stukpuk 23.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 dobra ... to już mamy tą sprawę z głowy .... moze sie zdarzyć, ze bedzie to mniej .... wszystko zależy nie , zuzka? a co do afterparty ...dziś będzie propozycja z opisem i zdjęciami na wewontku do tego przeznaczonym - pewnie wieczorkiem , Gawel dla nas sprawdza i od razu mówię na co ja się nastawiam: agroturystyka, wiata z ławkami i skromne jedzonko w razie deszczu (chleb ze smalcem swojsjkim, i takie tam - w końcu mieszczuchy muszą posmakować ) ognicho z patykami i kiełbaskami w razie słońca tańce , śpiew , hulanki...gitarka duuużo piwa do białego rana na sobieski sie nie nastawiajmy ... ma byc swojsko, tanio , na luzie ... najwazniejsze nie jest jedzenie , tylko zabawa jak Wam sie to widzi? Jak nie zobacze to nie uwierze I jestem za wpisowym kasowanym na wejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.05.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 No to dobrze się nastawiłas propozycja juz jest , ale jedzonko raczej nie będzie skromne o ile sie zdecydujemy Jak to jedzenie nie jest ważne no chyba nie kupimy paczki paluszków i wiadra wody sodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 ja też poszukam popatrzę - bo byłam trochę zajęta, ale już się angażuję na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dzieci moje kochane....czy mam rozumieć, że jeśli "Urzut" to ta sama "wioska" przy trasie katowickiej w jakiej poprzednio Murator organizował zlot bo się tak jakąś nie mogę dogrzebać... Dajcie znać, ile na głowę wychodzić ma ściepa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.05.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 dokładnie tak ...ta sama wioska ściepa .... max 30 zeta od dorosłego łepka (za dzieci nie płacimy) .... ale coś mi się zdo, że jak się jeszcze trochę ludzisków zapisze to wyjdzie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Tak , a sciepa nie wiem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.05.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 no i ściepa na afterparty .... ale to już osobna historia ... w innym wątku, tutaj: http://forum.muratordom.pl/ankieta-czy-organizujemy-afterparty-po-zlocie-kto-chetny,t160406.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dokładnie tak ...ta sama wioska ściepa .... max 30 zeta od dorosłego łepka (za dzieci nie płacimy) .... ale coś mi się zdo, że jak się jeszcze trochę ludzisków zapisze to wyjdzie mniej Daggulka a ta ściepa to komu i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.05.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wszystkie ściepy będa zbierane przy wejściu zrobie sobie dla każdego osobną koszulke , w której bedzie identyfikator , los z nickiem który zostanie wrzucony do urny , informacja o tym, czy delikwent bierze udział w afterparty ( i tez od razu zapłaci) ... i co mi tam jeszcze przyjdzie do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.05.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 To po ile w końcu się składamy, komu i gdzie?Trzeba to jasno powiedzieć - może w osobnym wątku bo tu już za dużo informacji jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.05.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 To po ile w końcu się składamy, komu i gdzie? Trzeba to jasno powiedzieć - może w osobnym wątku bo tu już za dużo informacji jest. Zapłacisz mi 200 i już niczym więcej nie musisz się przejmować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.05.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 WSZYSTKIE INFORMACJE O FINANSACH TUTAJ:http://forum.muratordom.pl/sprawy-finansowe-czyli-to-co-najmniej-przyjemne,t160617.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.05.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Po wielu, bardzo wielu próbach pozyskania sponsora ze sprzetem nagłaśniającym informuję że nie udało się i szukamy wśród forumowiczów osób/osoby które może pomóc aby było nas słychać na Zlocie, a konkretnie osoby prowadzące spotkanie, konkursy czy licytację.... liczę że ktoś z nas "uratuje" akustykę na Zlocie i bedzie głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.05.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 zuzka ...nie martw się, na pewno ktoś nam pomoże zaraz ładnie poprosimy BARDZO GRZECZNIE I UPRZEJMIE PROSZĘ O POMOC W SPRAWIE NAGŁOŚNIENIA SPOTKANIA W URZUCIE - PROSZĘ TAKŻE TUTAJ: http://forum.muratordom.pl/prosba-o-pomoc-sprawy-organizacyjne,t160757.htm TO BARDZO WAŻNE ..... WYMAGANIA NIEWYGÓROWANE , MA BYĆ PO PROSTU SŁYCHAĆ I MA GRAĆ MUZYKA NA OBSZARZE MIN. 1000M2 (10 AR - ODPOWIEDNIK WIELKOŚCIOWY MOJEJ POSESJI , MYSLĘ ŻE STYKNIE ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.05.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Po długich i intensywnych poszukiwaniach sposorów, wystosowałam zapytania, prowadziłam rozmowy i....... niestety brak pozytywnych efektów - prawie mamy głównego sponsora firmę Bogatti ( fudator mebli ) i firmę Keyto która dostarczy nam drewnianą hustawkę, altanę, zestaw biesiadny i placyk dla dzieci ale...... myslałam że uda mi się pozyskać środki finansowe, żeby zmniejszyć wydatki obciążające forumowiczów za wynajem Wioski - nie udało się.... firmy zasłaniaja się kryzysem ale jeśli ktoś z forumowiczów uważa że jest firma z która warto porozmawiać - bardzo chętnie to uczynię lub może ktos sam chce ponegocjować http://www.bogatti.pl/ http://www.keyto.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.05.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Po długich i intensywnych poszukiwaniach sposorów, wystosowałam zapytania, prowadziłam rozmowy i....... niestety brak pozytywnych efektów - prawie mamy głównego sponsora firmę Bogatti ( fudator mebli ) i firmę Keyto która dostarczy nam drewnianą hustawkę, altanę, zestaw biesiadny i placyk dla dzieci ale...... myslałam że uda mi się pozyskać środki finansowe, żeby zmniejszyć wydatki obciążające forumowiczów za wynajem Wioski - nie udało się.... firmy zasłaniaja się kryzysem ale jeśli ktoś z forumowiczów uważa że jest firma z która warto porozmawiać - bardzo chętnie to uczynię lub może ktos sam chce ponegocjować http://www.bogatti.pl/ http://www.keyto.pl/ Odnośnie sponsorów - ja tylko dodam tylko jeszcze , iż kwotę 1000zł otrzymaliśmy od anonimowego forumowicza za co bardzo mu dziękujemy .... oświadczam jednocześnie , iż kwota darowana została spożytkowana godnie i gwarantuję , że każdy forumowicz na spotkaniu to odczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Po długich i intensywnych poszukiwaniach sposorów, wystosowałam zapytania, prowadziłam rozmowy i....... niestety brak pozytywnych efektów - prawie mamy głównego sponsora firmę Bogatti ( fudator mebli ) i firmę Keyto która dostarczy nam drewnianą hustawkę, altanę, zestaw biesiadny i placyk dla dzieci ale...... myslałam że uda mi się pozyskać środki finansowe, żeby zmniejszyć wydatki obciążające forumowiczów za wynajem Wioski - nie udało się.... firmy zasłaniaja się kryzysem ale jeśli ktoś z forumowiczów uważa że jest firma z która warto porozmawiać - bardzo chętnie to uczynię lub może ktos sam chce ponegocjować http://www.bogatti.pl/ http://www.keyto.pl/ Odnośnie sponsorów - ja tylko dodam tylko jeszcze , iż kwotę 1000zł otrzymaliśmy od anonimowego forumowicza za co bardzo mu dziękujemy .... oświadczam jednocześnie , iż kwota darowana została spożytkowana godnie i gwarantuję , że każdy forumowicz na spotkaniu to odczuje no widzisz, przez tą anonimowość pominełam takiego darczyncę i to pierwszego który wyszedł nam z pomocna dłonia i zasobną kieszenią wielkie sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry osobiście pięknie przeproszę i dłoń uscisnę Anonimowemu darczyńcy DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dobra jeśli chodzi o nagłośnienie to możecie spać spokojnie już. Załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.05.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dobra jeśli chodzi o nagłośnienie to możecie spać spokojnie już. Załatwię super !!!! a jakies blizsze informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 no widzicie? JA WIEDZIAŁAM, ZE TAK BĘDZIE ... no wiedziałam ja kiedyś osiwne przez to wszystko ... wory pod oczami bo pół nocy nie spałam ino myslałam kogo tu za fraki wziąć coby pomógł ... i brać nie musiałam, a sie znalazł coolibeer ...także redakcja odpisała, ze ma swój jak to ujęli : "leciwy" sprzęt , dali namiary na człowieka który nagłaśniał juz ich spotkania ... wszystko sie układa slicznie oczywiście skoro coolibeer się zaoferował - nie może być inaczej - jeśli jest w stanie to zorganizowac - jesteśmy bardzo wdzieczni za pomoc i pomoc przyjmiemy ... a juz sie bałam, ze od Edzi księdza bede muusiała ta tube pożyczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts