Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

WSZYSTKO SIE SLICZNIE UKŁADA :D

WIĘC

CZAS POMYSLEĆ O FANTACH NA LICYTACJĘ :wink:

jeśli ktos ma coś co chciałby przeznaczyć na aukcję -

niech zabierze ze sobą za zlot :wink:

przy odbiorze identyfikatora fanty będą przyjmowane , ewidencjonowane ,

a następnie co zdążymy - zlicytujemy na zlocie

a te których nie zdążymy zlicytować - zostaną wystawione na aukcji internetowo-forumowej aby Ci którzy nie byli na spotkaniu także mieli szansę coś dla siebie wylicytować :wink: :D

cel wszystkich działań licytacyjno-aukcyjno-urnowych jest jeden w tym roku.... myślę, że dla wszystkich priorytetowy:

REHABILITACJA dla TOMEK1950 żeby szybko wrócił do zdrowia i do nas :p

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Informuję z wielką przyjemnością że do grona naszych sponsorów dołącza forumowicz coolibeer który pokrywa koszty wynajmu sprzętu nagłaśniającego na nasz Zlot ( a to nie mała kasa :roll: ), który osobiście dostarczy z Częstochowy i pomoże w realizacji imprezy,

a cieszę się podwójnie bo nie był pewnien czy w ogóle będzie na Zlocie ale dla uratowania słyszalności pojawi się w komplecie ze sprzętem :wink: :wink: :wink:

i jak tu Was nie kochać :wink: :wink: :wink:

Ukłony i Buziaki dla coolibrra za pomoc :wink: :wink: :wink: :wink:

bądź co bądź na forumowiczów zawsze mozna liczyć !!!!!!!!!!!!

Coolibeer jesteś WIELKI

Gość coolibeer
potwierdzam ... jest wielki :D

po czym tak sądzisz? :)

A tak na serio to nie aż taka duża kwota wynajmu i mam nadzieje że nagłośnienie wystarczy. 2 kolumny na statywie do tego 2 mikrofony mixer + 2 cd aby sobie jakaś muzyczka leciała podczas pikniku. Do tego mam dla dzieci jeszcze atrakcje w postaci Maszyny do wytwarzania Baniek oraz jak się uda maszyna do śniegu. Scenariusz już widziałem ale nikomu ani mru mru :p

Dagulka i Zuzanka dobra robota.

coolibeer - jeszcze raz dzieki wielkie za stałą nieocenioną pomoc na rożnych płaszczyznach :wink: :D

a że tak powiem ... jak u Ciebie z afterparty? wpisz się na lstę:

http://forum.muratordom.pl/ankieta-czy-organizujemy-afterparty-po-zlocie-kto-chetny,t160406.htm

Eugeniusz ... no ale może jak Cie wpiszę na listę to wieksza motywację bedziesz miał coby Ci nic nie wypadło :wink: :oops: :lol: .

coolibeer - jeszcze raz dzieki wielkie za stałą nieocenioną pomoc na rożnych płaszczyznach :wink: :D

http://forum.muratordom.pl/ankieta-czy-organizujemy-afterparty-po-zlocie-kto-chetny,t160406.htm

Eugeniusz ... no ale może jak Cie wpiszę na listę to wieksza motywację bedziesz miał coby Ci nic nie wypadło :wink: :oops: :lol: .

Daga On juz sie dawno wpisłał :lol: :o

Daga On juz sie dawno wpisłał :lol: :o

hm

Gość coolibeer
coolibeer sie wpisał :roll: :oops: , samjuz nie wiem sam na to afterparty w koncunie trafie chociaż mam najbliżej ze szystkichjak takdalej pójdzie , bosze a to jeszcze tyle dni zostało jak bedzie now to ja nie wiem :lol: :oops:

Gaweł ty nie patrz na Pawła bo on sobie w domu radę da tylko się zapisuj :)

coolibeer sie wpisał :roll: :oops: , samjuz nie wiem sam na to afterparty w koncunie trafie chociaż mam najbliżej ze szystkichjak takdalej pójdzie , bosze a to jeszcze tyle dni zostało jak bedzie now to ja nie wiem :lol: :oops:

Gaweł ty nie patrz na Pawła bo on sobie w domu radę da tylko się zapisuj :)

Ja sie zapisałem 100 lat temu pod poz 18 ) a afterparty z Daga załatwiam bo to ulice dalej niż mieszkam wiec bede na 101%

zgadza się , Gawel nasza prawa ręka jeśli chodzi o afterparty :wink: ... całkowicie się na niego zdałam - na szczęście zechciał poświęcić swój czas i załatwił nam fajne swojskie miejsce - scenerię do gadania i śpiewania do białego rana przy dobrym żarełku z możliwością noclegowania :wink: :lol:

nie podziękowałam Ci jeszcze , Gawle - więc niniejszym to czynię :D