wu 05.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zuza normalnie medal powinnaś dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.05.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 zuza- ja już nie będe powtarzać za innymi , ale naprawdę powinnaś medal dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 05.05.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zuzanko, jeszcze raz gratulacje! A kiedy podasz jakies konkrety? Usycham z ciekawosci... Pewnie nie ja jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.05.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 W pietek przyjeżdza główny sposor do Warszawy i spotykam sie z nim w Wiosce żeby ustalic szczegóły, więc po weekndzie ( bo po spotkaniu wyjezdzam i nie będę mieć zasięgu netu) wszystko opiszę. Nie wiem na ile bedzie to pomoc finansowa a na ile ufudowanie nagród, ale co i jak nie chcę narazie pisać żeby nie wprowadzić w błąd.... Drugi wystawca to firma sprzedajaca meble ogrodowe i rozmowa odbędzie się w czwartek. Będę potrzebowałą pomocy ------------- fajny konkurs jest potrzebny Czekam na propozycję ----------------------- ale na PW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no nie ... normalnie chyba plany życiowe zmienię żeby do Was przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.05.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no nie ... normalnie chyba plany życiowe zmienię żeby do Was przyjechać zapewniam że warto i opłacalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no nie ... normalnie chyba plany życiowe zmienię żeby do Was przyjechać Zmieniej! zmieniaj! Oferta "dam się zabrać po drodze do Warszawy" aktualna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Taka trochę i dygresja i zaduma.Bo jak to jest. Redakcja tnie koszty i oszczędza. Ma pracowników, „stosunki” i możliwości, a ze względu na kryzys nie organizuje spotkania (Zlotu).A z drugiej strony dziopa, praktycznie samotna w swoich działaniach, organizuje ten Zlot i to za friko. Czyli wychodzi na to, że wystarczy CHCIEĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.05.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no nie ... normalnie chyba plany życiowe zmienię żeby do Was przyjechać Zmieniej! zmieniaj! Oferta "dam się zabrać po drodze do Warszawy" aktualna!!!!! hej ... kto kogo miał zabrać??? co??? ja miałąm tylko do Słupska dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no nie ... normalnie chyba plany życiowe zmienię żeby do Was przyjechać Zmieniej! zmieniaj! Oferta "dam się zabrać po drodze do Warszawy" aktualna!!!!! hej ... kto kogo miał zabrać??? co??? ja miałąm tylko do Słupska dojechać Ups...... W po niedzieli prawdopodobnie zakupimy nowy(używany samochód) i może nim wybiore się na zlot. Ale nic nie obiecuje! Najwyżej pojedziesz ze mną nocnym pociągiem z kuszetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.05.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 sSiwy12 - i tak bywa co do zuzanki natomiast - kobieta faktycznie operatywna, obrotna i potrafi ogarnąć to wszystko jakoś ....wszak impreza na 200 osób to nie prywatka u kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.05.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no nie ... normalnie chyba plany życiowe zmienię żeby do Was przyjechać Zmieniej! zmieniaj! Oferta "dam się zabrać po drodze do Warszawy" aktualna!!!!! hej ... kto kogo miał zabrać??? co??? ja miałąm tylko do Słupska dojechać Ups...... W po niedzieli prawdopodobnie zakupimy nowy(używany samochód) i może nim wybiore się na zlot. Ale nic nie obiecuje! Najwyżej pojedziesz ze mną nocnym pociągiem z kuszetką a może polski express??? muszę sprawdzić jak te autobusy jeżdżą. ja mam nowe autko ale sama do stolicy to się nim nie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ja mam nowe autko ale sama do stolicy to się nim nie wybiorę Daj spokój - chyba nie liczysz na ekscesy stojąc w korku permanentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.05.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 justyna_m ... no i bardzo dobrze ..... trza miec kierowce coby móc sie porządnie zrelaksować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.05.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 chodzi o to, że mój stary czyli mąż nie puści mnie autkiem tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 chodzi o to, że mój stary czyli mąż nie puści mnie autkiem tak daleko Aaaaaaaaaa no to słusznie broni swoich życiowych interesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.05.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 chodzi o to, że mój stary czyli mąż nie puści mnie autkiem tak daleko Aaaaaaaaaa no to słusznie broni swoich życiowych interesów muszę go urobić żeby pojechał razem ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 chodzi o to, że mój stary czyli mąż nie puści mnie autkiem tak daleko Aaaaaaaaaa no to słusznie broni swoich życiowych interesów muszę go urobić żeby pojechał razem ze mną Bardzo dobra taktyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ja pierdziu nie wierzę palnęłam właśnie do męża, który siedzi obok mnie i jakieś kabelki skręca, że może karniemy się jednak do Warszawy - o on chcesz to pojedziemy kochanie ... 500km ... co to jest idę się wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no nie ... normalnie chyba plany życiowe zmienię żeby do Was przyjechać Zmieniej! zmieniaj! Oferta "dam się zabrać po drodze do Warszawy" aktualna!!!!! hej ... kto kogo miał zabrać??? co??? ja miałąm tylko do Słupska dojechać Ups...... W po niedzieli prawdopodobnie zakupimy nowy(używany samochód) i może nim wybiore się na zlot. Ale nic nie obiecuje! Najwyżej pojedziesz ze mną nocnym pociągiem z kuszetką a może polski express??? muszę sprawdzić jak te autobusy jeżdżą. ja mam nowe autko ale sama do stolicy to się nim nie wybiorę Może być! We dwójke zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts