zuznka 02.06.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Potrzebni Panowie do Dmuchania w sobotę przed Zlotem przyjmuję zapisy chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.06.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Potrzebni Panowie do Dmuchania w sobotę przed Zlotem przyjmuję zapisy chętnych balonów czy materacy ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.06.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 usunęło mi się ostatni wpis na który kolega Eugeniusz odpisał. Uciekam troszkę popracować bo trzeba zarobić na życie heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Do dmuchania to tylko stuk. Przez cały czas tak się wyrywał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.06.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jeśli to chodzi o balony to mogę przywieźć pompki (i męża - jeszcze o tym nie wie, ale mam nadzieję, że się zgodzi ), ręczne ale dość dobre - szybko idzie pompowanie nimi. Mogę dorzucić też balony i ewentualnie patyczki z zatyczkami do balonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jeśli to chodzi o balony to mogę przywieźć pompki (i męża - jeszcze o tym nie wie, ale mam nadzieję, że się zgodzi ), ręczne ale dość dobre - szybko idzie pompowanie nimi. Mogę dorzucić też balony i ewentualnie patyczki z zatyczkami do balonów. Becia - dzięki !!!!!!!! balonów kupiłam ok 300 - chyba wystarczy ale jak mozesz to przywiez i od siebie ale bardzo chetnie zagospodarujemy patyczki i skorzystamy z pompki i męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.06.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ale impreza się szykuje. Potrzebni Panowie do Dmuchania w sobotę przed Zlotem przyjmuję zapisy chętnych Becia - dzięki !!!!!!!! skorzystamy z pompki męża Już mi szkoda, tych którzy nie będą obecni na niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ale impreza się szykuje. Potrzebni Panowie do Dmuchania w sobotę przed Zlotem przyjmuję zapisy chętnych Becia - dzięki !!!!!!!! skorzystamy z pompki męża Już mi szkoda, tych którzy nie będą obecni na niej. ale wyłapałeś słowa, ja dopiero teraz zaskoczyłam co napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.06.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ale impreza się szykuje. Potrzebni Panowie do Dmuchania w sobotę przed Zlotem przyjmuję zapisy chętnych Becia - dzięki !!!!!!!! skorzystamy z pompki męża Już mi szkoda, tych którzy nie będą obecni na niej. ale wyłapałeś słowa, ja dopiero teraz zaskoczyłam co napisałam i myślisz ze ktoś uwierzy że dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ale impreza się szykuje. Potrzebni Panowie do Dmuchania w sobotę przed Zlotem przyjmuję zapisy chętnych Becia - dzięki !!!!!!!! skorzystamy z pompki męża Już mi szkoda, tych którzy nie będą obecni na niej. ale wyłapałeś słowa, ja dopiero teraz zaskoczyłam co napisałam i myślisz ze ktoś uwierzy że dopiero teraz nie ma szans ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.06.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ale impreza się szykuje. Potrzebni Panowie do Dmuchania w sobotę przed Zlotem przyjmuję zapisy chętnych Becia - dzięki !!!!!!!! skorzystamy z pompki męża Już mi szkoda, tych którzy nie będą obecni na niej. ale wyłapałeś słowa, ja dopiero teraz zaskoczyłam co napisałam i myślisz ze ktoś uwierzy że dopiero teraz nie ma szans ??????????????? hm,..........może jak na imprezce poczęstujesz trunkiem poprawiającym wiarę w ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ale impreza się szykuje. Potrzebni Panowie do Dmuchania w sobotę przed Zlotem przyjmuję zapisy chętnych Becia - dzięki !!!!!!!! skorzystamy z pompki męża Już mi szkoda, tych którzy nie będą obecni na niej. ale wyłapałeś słowa, ja dopiero teraz zaskoczyłam co napisałam i myślisz ze ktoś uwierzy że dopiero teraz nie ma szans ??????????????? hm,..........może jak na imprezce poczęstujesz trunkiem poprawiającym wiarę w ludzi ja z tych nie pijących więc nie wiem co to za trunek a chyba nie chcę dać plamy więc jakas podpowiedź by się przydała, choćby pół na pół, telefon do przyjaciela albo publiczność - obojetne oby skuteczne w milionerach nie miałabym szans więc może choć tu spróbuję - chodzi o PIWO ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.06.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 zobaczymy zobaczymy i sporawdzimy czy poskutkuje o kurcze mamy być królikami doświadczalnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 zobaczymy zobaczymy i sporawdzimy czy poskutkuje o kurcze mamy być królikami doświadczalnymi satysfakcja gwarantowana - jak w reklamie i bez tego "prawie" które podobno robi wielką różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.06.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 zuz@nka, daggulka coś mi się zdaje że o czymś zapomniałyście organizując zlot... Czy zamówiłyście super Pogodę na zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 zuz@nka, daggulka coś mi się zdaje że o czymś zapomniałyście organizując zlot... Czy zamówiłyście super Pogodę na zlot? OCZYWIŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! będzie piekny, słoneczny weekend mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.06.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nawet jak nie będzie ładnej pogody ... to mamy do dyspozycji w Urzucie halę , na afterparty wiatę .... na głowę padać nie będzie ale - oczywiście uper by było gdyby słoneczko było i cueplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.06.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 WAŻNE WIADOMOŚCI O AFTERPARTY proszę wszystkich afterparterowiczów o uściślenie na liście bądź podanie mi na priv swojej 100% obecności oraz podanie ilości osób towarzyszących i wieku (dorosły/dziecko) .... max. termin dopisywania się do listy - 19 czerwiec !!!! LISTĘ OBECNOŚCI NA AFTERPARTY ZAMYKAM 19 CZERWCA (piątek) , ponieważ max. 20 czerwca musimy podać ostateczną ilość osób i wpłacić zaliczkę !!!! PROSZĘ NIE ZWLEKAĆ I SIĘ ZAPISYWAĆ EWENTUALNIE SIĘ WYPISYWAĆ !!!! UWAGA: NOCLEG REZERWUJE KAŻDY DLA SIEBIE - SAM TELEFONICZNIE U PANI OSIŃSKIEJ , pod nr. tel. 022 7299060 ..... OSOBY KTÓRE JUŻ ZAREZERWOWAŁY I MI TO ZGŁOSIŁY - ZOSTAŁY ODNOTOWANE NA NAJAKTUALNIEJSZEJ LIŚCIE OBECNOŚCI W WĄTKU (zmiany mozna nanosić samemu): http://forum.muratordom.pl/ankieta-czy-organizujemy-afterparty-po-zlocie-kto-chetny,t160406.htm Płatność za afterparty 50zł od doroslej osoby i 25zł od dziecka do lat 6 ZA JEDZONKO (przegłosowane większością, że zdajemy się na wyżerkę przygotowaną przez Panią Osińską żeby samemu nie kombinowac ) - zbierać będę przy wręczaniu identyfikatora na zlocie w Urzucie . DODATKOWO OBOWIAZUJE OPŁATA ZA NOCLEGO 40ZŁ OD ŁÓŻKA ( JESLI KTOŚ REFLEKTUJE ), ALE TO JUZ DO ZAPŁATY BEZPOŚREDNIO U PANI OSIŃSKIEJ DO RĄK WŁASNYCH NA AFTERPARTY Pozdrawiam, Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.06.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Przypominam menu na Zlot wraz z cenami Kawa – 3,00 Herbata – 3,00 Piwo – 5,00 Sok do piwa – 1,00 Karkówka z grilla – 9,00 Kiełbasa z grilla – 7,00 Kaszanka z grilla – 6,00 Pierś kurczaka grillowania – 8,00 Chleb ze smalcem – 2,00 Surówka - 3,00 Ogórki kiszone – 2,00 Ogórki konserwowe – 2,00 Jeśli są jakieś propozycje - sygestie z Waszej strony proszę pisać ponieważ chcę zamknąć temat menu z firmą Cateringową która będzie Nas odbsługiwać na wyczekiwanym spotakniu dodam, iż ze swoimi produktami "wejdzie" Coca-Cola ale cen jeszcze nie znam, oczywiście jak tylko je poznam napiszę post z informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja bym sie nie obrazila, gdyby do piwa byl sok grejpfrutowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts