Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

gawel - no, i z tym optymistycznym akcentem :roll: .... dobranoc :lol:

idę spać, od kilku dni spię po 5 godzin ....jak dla mnie masakra .... przy takim tempie życie za kilka dni bede wygladać jak Yoda :lol: ....zmarszczki, wory pod oczami , siwe włosy :oops: :lol:

http://www.jacklail.com/blog/images/yoda.jpg

na zlocie na pewno wszyscy będą wiedzieć, że ja to ja :D

gawel - no, i z tym optymistycznym akcentem :roll: .... dobranoc :lol:

idę spać, od kilku dni spię po 5 godzin ....jak dla mnie masakra .... przy takim tempie życie za kilka dni bede wygladać jak Yoda :lol: ....zmarszczki, wory pod oczami , siwe włosy :oops: :lol:

http://www.jacklail.com/blog/images/yoda.jpg

na zlocie na pewno wszyscy będą wiedzieć, że ja to ja :D

mój idol

Spotkać go w realu, mniam, mniam..... -:)

daggulko!

żeby tylko adam tego nie przeczytał... o tych worach...zmarszczkach, itd..., bo Ci co jeszcze popełni... :D :D :D

Adaś mi wybaczy , poza tym facetom bardziej przystoi bardziej mniej bardziejszy wygląd niz kobitom ... mam nadzieje, ze zrozumieliscie o co mi chodzi :oops: :lol:

ja tam nie wiem, ale facet medialny to może być gruby , łysy , stary i piegowaty .... a kobita medialna jak ma 5 kilo więcej na tyłku i zmarszczki to już kuźwa ..... obgadana jest na wszystkie strony :oops: :lol: :evil: :roll: