daggulka 31.05.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ja nie wiem jak Wy, ale im bliżej zlotu to mam większy ścisk żołądka ... boję się - tak chciałabym , żeby wszystko się udało jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ja nie wiem jak Wy, ale im bliżej zlotu to mam większy ścisk żołądka ... boję się - tak chciałabym , żeby wszystko się udało jak należy A tu kicha.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.05.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ja nie wiem jak Wy, ale im bliżej zlotu to mam większy ścisk żołądka ... boję się - tak chciałabym , żeby wszystko się udało jak należy A tu kicha.............. a ja harakiri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 31.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ja nie wiem jak Wy, ale im bliżej zlotu to mam większy ścisk żołądka ... boję się - tak chciałabym , żeby wszystko się udało jak należy Daggula postawisz kistę piwa i nawet nie zauważą że może być coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.05.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ja nie wiem jak Wy, ale im bliżej zlotu to mam większy ścisk żołądka ... boję się - tak chciałabym , żeby wszystko się udało jak należy Daggula postawisz kistę piwa i nawet nie zauważą że może być coś nie tak to by było przekupstwo ... ... chociaż ...hm... ten jeden raz mogłabym dać łapówkę dla świętego spokoju ....swojego oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 31.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 a i pląsy będą łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.05.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 pląsy .....hm... coś mi się zdo, że na tym afterparty to się bedzie dziaaaaało, że hoho zaczynam się zastanawiać , czy jednak brać tą moją 16- latkę z kilku powodów z czego najważniejszym jest chyba obawa o utratę autorytetu jak zobaczy mamusie przeważnie zrównoważoną psychicznie pląsającą aktualnie wkoło ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 31.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 oj zastanów się dziołcha toć, ni wisz co bydzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a to groźba jezd ??? żartuję ... niech jedzie, fajna jest ... zajmie sie sobą a jak jeszcze bedzie jakiś latorośl w wieku naście lat i gitara pod ręką ... to mam ją z głowy na cały wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.06.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dagulka jak tam postępy w scenariuszu? Bo czasu ci nie starczy heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no oczywiście w weekend nie miałam czasu na nic ... nie przysiadłam do niczego, że o końkursach nie wspomnę ... ale obiecuje sie poprawić zarz się zabieram do drukowania losów , a potem za scenariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no oczywiście w weekend nie miałam czasu na nic ... nie przysiadłam do niczego, że o końkursach nie wspomnę ... ale obiecuje sie poprawić zarz się zabieram do drukowania losów , a potem za scenariusz a ja jutro na łowy ruszam - może coś złowię fajnego i na Zlot zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dagulka jak tam postępy w scenariuszu? Bo czasu ci nie starczy heheh słyszałam że my duecik będziemy tworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.06.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no oczywiście w weekend nie miałam czasu na nic ... nie przysiadłam do niczego, że o końkursach nie wspomnę ... ale obiecuje sie poprawić zarz się zabieram do drukowania losów , a potem za scenariusz a ja jutro na łowy ruszam - może coś złowię fajnego i na Zlot zabiorę Zuz@nka a swoi - forumowi nie wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no oczywiście w weekend nie miałam czasu na nic ... nie przysiadłam do niczego, że o końkursach nie wspomnę ... ale obiecuje sie poprawić zarz się zabieram do drukowania losów , a potem za scenariusz a ja jutro na łowy ruszam - może coś złowię fajnego i na Zlot zabiorę Zuz@nka a swoi - forumowi nie wystarczą jasne że tak to taka zaszyfrowana wiadomość dla wtajemniczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.06.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 nio żeby to było ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 nio żeby to było ostatni raz co ty, ja mówię zawsze : żeby to był przedostatni raz i tej wersji będziemy się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 nio żeby to było ostatni raz co ty, ja mówię zawsze : żeby to był przedostatni raz i tej wersji będziemy się trzymać takie podejście lubię , nie ma jak trzymać się wersji 4573 wariant f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A ja teraz nie wiem czy będę mogła zostać i mam pytanie jak sie okaże ,że na afterparty mam okazję dołączyć to co? Będę mogła? Istnieje możliwość ,że w ostatniej chwili się zapiszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to Gawel musi odpowiedzieć- bo on ma rzut beretem i on załatwia afterparterowe rzeczy u Pani Osińskiej , ale ja myślę .... że raczej nie bedzie problemu .... tym bardziej, że moża zdarzyć się tak, że w ostatniej chwili ktoś nie dojedzie lub zrezygnuje (choć patrząc na listę z afterparty - mam nadzieję, że nie ).... w każdytm razie Gawel się dowie i odpowie ...ale ja myślę, że nie powinno być problemu upchnąć tam w razie czego jedną Andzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts