stukpuk 05.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Stukuś to ode mnie masz juz nagrodę pocieszenia - dam ci osobiście Juhu!!!!http://emoty.blox.pl/resource/clap.gifDostane nagrode!! Tylko taką:http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif Czy taką: http://emoty.blox.pl/resource/slap.gif no wiesz obraziłeś mnie ta drugą wersją Jest jeszcze trzecia propozycja......... http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif o o o o o ta jest super, tylko pejcz ze soba wezmę A ja musze podpytać żonki gdzie są nasze futerkowe kajdanki!!!!!! a co tam jeszcze macie żona ma jakiegoś przyjaciela, ale już na niego nażeka i chce innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 żona ma jakiegoś przyjaciela, ale już na niego nażeka i chce innego Tak to jest z tymi przyjacielami, że się szybko zużywają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Na dzień dzisiejszy mamy jednego wystawcę, firma wyposaży nam teren w meble ogrodowe i zapewnia dla każdego forumowicza rabat 5% na zakupy. Firma : http://www.keyto.pl/ przedsiębiorstwo przemysłu drzewnego handlu i usług ja już zostałam ich klientką bo maja super produkty i kokurencyjne ceny, a ja nie lubię przepłacać - jak każdy z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.05.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No , i to jest dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Tak sobie czytam i myślę... Stuki to się chyba bez żony wybiera, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.05.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Tak sobie czytam i myślę... Stuki to się chyba bez żony wybiera, co? Żona dobrze wie, że to tylko od mojej dobrej woli zależy czy pozwole jej łaskawie ze mną jechać............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 sSiwy12 - i tak bywa co do zuzanki natomiast - kobieta faktycznie operatywna, obrotna i potrafi ogarnąć to wszystko jakoś ....wszak impreza na 200 osób to nie prywatka u kolegi No i potem zuza zajmie się organizacją wesel i imprez masowych (a my się zajmiemy obsługą prasową ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.05.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Bardzo dziękuję Redakcji za przychylenie się do mojej prośby o przeniesieniu wątku w bardziej widoczne miejsce . Mam nadzieję, że teraz więcej forumowiczów zauważy i wpisze się na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.05.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Bardzo dziękuję Redakcji za przychylenie się do mojej prośby o przeniesieniu wątku w bardziej widoczne miejsce . Mam nadzieję, że teraz więcej forumowiczów zauważy i wpisze się na listę Bardzo śmieszne!!!!!!!! Kurcze, co ja się naszukałem Jazde sobie tradycyjnie na dół i ZOONK Prosze ostrzegać wcześniej............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.05.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a co? wystraszyłeś się , że spotkania nie będzie i tyle atrakcyjnych mężatek Ci sprzed nosa sprzątnęli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.05.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a co? wystraszyłeś się , że spotkania nie będzie i tyle atrakcyjnych mężatek Ci sprzed nosa sprzątnęli? Myślałem , że przegapiłem termin spotkania Głupoty wypisuje, a w sumie nie wiedziałem kiedy ten zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.05.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a co? wystraszyłeś się , że spotkania nie będzie i tyle atrakcyjnych mężatek Ci sprzed nosa sprzątnęli? Myślałem , że przegapiłem termin spotkania Głupoty wypisuje, a w sumie nie wiedziałem kiedy ten zlot dostaniesz po ogonku - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.05.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Nooo to kurcze... faktycznie by sie narobiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.05.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a co? wystraszyłeś się , że spotkania nie będzie i tyle atrakcyjnych mężatek Ci sprzed nosa sprzątnęli? Myślałem , że przegapiłem termin spotkania Głupoty wypisuje, a w sumie nie wiedziałem kiedy ten zlot dostaniesz po ogonku - zobaczysz Jak już to po OGONIE............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.05.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a co? wystraszyłeś się , że spotkania nie będzie i tyle atrakcyjnych mężatek Ci sprzed nosa sprzątnęli? Myślałem , że przegapiłem termin spotkania Głupoty wypisuje, a w sumie nie wiedziałem kiedy ten zlot dostaniesz po ogonku - zobaczysz Jak już to po OGONIE............ a to się okarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.05.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a co? wystraszyłeś się , że spotkania nie będzie i tyle atrakcyjnych mężatek Ci sprzed nosa sprzątnęli? Myślałem , że przegapiłem termin spotkania Głupoty wypisuje, a w sumie nie wiedziałem kiedy ten zlot dostaniesz po ogonku - zobaczysz Jak już to po OGONIE............ a to się okarze ......sie okarze, jak sie pokarze.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a co? wystraszyłeś się , że spotkania nie będzie i tyle atrakcyjnych mężatek Ci sprzed nosa sprzątnęli? Myślałem , że przegapiłem termin spotkania Głupoty wypisuje, a w sumie nie wiedziałem kiedy ten zlot dostaniesz po ogonku - zobaczysz Jak już to po OGONIE............ a to się okarze ......sie okarze, jak sie pokarze.......... juz ja sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 a co? wystraszyłeś się , że spotkania nie będzie i tyle atrakcyjnych mężatek Ci sprzed nosa sprzątnęli? Myślałem , że przegapiłem termin spotkania Głupoty wypisuje, a w sumie nie wiedziałem kiedy ten zlot dostaniesz po ogonku - zobaczysz Jak już to po OGONIE............ a to się okarze ......sie okarze, jak sie pokarze.......... juz ja sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No coś Ty Stuczku, wystraszyłeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 12.05.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Starych , wybudowanych, malkontentów - przyjmujecie.W dodatku Hanysów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts