daggulka 28.05.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 WSZYSTKO SIE SLICZNIE UKŁADA WIĘC CZAS POMYSLEĆ O FANTACH NA LICYTACJĘ jeśli ktos ma coś co chciałby przeznaczyć na aukcję - niech zabierze ze sobą za zlot przy odbiorze identyfikatora fanty będą przyjmowane , ewidencjonowane , a następnie co zdążymy - zlicytujemy na zlocie a te których nie zdążymy zlicytować - zostaną wystawione na aukcji internetowo-forumowej aby Ci którzy nie byli na spotkaniu także mieli szansę coś dla siebie wylicytować cel wszystkich działań licytacyjno-aukcyjno-urnowych jest jeden w tym roku.... myślę, że dla wszystkich priorytetowy: REHABILITACJA dla TOMEK1950 żeby szybko wrócił do zdrowia i do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.05.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Informuję z wielką przyjemnością że do grona naszych sponsorów dołącza forumowicz coolibeer który pokrywa koszty wynajmu sprzętu nagłaśniającego na nasz Zlot ( a to nie mała kasa ), który osobiście dostarczy z Częstochowy i pomoże w realizacji imprezy, a cieszę się podwójnie bo nie był pewnien czy w ogóle będzie na Zlocie ale dla uratowania słyszalności pojawi się w komplecie ze sprzętem i jak tu Was nie kochać Ukłony i Buziaki dla coolibrra za pomoc bądź co bądź na forumowiczów zawsze mozna liczyć !!!!!!!!!!!! Coolibeer jesteś WIELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 potwierdzam ... jest wielki a nasi forumowicze to ja juz nie raz mówiłam ... jak jedna wielka rodzina nigdy nie zostałam bez pomocy jeśli o nią poprosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.05.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Szykuje się impra ciekawsza niż redakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Szykuje się impra ciekawsza niż redakcyjna no , ba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 http://www.nfow.pl/images/smiles/banann15.gifhttp://www.nfow.pl/images/smiles/banann8.gifhttp://www.nfow.pl/images/smiles/bananica.gifhttp://www.nfow.pl/images/smiles/ban12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.05.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Szykuje się impra ciekawsza niż redakcyjna no , ba..... ziomala kusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Szykuje się impra ciekawsza niż redakcyjna no , ba..... kusisz tak właśnie patrzę, że Cie jeszcze chyba tylko przez niedopatrzenie na listę jeszcze nie wpisałam i na zlot i na afterparty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 potwierdzam ... jest wielki po czym tak sądzisz? A tak na serio to nie aż taka duża kwota wynajmu i mam nadzieje że nagłośnienie wystarczy. 2 kolumny na statywie do tego 2 mikrofony mixer + 2 cd aby sobie jakaś muzyczka leciała podczas pikniku. Do tego mam dla dzieci jeszcze atrakcje w postaci Maszyny do wytwarzania Baniek oraz jak się uda maszyna do śniegu. Scenariusz już widziałem ale nikomu ani mru mru Dagulka i Zuzanka dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Daggulka - co roku w ostatnim momencie mi coś wyskakuje więc nie chcę się deklarować nie mając pewności Cooliber - przy takich imprezkach każdy wkład się liczy - nie mówiąc o osobach które ratują sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 coolibeer - jeszcze raz dzieki wielkie za stałą nieocenioną pomoc na rożnych płaszczyznach a że tak powiem ... jak u Ciebie z afterparty? wpisz się na lstę: http://forum.muratordom.pl/ankieta-czy-organizujemy-afterparty-po-zlocie-kto-chetny,t160406.htm Eugeniusz ... no ale może jak Cie wpiszę na listę to wieksza motywację bedziesz miał coby Ci nic nie wypadło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 coolibeer - jeszcze raz dzieki wielkie za stałą nieocenioną pomoc na rożnych płaszczyznach a że tak powiem ... jak u Ciebie z afterparty? wpisz się na lstę: http://forum.muratordom.pl/ankieta-czy-organizujemy-afterparty-po-zlocie-kto-chetny,t160406.htm Eugeniusz ... no ale może jak Cie wpiszę na listę to wieksza motywację bedziesz miał coby Ci nic nie wypadło . Daga On juz sie dawno wpisłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 no ale co, gdzie, ja- pozycje prosze mi podać .....bo ja chyba oślepłam od tgo laptoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 coolibeer - jeszcze raz dzieki wielkie za stałą nieocenioną pomoc na rożnych płaszczyznach a że tak powiem ... jak u Ciebie z afterparty? wpisz się na lstę: http://forum.muratordom.pl/ankieta-czy-organizujemy-afterparty-po-zlocie-kto-chetny,t160406.htm Eugeniusz ... no ale może jak Cie wpiszę na listę to wieksza motywację bedziesz miał coby Ci nic nie wypadło . Daga On juz sie dawno wpisłał hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 coolibeer sie wpisał , samjuz nie wiem sam na to afterparty w koncunie trafie chociaż mam najbliżej ze szystkichjak takdalej pójdzie , bosze a to jeszcze tyle dni zostało jak bedzie now to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 coolibeer sie wpisał , samjuz nie wiem sam na to afterparty w koncunie trafie chociaż mam najbliżej ze szystkichjak takdalej pójdzie , bosze a to jeszcze tyle dni zostało jak bedzie now to ja nie wiem Gaweł ty nie patrz na Pawła bo on sobie w domu radę da tylko się zapisuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 bedzie dobrze...bedzie dobrze..... bedzie dobrze..... afirmacje stosuję juz od kilku dni coby nie osiwnąć polcam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 coolibeer sie wpisał , samjuz nie wiem sam na to afterparty w koncunie trafie chociaż mam najbliżej ze szystkichjak takdalej pójdzie , bosze a to jeszcze tyle dni zostało jak bedzie now to ja nie wiem Gaweł ty nie patrz na Pawła bo on sobie w domu radę da tylko się zapisuj Ja sie zapisałem 100 lat temu pod poz 18 ) a afterparty z Daga załatwiam bo to ulice dalej niż mieszkam wiec bede na 101% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 zgadza się , Gawel nasza prawa ręka jeśli chodzi o afterparty ... całkowicie się na niego zdałam - na szczęście zechciał poświęcić swój czas i załatwił nam fajne swojskie miejsce - scenerię do gadania i śpiewania do białego rana przy dobrym żarełku z możliwością noclegowania nie podziękowałam Ci jeszcze , Gawle - więc niniejszym to czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No juz dziekowałaś , Boże żeby sie udało bo sie potne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts