Nefer 13.05.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Starych , wybudowanych, malkontentów - przyjmujecie. W dodatku Hanysów? Nie gadaj - pakuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.05.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Pakuj się - źle mi si kojarzy Nefer!!!!!!!!!!!! Facet wraca z roboty a żona krzyczy-pakuj się. A co? Pakuj się, wygrałam 6 w totka A co? gdzie jedziemy? Pakuj się - i spierd...j!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.05.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Pakuj się - źle mi si kojarzy Nefer!!!!!!!!!!!! Facet wraca z roboty a żona krzyczy-pakuj się. A co? Pakuj się, wygrałam 6 w totka A co? gdzie jedziemy? Pakuj się - i spierd...j!!!!!!!!!!!!!!! i sprzedałam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Pakuj się - źle mi si kojarzy Nefer!!!!!!!!!!!! Facet wraca z roboty a żona krzyczy-pakuj się. A co? Pakuj się, wygrałam 6 w totka A co? gdzie jedziemy? Pakuj się - i spierd...j!!!!!!!!!!!!!!! i sprzedałam dalej niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.05.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To co, bobiczek ....pakuje Cię na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.05.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Pakuj się - źle mi si kojarzy Nefer!!!!!!!!!!!! Facet wraca z roboty a żona krzyczy-pakuj się. A co? Pakuj się, wygrałam 6 w totka A co? gdzie jedziemy? Pakuj się - i spierd...j!!!!!!!!!!!!!!! znam inną wersję Mąz do żony - Co byś zrobiła jak bym wygrał w Totka - Wzięłabym połowę i wyprowadziła się. - To masz siedem pięćdziesiąt, pakuj się i sp............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.05.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Pakuj się - źle mi si kojarzy Nefer!!!!!!!!!!!! Facet wraca z roboty a żona krzyczy-pakuj się. A co? Pakuj się, wygrałam 6 w totka A co? gdzie jedziemy? Pakuj się - i spierd...j!!!!!!!!!!!!!!! znam inną wersję Mąz do żony - Co byś zrobiła jak bym wygrał w Totka - Wzięłabym połowę i wyprowadziła się. - To masz siedem pięćdziesiąt, pakuj się i sp............. wolę pierwszą wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Starych , wybudowanych, malkontentów - przyjmujecie. W dodatku Hanysów? Nie. Wykluczone . Owszem : Hanysow, malkontentow, wybudowanych ale nie s t a r y c h. Starych na pewno n i e. Co komu pos starym Hanysie ? ? ? jak na zlot przyjezdzaja same atrakcyjne mezatki ! ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.05.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Starych , wybudowanych, malkontentów - przyjmujecie. W dodatku Hanysów? Nie. Wykluczone . Owszem : Hanysow, malkontentow, wybudowanych ale nie s t a r y c h. Starych na pewno n i e. Co komu pos starym Hanysie ? ? ? jak na zlot przyjezdzaja same atrakcyjne mezatki ! ! ! ! niemam po co się zapisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.05.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Starych , wybudowanych, malkontentów - przyjmujecie. W dodatku Hanysów? Nie. Wykluczone . Owszem : Hanysow, malkontentow, wybudowanych ale nie s t a r y c h. Starych na pewno n i e. Co komu pos starym Hanysie ? ? ? jak na zlot przyjezdzaja same atrakcyjne mezatki ! ! ! ! niemam po co się zapisywać Moze masz inne walory ........nie odpuszczaj tak od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.05.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jak to starych nie??? Ktos doswiadczony tez musi byc aby okelzac tych malolatow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Co komu po starym Hanysie ? ? ? jak na zlot przyjezdzaja same atrakcyjne mezatki ! ! ! ! kurcze , aż mi ślina w kąciku ust się ulała. co ja gadam, w jakim kąciku - cały już jestem obśliniony!!!! Jadę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.05.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 no ja nie wiem , czy Stuk tak po dobroci choć jedną mężatkę odda ...wiecie jaki on jest - jak pies ogrodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.05.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Chwla, chwila ale mezatki chyba tez maja cos do powiedzenia na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 a co z tymi nieatrakcyjnymi ? i niemezatkami ? w dodatku ....doswiadczonymi ??? bobiczek pasujemy do siebie idealnie obgodomy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.05.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 no ja nie wiem , czy Stuk tak po dobroci choć jedną mężatkę odda ...wiecie jaki on jest - jak pies ogrodnika Co to za dwuznaczna aluzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.05.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Chwla, chwila ale mezatki chyba tez maja cos do powiedzenia na ten temat. Nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.05.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Chwla, chwila ale mezatki chyba tez maja cos do powiedzenia na ten temat. Nie mają Brutal A gdyby chciały powiedzieć O! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.05.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Chwla, chwila ale mezatki chyba tez maja cos do powiedzenia na ten temat. Nie mają Brutal A gdyby chciały powiedzieć O! ? O? A to mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.05.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Chwla, chwila ale mezatki chyba tez maja cos do powiedzenia na ten temat. Nie mają Brutal A gdyby chciały powiedzieć O! ? O? A to mogą Przez grzeczność nawet powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts