Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPOTKANIE FORUMOWICZÓW 2009 - organizujemy sami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:o :o Trzeba skontrolować męża? :-? :lol:

jeszcze nie- on przychodzi na ; sex , stosunek .... same uda go nie przyciagają :lol:

Uda nie sa ważne...................i tak idą na bok :wink:

No wiesz :roll: albo do góry :lol: :lol: :lol:

Albo jedna do dołu, a druga skosem do góry.... :oops: :roll:

To się czasem nazywa nogi na szóstą :lol: , mogą być jeszcze na za piętnaście trzecia :oops: :lol:

ło jessoooo :o :oops: :lol: ...odpuszczam - wracamy do tematu:

na afterparty mp3 bede nagrywać .... czy polska klasyka typu dżem, tsa, republika, oddział zamknięty, kult państwu odpowiada? tak napradę słucham znacznie "cięższych" rytmów :wink: ... ale nie będę narażać bębenków szanownych słuchaczy :lol: ...natomiast współczesnej "muzyki" łupucupouhopsasa przepraszam bardzo wszystkich - nie zdzierżę :oops: :roll:

zdaję sobie sprawę, iz to czego ja słucham - nie nadaje się na afterparty :oops: :lol:

Iron Maiden, Megadeth, Metallica (stara :wink: ) , Blind Guardian ... :roll:

jak dobrze podkręcisz sprzet to nie masz myszy w domu :lol:

ten sprzęt?

http://img242.imageshack.us/img242/3867/gitaradomurat.jpg

żartuję .... na tym gra starsza córa oraz małż ... ja, kiedyś trochę na klasycznej .... dawno i nieprawda :wink: :lol:

ja w latach 80. fotografowalem koncerty punkowe, bo miałem wejścia... Ale z Clash i Pistolsów zdecydowanie wybieram Damned i Sham69, a przede wszystkim Buzzcocs. Z dzisiejszego punktu słyszeniania takie "When the Kids are united" to nieomal taneczny kawałek :D

No i ekstatyczny Biafra z Kennedysów... Ech...

to już wiemy na pewno, że to czego słuchamy się na pewno nie nadaje :wink: :oops: :lol:

a może być ta moja wersja light czy poświęcić swoje ideały i nagrać także te wilki, chylińskie, varius manksy i inne ? :wink: :D

dobra, nie bede taka - w końcu ja nie monopolista :oops: ... gawel wybacz : śpiewające lale od jednego przeboju też nagram , ale na inny plik :wink: :lol: