Eugeniusz_ 01.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to Gawel musi odpowiedzieć- bo on ma rzut beretem i on załatwia afterparterowe rzeczy u Pani Osińskiej , ale ja myślę .... że raczej nie bedzie problemu .... tym bardziej, że moża zdarzyć się tak, że w ostatniej chwili ktoś nie dojedzie lub zrezygnuje (choć patrząc na listę z afterparty - mam nadzieję, że nie ).... w każdytm razie Gawel się dowie i odpowie ...ale ja myślę, że nie powinno być problemu upchnąć tam w razie czego jedną Andzię a ja mogę tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dobra, wpisuję Was na listę afterparterową ze znakami zapytania , ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dobra, wpisuję Was na listę afterparterową ze znakami zapytania , ok? Daggulka znowu kusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no bo sam powiedz .... co to za impra bez afterparty ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Daggulka - after można być po after - zgadzam się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dagulka jak tam postępy w scenariuszu? Bo czasu ci nie starczy heheh słyszałam że my duecik będziemy tworzyć Tak jasne. I z bekiem i podbitym okiem wrócę do domu... http://www.na-gg.pl/buzki/36_1_42.gif ale co tam raz się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dagulka jak tam postępy w scenariuszu? Bo czasu ci nie starczy heheh słyszałam że my duecik będziemy tworzyć Tak jasne. I z bekiem i podbitym okiem wrócę do domu... http://www.na-gg.pl/buzki/36_1_42.gif ale co tam raz się żyje byle trakcyjnie było i co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dagulka jak tam postępy w scenariuszu? Bo czasu ci nie starczy heheh słyszałam że my duecik będziemy tworzyć Tak jasne. I z bekiem i podbitym okiem wrócę do domu... http://www.na-gg.pl/buzki/36_1_42.gif ale co tam raz się żyje byle trakcyjnie było i co wspominać to tam pod trakcje jakąś będą podłączać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dagulka jak tam postępy w scenariuszu? Bo czasu ci nie starczy heheh słyszałam że my duecik będziemy tworzyć Tak jasne. I z bekiem i podbitym okiem wrócę do domu... http://www.na-gg.pl/buzki/36_1_42.gif ale co tam raz się żyje byle trakcyjnie było i co wspominać to tam pod trakcje jakąś będą podłączać na co ci trakcja wystarczę Ja i że o ATRAKCJE chodziło ale ze sniadania nie jadlam to literke zjadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Coco jumbo i do przodu Pracuj nad scenariuszem żeby wpadek nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Coco jumbo i do przodu Pracuj nad scenariuszem żeby wpadek nie było o NIE wpadka mówimy STOP ale wiesz ty chyba we mnie nie wierzysz żebym ja sobie na wpadkę pozwoliła - NIGDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a tak naprawdę to ja głęboko wierzę w Ciebie to ty jesteś gwatrantem bezawaryjności w tym spektaklu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Mam nadzieje że wszystko pójdzie tak jak napiszecie w scenariuszu Scenariusz to podstawa spektaklu http://rnb4you.j11.pl/Emo/emoty_duze/rozne/mampomysl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jakie wpadki i nieudane przed i po after ..................jeżeli bagażniki będą pełne no i ...............twarze usmiechnięte, .....................Stuku ze "swoim" haremem , .................z zapasem butów z metalowymi noskami ...........................(dla Pań ), ..............a zawsze można zrobić poprawiny ...........dla rehabilitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jakie wpadki i nieudane przed i po after ..................jeżeli bagażniki będą pełne no i ...............twarze usmiechnięte, .....................Stuku ze "swoim" haremem , .................z zapasem butów z metalowymi noskami ...........................(dla Pań ), ..............a zawsze można zrobić poprawiny ...........dla rehabilitacji o tak, tak tu rehabilitacja jest jak najbardziej zalecana wręcz konieczna i systematyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.06.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mam coraz większą pewnośc, że na tegorocznym zlocie to się takie przyjaźnie zawiążą , że rehabilitacja będzie prawdziwie długofalowo systematyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mam coraz większą pewnośc, że na tegorocznym zlocie to się takie przyjaźnie zawiążą , że rehabilitacja będzie prawdziwie długofalowo systematyczna a widzę że się związują już przed Zlotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mam coraz większą pewnośc, że na tegorocznym zlocie to się takie przyjaźnie zawiążą , że rehabilitacja będzie prawdziwie długofalowo systematyczna Jest już jedna przyjaźń która się zawiązała heheh Moja z Żywcem ...... a ktos Żywca przywozi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.06.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 usunęło mi się. kurcze tak jeden ze sponsorów tej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 usunęło mi się. kurcze tak jeden ze sponsorów tej imprezy ocokaman ze co się usunęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts