stukpuk 28.04.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 siły użyli ...bez szans byłam ja bym się w życiu nie dał od ........... wędki oderwać!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 co do Zlotu to mam bardzo ważne sprostowanie i przepraszam panią Dutkiewicz za moją błędną nazwę Zlot odbędzie się w WIOSCE DOMÓW MODELOWYCH ( to jest poprawna nazwa ) dziś byłam w Wiosce żeby zrobić foty miejsca gdzie moga stanąć potencjalni sponsorzy, muszę to przedstwaić na spotkaniach. najwcześniej kokrety zostaną podane w przyszłym tygodniu, wciąż prowadzę rozmowy.... również jeszcze nie otrzymałam cennika z ofertą Cateringu, jak tylko dostanę umieszczę na stronie - lecz od czwartku jestem bez dostępu do netu ( majówka ) więc jeśli @ dostanę w tym czasie podam dopiero w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 zuza - nie spieszy się .... mamy 2 miesiące czasu żeby się zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 zuza - nie spieszy się .... mamy 2 miesiące czasu żeby się zorganizować ale ja impuls chodzący jestem i muszę wszystko mieć na JUŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ja proponuję żeby ktoś uzdolniony plastycznie machnął jakieś ładne dyplomy dla ciężko pracujacych organizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ok staniemy na głowie, by przyjechać Ja stane na głowie, żeby żona ze mną nie przyjechała na ten zlot! ja tam męża biorę ja teraz swojego też wezmę dla bezpieczeństwa .... Stuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ok staniemy na głowie, by przyjechać Ja stane na głowie, żeby żona ze mną nie przyjechała na ten zlot! ja tam męża biorę ja teraz swojego też wezmę Obrażam się............ a dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 faktycznie - jaka tu cisza a ja sobie na jutro umówiłam dziewczę które mi paznokcie żelowe zainstaluje - aż wstyd ....po ogrodowych robotach mam dłonie jak u baby co ją siłą od pługa oderwali ja nawet nie mam czasu o tym pomarzyć ale jak skońćzę budowę, to ... se zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ja proponuję żeby ktoś uzdolniony plastycznie machnął jakieś ładne dyplomy dla ciężko pracujacych organizatorów i ja jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ok staniemy na głowie, by przyjechać Ja stane na głowie, żeby żona ze mną nie przyjechała na ten zlot! ja tam męża biorę ja teraz swojego też wezmę Obrażam się............ a dlaczego??? Drzewa do lasu się nie zabiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.04.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No nieeeee, wystarczyło na trzy niecałe dni wybyć poza Internet, a tu szacowny wewontek się przeobraził w jakiegoś pudelka, pomponika czy plotka, za przeproszeniem Ciekawie się robi, ciekawie... Zuza odpowiada też za tę część, nazwijmy to, nieformalną? Czy tu rządzi dyrektor Stuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.04.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No nieeeee, wystarczyło na trzy niecałe dni wybyć poza Internet, a tu szacowny wewontek się przeobraził w jakiegoś pudelka, pomponika czy plotka, za przeproszeniem Ciekawie się robi, ciekawie... Zuza odpowiada też za tę część, nazwijmy to, nieformalną? Czy tu rządzi dyrektor Stuk? STUK to musi przestać się tutaj udzielać bo jeszcze w sumie nie wiem czy wogóle przyjedzie na zlot A nie tylko niecnota głowe zawraca!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.04.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rekord wpisów bis się tu zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.04.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rekord wpisów bis się tu zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.04.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No nieeeee, wystarczyło na trzy niecałe dni wybyć poza Internet, a tu szacowny wewontek się przeobraził w jakiegoś pudelka, pomponika czy plotka, za przeproszeniem Ciekawie się robi, ciekawie... Zuza odpowiada też za tę część, nazwijmy to, nieformalną? Czy tu rządzi dyrektor Stuk? STUK to musi przestać się tutaj udzielać bo jeszcze w sumie nie wiem czy wogóle przyjedzie na zlot A nie tylko niecnota głowe zawraca!!!!!!!!!!!! No nie, jak mniemam pozostawiłoby to wielu uczestników zlotu z naciskiem na płeć piękną i bardzo piękną w nieutulonym żalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.04.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Przedstawiam menu przygotowane na Zlot Propozycja Menu na Dzień 27 VI 2009r.Kawa – 3,00Herbata – 3,00Piwo – 5,00Sok do piwa – 1,00Karkówka z grilla – 9,00Kiełbasa z grilla – 7,00Kaszanka z grilla – 6,00Pierś kurczaka grillowania – 8,00Chleb ze smalcem – 2,00Surówka - 3,00Ogórki kiszone – 2,00Ogórki konserwowe – 2,00 czy ktoś coś jeszcze proponuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.04.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Zuza, jeszcze jakieś soki pod kątem dzieciaków I kierowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.04.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Zuza, jeszcze jakieś soki pod kątem dzieciaków I kierowców wiem , wiem tym ma się zająć przedstawiciel Coca-Coli ale wciąż trwaja rozmowy z Cateringiem - muszą się zgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.04.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No to chyba full wypas Przecież to nie ma być wielka wyżerka, tylko wielkie spotkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.04.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No to chyba full wypas Przecież to nie ma być wielka wyżerka, tylko wielkie spotkanie... to takie Dwa w Jednym P.S prosze zajrzeć do moich Komentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts