stukpuk 30.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Trzeba skontrolować męża? jeszcze nie- on przychodzi na ; sex , stosunek .... same uda go nie przyciagają Uda nie sa ważne...................i tak idą na bok No wiesz albo do góry Albo jedna do dołu, a druga skosem do góry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.05.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Trzeba skontrolować męża? jeszcze nie- on przychodzi na ; sex , stosunek .... same uda go nie przyciagają Uda nie sa ważne...................i tak idą na bok No wiesz albo do góry Albo jedna do dołu, a druga skosem do góry.... To się czasem nazywa nogi na szóstą , mogą być jeszcze na za piętnaście trzecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.05.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ło jessoooo ...odpuszczam - wracamy do tematu: na afterparty mp3 bede nagrywać .... czy polska klasyka typu dżem, tsa, republika, oddział zamknięty, kult państwu odpowiada? tak napradę słucham znacznie "cięższych" rytmów ... ale nie będę narażać bębenków szanownych słuchaczy ...natomiast współczesnej "muzyki" łupucupouhopsasa przepraszam bardzo wszystkich - nie zdzierżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Daguś, zainteresowałaś mnie... Przybliż arcyinteresujące pojęcie cięższa muzyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.05.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 zdaję sobie sprawę, iz to czego ja słucham - nie nadaje się na afterparty Iron Maiden, Megadeth, Metallica (stara ) , Blind Guardian ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.05.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 To ja na drugim biegunie - stary punk, a nowiej Rammstein, Toten Hosen, takoż sporo jugoli, choćby Laibach (koniecznie muszę na ich wystawę do Łodzi)!!!! Ale w obu przypadkach nie nadaje się na AP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.05.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Die Toten Hosen , Rammstein ... znam, wychowałam się na The Clash i Sex Pistols ... za młodu bujałam się z punkami iten mjuzik też się faktycznie nie nadaje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.05.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 zdaję sobie sprawę, iz to czego ja słucham - nie nadaje się na afterparty Iron Maiden, Megadeth, Metallica (stara ) , Blind Guardian ... jak dobrze podkręcisz sprzet to nie masz myszy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Dobra ale jak usłysze te gosie i zosie i inne co jak spiewają to przypomina reklame soku marchwiowego to juz lepiej po cichu posiedźmy bo mozna zdechnąć jak usłysze lenke to tez zwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.05.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Wiemyco sienie nadaje tosie nadaje co wszystkim sie podoba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.05.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 zdaję sobie sprawę, iz to czego ja słucham - nie nadaje się na afterparty Iron Maiden, Megadeth, Metallica (stara ) , Blind Guardian ... jak dobrze podkręcisz sprzet to nie masz myszy w domu ten sprzęt? http://img242.imageshack.us/img242/3867/gitaradomurat.jpg żartuję .... na tym gra starsza córa oraz małż ... ja, kiedyś trochę na klasycznej .... dawno i nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.05.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ja w latach 80. fotografowalem koncerty punkowe, bo miałem wejścia... Ale z Clash i Pistolsów zdecydowanie wybieram Damned i Sham69, a przede wszystkim Buzzcocs. Z dzisiejszego punktu słyszeniania takie "When the Kids are united" to nieomal taneczny kawałek No i ekstatyczny Biafra z Kennedysów... Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.05.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 to już wiemy na pewno, że to czego słuchamy się na pewno nie nadaje a może być ta moja wersja light czy poświęcić swoje ideały i nagrać także te wilki, chylińskie, varius manksy i inne ? dobra, nie bede taka - w końcu ja nie monopolista ... gawel wybacz : śpiewające lale od jednego przeboju też nagram , ale na inny plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 31.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 z muzyką i słuchaczami to jest tak jak z kobietą i mężczyzną "jeszcze się nie narodził coby wszystkim/kobiecie dogodził " ALE najważniejsze aby w pląsach nie przeszkadzała - oczywiście muzyka i ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 31.05.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 z muzyką i słuchaczami to jest tak jak z kobietą i mężczyzną "jeszcze się nie narodził coby wszystkim/kobiecie dogodził " Pięknie to ująłeś. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.05.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 to wy zamierzacie pląsać??? z pląsania to ja tylko kiwanie na krześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 31.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 to wy zamierzacie pląsać??? z pląsania to ja tylko kiwanie na krześle to co to za imprezka bez pląsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.05.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 to może jeszcze na tym skorzystam i mmnie ktoś pląsać nauczy ... za zaś jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.05.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 to może jeszcze na tym skorzystam i mmnie ktoś pląsać nauczy ... za zaś jak znalazł Wolne-przytulańce tylko potrafie, moge uczyć....tylko uwaga na stopy...........( a troszke ważę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 31.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Stuku buciki z noskami stalowymi i nic nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts