechała na ten zlot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ok staniemy na głowie, by przyjechać Ja stane na głowie, żeby żona ze mną nie przyjechała na ten zlot! ja tam męża biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.04.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ok staniemy na głowie, by przyjechać Ja stane na głowie, żeby żona ze mną nie przyjechała na ten zlot! ja tam męża biorę ja teraz swojego też wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ok staniemy na głowie, by przyjechać Ja stane na głowie, żeby żona ze mną nie przyjechała na ten zlot! ja tam męża biorę ja teraz swojego też wezmę Obrażam się............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.04.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ok staniemy na głowie, by przyjechać Ja stane na głowie, żeby żona ze mną nie przyjechała na ten zlot! ja tam męża biorę ja teraz swojego też wezmę Obrażam się............ o qrcze ale dlaczego od razu obrażam, pogłaskam gdzie trzeba i ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ok staniemy na głowie, by przyjechać Ja stane na głowie, żeby żona ze mną nie przyjechała na ten zlot! ja tam męża biorę ja teraz swojego też wezmę Obrażam się............ o qrcze ale dlaczego od razu obrażam, pogłaskam gdzie trzeba i ci przejdzie http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 faktycznie - jaka tu cisza a ja sobie na jutro umówiłam dziewczę które mi paznokcie żelowe zainstaluje - aż wstyd ....po ogrodowych robotach mam dłonie jak u baby co ją siłą od pługa oderwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.04.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 faktycznie - jaka tu cisza a ja sobie na jutro umówiłam dziewczę które mi paznokcie żelowe zainstaluje - aż wstyd ....po ogrodowych robotach mam dłonie jak u baby co ją siłą od pługa oderwali To co z ciebie za baba , że się dałaś od pługa oderwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 siły użyli ...bez szans byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts