daggulka 29.04.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Zuzka - menu jak dla mnie super - jest wszystko co trza żeby głodnym nie chodzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.04.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No nieeeee, wystarczyło na trzy niecałe dni wybyć poza Internet, a tu szacowny wewontek się przeobraził w jakiegoś pudelka, pomponika czy plotka, za przeproszeniem Ciekawie się robi, ciekawie... Zuza odpowiada też za tę część, nazwijmy to, nieformalną? Czy tu rządzi dyrektor Stuk? STUK to musi przestać się tutaj udzielać bo jeszcze w sumie nie wiem czy wogóle przyjedzie na zlot A nie tylko niecnota głowe zawraca!!!!!!!!!!!! No nie, jak mniemam pozostawiłoby to wielu uczestników zlotu z naciskiem na płeć piękną i bardzo piękną w nieutulonym żalu Nawet nikt nie zauważy A gdzie jakaś maślanka na liście i Karmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.04.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No nieeeee, wystarczyło na trzy niecałe dni wybyć poza Internet, a tu szacowny wewontek się przeobraził w jakiegoś pudelka, pomponika czy plotka, za przeproszeniem Ciekawie się robi, ciekawie... Zuza odpowiada też za tę część, nazwijmy to, nieformalną? Czy tu rządzi dyrektor Stuk? STUK to musi przestać się tutaj udzielać bo jeszcze w sumie nie wiem czy wogóle przyjedzie na zlot A nie tylko niecnota głowe zawraca!!!!!!!!!!!! No nie, jak mniemam pozostawiłoby to wielu uczestników zlotu z naciskiem na płeć piękną i bardzo piękną w nieutulonym żalu Nawet nikt nie zauważy A gdzie jakaś maślanka na liście i Karmi? mówisz - masz hihi a na co ci to ????????? maslanka na kaca ale kac od Karmi - chyba nie jest z toba aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No nieeeee, wystarczyło na trzy niecałe dni wybyć poza Internet, a tu szacowny wewontek się przeobraził w jakiegoś pudelka, pomponika czy plotka, za przeproszeniem Ciekawie się robi, ciekawie... Zuza odpowiada też za tę część, nazwijmy to, nieformalną? Czy tu rządzi dyrektor Stuk? STUK to musi przestać się tutaj udzielać bo jeszcze w sumie nie wiem czy wogóle przyjedzie na zlot A nie tylko niecnota głowe zawraca!!!!!!!!!!!! No nie, jak mniemam pozostawiłoby to wielu uczestników zlotu z naciskiem na płeć piękną i bardzo piękną w nieutulonym żalu Nawet nikt nie zauważy A gdzie jakaś maślanka na liście i Karmi? mówisz - masz hihi a na co ci to ????????? maslanka na kaca ale kac od Karmi - chyba nie jest z toba aż tak źle Jak to na co? Na wszelki wypadek pragnienia, nie każdy lubi przecież piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No nieeeee, wystarczyło na trzy niecałe dni wybyć poza Internet, a tu szacowny wewontek się przeobraził w jakiegoś pudelka, pomponika czy plotka, za przeproszeniem Ciekawie się robi, ciekawie... Zuza odpowiada też za tę część, nazwijmy to, nieformalną? Czy tu rządzi dyrektor Stuk? STUK to musi przestać się tutaj udzielać bo jeszcze w sumie nie wiem czy wogóle przyjedzie na zlot A nie tylko niecnota głowe zawraca!!!!!!!!!!!! No nie, jak mniemam pozostawiłoby to wielu uczestników zlotu z naciskiem na płeć piękną i bardzo piękną w nieutulonym żalu Nawet nikt nie zauważy A gdzie jakaś maślanka na liście i Karmi? mówisz - masz hihi a na co ci to ????????? maslanka na kaca ale kac od Karmi - chyba nie jest z toba aż tak źle Jak to na co? Na wszelki wypadek pragnienia, nie każdy lubi przecież piwo ja nie lubię piwa, ale maślanki też nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No nieeeee, wystarczyło na trzy niecałe dni wybyć poza Internet, a tu szacowny wewontek się przeobraził w jakiegoś pudelka, pomponika czy plotka, za przeproszeniem Ciekawie się robi, ciekawie... Zuza odpowiada też za tę część, nazwijmy to, nieformalną? Czy tu rządzi dyrektor Stuk? STUK to musi przestać się tutaj udzielać bo jeszcze w sumie nie wiem czy wogóle przyjedzie na zlot A nie tylko niecnota głowe zawraca!!!!!!!!!!!! No nie, jak mniemam pozostawiłoby to wielu uczestników zlotu z naciskiem na płeć piękną i bardzo piękną w nieutulonym żalu Nawet nikt nie zauważy A gdzie jakaś maślanka na liście i Karmi? mówisz - masz hihi a na co ci to ????????? maslanka na kaca ale kac od Karmi - chyba nie jest z toba aż tak źle Jak to na co? Na wszelki wypadek pragnienia, nie każdy lubi przecież piwo ja nie lubię piwa, ale maślanki też nie lubię To że piwa nie lubisz to ok, bo faktycznie jest wstrętne i gorzkie , ale maślanka................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No nieeeee, wystarczyło na trzy niecałe dni wybyć poza Internet, a tu szacowny wewontek się przeobraził w jakiegoś pudelka, pomponika czy plotka, za przeproszeniem Ciekawie się robi, ciekawie... Zuza odpowiada też za tę część, nazwijmy to, nieformalną? Czy tu rządzi dyrektor Stuk? STUK to musi przestać się tutaj udzielać bo jeszcze w sumie nie wiem czy wogóle przyjedzie na zlot A nie tylko niecnota głowe zawraca!!!!!!!!!!!! No nie, jak mniemam pozostawiłoby to wielu uczestników zlotu z naciskiem na płeć piękną i bardzo piękną w nieutulonym żalu Nawet nikt nie zauważy A gdzie jakaś maślanka na liście i Karmi? mówisz - masz hihi a na co ci to ????????? maslanka na kaca ale kac od Karmi - chyba nie jest z toba aż tak źle Jak to na co? Na wszelki wypadek pragnienia, nie każdy lubi przecież piwo ja nie lubię piwa, ale maślanki też nie lubię To że piwa nie lubisz to ok, bo faktycznie jest wstrętne i gorzkie , ale maślanka................ że co, że nie naturalne, że powinnam lubić, sam widok jest fuuuuuuu a co dopiero sporóbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Maślanka brzydka? Chyba się obraże!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Maślanka brzydka? Chyba się obraże!!!!!!!! a ty o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Maślanka brzydka? Chyba się obraże!!!!!!!! a ty o jednym O nie! Tym razem nie było żadnych włochatych myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Rekord wpisów bis się tu zrobił więc już pisać tu nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Rekord wpisów bis się tu zrobił więc już pisać tu nie będę ALe im węcej ludzi tym chyba lepiej http://emoty.blox.pl/resource/gora.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Rekord wpisów bis się tu zrobił więc już pisać tu nie będę ALe im węcej ludzi tym chyba lepiej http://emoty.blox.pl/resource/gora.gif wychodzi na to, że nie a miałam nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Rekord wpisów bis się tu zrobił więc już pisać tu nie będę ALe im węcej ludzi tym chyba lepiej http://emoty.blox.pl/resource/gora.gif wychodzi na to, że nie a miałam nie pisać Nie damy się bez walki!!!!!!!http://emoty.blox.pl/resource/worek_tren.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Albo weźmiemy ciężki sprzęthttp://emoty.blox.pl/resource/emoto_cfaniak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 widzę że bojowo na wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 widzę że wszyscy zrobili sobie "dłuuugi łikend" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam wszystkich którzy są zainteresowani zareklamowaniem się na Zlocie lub wsparciem nas finasowo bądź rzeczowo..... Zapraszam do współpracy bo naprwdę warto, nie mogę zdradzić wszystkiego ale zapewniam że rozgłos Zlot będzie miał napewno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt @ na PW w calu uzyskania wszelkich informacji Miłego Dnia - Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.05.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jestem po wstepnych, lecz bardzo konkretnych rozmowach z dwoma naszymi potencjalnymi sponorami-wystawcami. Po weekendzie podam wszystkie szczegóły przeprowadzonych rozmów, ale juz teraz informuję że zapowiada się bardzo owocna współpraca dla Zlotu ale i super oferta dla forumowiczów........ będą niespodzianki i to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts