zuznka 08.06.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Sponsorzy Zlotu Forumowiczów Muratora 2009 firma Bogatti - http://www.bogatti.pl/ przekazała nam zestaw mebli o wartości ok 4000 zł. oraz gadżety reklamowe firma Keyto - http://www.keyto.pl/ wyposaży nasze spotkanie w meble drewniane firma Alberto - http://www.alberto.dt.pl/ dzięki której zmniejszy się koszt wynajmu terenu oraz: anonimowy forumowicz, który przekazał nam kwotę 1000 zł, zagospodarowana na....... nie chcę zdradzać wszystkiego - trochę niespodzianek się szykuje forumowy Coolibeer który wynajął dla nas sprzęt nagłaśniający przez który usłyszy nas każdy zlotowicz Redakcja Muratora która przekaże gadżety na konkursy w imieniu swoim i każego forumowicza SERDECZNE PODZIĘKOWANIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 I Dzielna Zuzanka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.06.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 I Dzielna Zuzanka :) Nefcia skoro tak to trzeba by tę listę wydłużyc bo osób kręcących organizacją Zlotu jest wielu - forumowicze maja też swój wkład, ja to tylko kropelka w całej organizacji Daggulka dopisze bo ja nie zapamiętuje nicków forumowych tak jak ona zwłaszcza że ma z tymi osobami lepszy kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.06.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Sponsorzy Zlotu Forumowiczów Muratora 2009 firma Bogatti - http://www.bogatti.pl/ przekazała nam zestaw mebli o wartości ok 4000 zł. oraz gadżety reklamowe firma Keyto - http://www.keyto.pl/ wyposaży nasze spotkanie w meble drewniane firma Alberto - http://www.alberto.dt.pl/ dzięki której zmniejszy się koszt wynajmu terenu oraz: anonimowy forumowicz, który przekazał nam kwotę 1000 zł, zagospodarowana na....... nie chcę zdradzać wszystkiego - trochę niespodzianek się szykuje forumowy Coolibeer który wynajął dla nas sprzęt nagłaśniający przez który usłyszy nas każdy zlotowicz oraz pomaga w tworzeniu części artystycznej Redakcja Muratora która przekaże gadżety na konkursy w imieniu swoim i każego forumowicza SERDECZNE PODZIĘKOWANIA !!! oraz gawel - który zajmuje się wszystkim co związane z afterparty u Pani Osińskiej , pomaga mi i doradza także w bieżących sprawach zlotowych zuz@nka , która zajmuje się wieloma sprawami na miejscu .... trudno wymienić wszystkie , ale : prowadzi negocjacje i rozmowy z Panią Prezez W.M. w Urzucie , prowadzi rozmowy ze sponsorami, oraz zajmuje się jeszcze innymi sprawami o których pisać nie będę - bo to niespodzianki dla forumowiczów Edzia - która służy swoim bardzo cennym doświadczeniem wyniesionym z poprzednich zlotów .... doradza, podpowiada ghost34 - pozostawia do dyspozycji samochód z driverem na zlocie , pomaga mi w sprawach które wymagają czasu i mobilności ... szczegółów zdradzać nie mogę barranki2 - służą swoim doświadczeniem zawodowym i są w trakcie tworzenia jednej z części strony artystycznej pewnie coś ominęłam ... jeśli tak, to bardzo przepraszam - skleroza- przypomne sobie to dopiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.06.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Sponsorzy Zlotu Forumowiczów Muratora 2009 firma Bogatti - http://www.bogatti.pl/ przekazała nam zestaw mebli o wartości ok 4000 zł. oraz gadżety reklamowe firma Keyto - http://www.keyto.pl/ wyposaży nasze spotkanie w meble drewniane firma Alberto - http://www.alberto.dt.pl/ dzięki której zmniejszy się koszt wynajmu terenu oraz: anonimowy forumowicz, który przekazał nam kwotę 1000 zł, zagospodarowana na....... nie chcę zdradzać wszystkiego - trochę niespodzianek się szykuje forumowy Coolibeer który wynajął dla nas sprzęt nagłaśniający przez który usłyszy nas każdy zlotowicz oraz pomaga w tworzeniu części artystycznej Redakcja Muratora która przekaże gadżety na konkursy w imieniu swoim i każego forumowicza SERDECZNE PODZIĘKOWANIA !!! oraz gawel - który zajmuje się wszystkim co związane z afterparty u Pani Osińskiej , pomaga mi i doradza także w bieżących sprawach zlotowych zuz@nka , która zajmuje się wieloma sprawami na miejscu .... trudno wymienić wszystkie , ale : prowadzi negocjacje i rozmowy z Panią Prezez W.M. w Urzucie , prowadzi rozmowy ze sponsorami, oraz zajmuje się jeszcze innymi sprawami o których pisać nie będę - bo to niespodzianki dla forumowiczów Edzia - która służy swoim bardzo cennym doświadczeniem wyniesionym z poprzednich zlotów .... doradza, podpowiada ghost34 - pozostawia do dyspozycji samochód z driverem na zlocie , pomaga mi w sprawach które wymagają czasu i mobilności ... szczegółów zdradzać nie mogę barranki2 - służą swoim doświadczeniem zawodowym i są w trakcie tworzenia jednej z części strony artystycznej Daggulka - sternik bez którego całe to przedsięwzięcie nie miałoby szans ruszyć, inicjatorka Zlotu, osoba koordynująca nasze zamiary, posunięcia i współpomysłodawczyni wielu niespodzianek, oddtwórczyni głównej roli na Zlocie ( musiałam napisać ) reżyser spotaknia i....można by tak jeszcze trochę wyliczać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.06.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 boszszsz.... jak się coś nie uda to wyprę się w żywe oczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.06.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 boszszsz.... jak się coś nie uda to wyprę się w żywe oczy ... no wiesz co ma się nie udać - zobacz jaki zespół w zespół tworzymy - to musi się udać, nie to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.06.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 mam nadzieję, im bliżej tym mnie bardziej żołądek boli - to wielki plus ... jeść mi się z nerw nie chce i może uda mi się schuść te wymarzone jeszcze 5 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.06.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 mam nadzieję, im bliżej tym mnie bardziej żołądek boli - to wielki plus ... jeść mi się z nerw nie chce i może uda mi się schuść te wymarzone jeszcze 5 kilo to ci zazdroszczę bo ja z nerwów pożeram co się da i co się nie da też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.06.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ja z reguły też, ale teraz mam wielkiego stresa .... chyba nawet za wielkiego żeby jeść .... bo to nie piknik u Zenka w ogrodzie tylko profesjonalne spotkanie na 150 - 200 osób allle z drugiej strony trza sobie wytłumaczyć , że nie ma co się maltretować psychicznie, w końcu człowiekami jesteśmy nie bogami ... nie da się wszystkiego przewidzieć zuzka ... mam dobrą wiadomość, ale o tym zaraz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.06.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ja z reguły też, ale teraz mam wielkiego stresa .... chyba nawet za wielkiego żeby jeść .... bo to nie piknik u Zenka w ogrodzie tylko profesjonalne spotkanie na 150 - 200 osób allle z drugiej strony trza sobie wytłumaczyć , że nie ma co się maltretować psychicznie, w końcu człowiekami jesteśmy nie bogami ... nie da się wszystkiego przewidzieć zuzka ... mam dobrą wiadomość, ale o tym zaraz na priv dawaj szybko bom niecierpliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.06.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mam nadzieję, im bliżej tym mnie bardziej żołądek boli - to wielki plus ... jeść mi się z nerw nie chce i może uda mi się schuść te wymarzone jeszcze 5 kilo Juz nic nie mów ja schudlem troche specjalnie na zlot zeby nie wyglądać jak babapapa, bo jak ja sie ludzim na oczy pokaże poza tym moglibyście do mnie mówić w liczbie mnogiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 zuz@nka i daga dzieki za docenienie , ale na razie nie ma za co jak bedzie po wszystkim to przyjme podziekowania, bo jak wyjdzie kicha to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 zuz@nka i daga dzieki za docenienie , ale na razie nie ma za co jak bedzie po wszystkim to przyjme podziekowania, bo jak wyjdzie kicha to nie wiem Podziękowania to już teraz a na Zlocie to usciski i buziaki a kicha to tylko w mięsnym - nigdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.06.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dziękuję Redakcji Muratora za zasilenie mojego bagażnika.... Forumowicze o jego zawartości będą się mogli przekonać na Zlocie Nieobecni na Zlocie niech zazdroszczą tym co będą.... Obecni na zlocie niech juz współczują tym nieobecnym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Wspolczuje serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.06.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dziękuję Redakcji Muratora za zasilenie mojego bagażnika.... barrrrdzo się cieszę ...sama już niebawem dowiem sie co tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dziękuję Redakcji Muratora za zasilenie mojego bagażnika.... barrrrdzo się cieszę ...sama już niebawem dowiem sie co tam jest a góral spedził drogę na tylnym siedzeniu no bo przecież jakbym mogła pozwolić żeby trzymał zawartość bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.06.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 górala zlicytujemy - dla Tomka ....tak jak wiele innych fajnych fantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts